Wkanl

Hoe om te vragen om een verhoging van de toelage

Toelage geld is niet echt verdiend. Ouders moeten kinderen geven toelage om hen te leren verantwoordelijk te zijn met geld en de praktijk van de vaardigheden die nodig zijn om hun kosten te succesvol budget. Als u vindt dat uw uitkering niet dekt uw kosten, dan is het misschien tijd om uw uitkering opnieuw te onderhandelen.

Stappen

Hoe om te vragen om een verhoging van de toelage. Bereid een soort van documentatie uit te leggen hoeveel toeslag u ontvangt, wat je het te besteden aan, wat je nodig hebt om te kopen, en hoeveel toeslag u nodig hebt.
Hoe om te vragen om een verhoging van de toelage. Bereid een soort van documentatie uit te leggen hoeveel toeslag u ontvangt, wat je het te besteden aan, wat je nodig hebt om te kopen, en hoeveel toeslag u nodig hebt.
 1. 1
  Bereid een soort van documentatie uit te leggen hoeveel toeslag u ontvangt, wat je het te besteden aan, wat je nodig hebt om te kopen, en hoeveel toeslag u nodig hebt. In aanvulling op de uitgaven, moet uw budget omvatten geld te doneren aan een goed doel (zoals een goed doel, geld te sparen voor iets speciaals (zoals een nieuwe fiets) en geld om te investeren voor de toekomst (zoals een hbo-opleiding).
 2. 2
  Accept meer verantwoordelijkheid. Samen met vragen om geld, vragen om meer verantwoordelijkheid over uw uitgaven. Als u bereid bent te betalen voor uw kleding, schoolbenodigdheden, snacks, muziek, crèmes, en giften voor uw vrienden zijn, dan kunt u vragen om een ​​aanzienlijke som geld.
 3. 3
  Kies een moment dat je ouders voelen over het algemeen tevreden over je: maak je bed, doe je huiswerk, aas een test, helpen om huis, enz. Overweeg bereiden van een maaltijd. Ze zullen waarschijnlijk erachter te komen je bent iets van plan, maar ze kunnen het gebaar toch waarderen. Als je genoeg weten over hun eigen budgetten, kunt u ervoor kiezen een tijdstip net nadat ze zijn betaald of als je toevallig weten dat ze niet achter op een van de rekeningen van nutsbedrijven.
 4. 4
  Onderhandelen met je ouders. Leg hen uit wat u precies wilt kopen en waarom je niet genoeg hebben nu.. Benadrukken hoe dit zal hen ten goede komen. Misschien op deze manier, zullen ze niet meer hoeft te gaan naar het winkelcentrum met u.
 5. 5
  Schrijf de overeenkomst. Op zijn minst enige aantekeningen. Bevatten lijsten van wat zij moeten betalen voor (voetbal apparatuur, zanglessen, Italiaanse tutor, vliegtickets, maaltijden, etc) en wat u betaalt voor (kleding, schoenen, cd's, boeken, make-up, enz.).

Tips

 • Als je ouders erop aandringen dat uw uitkering worden gekoppeld aan klusjes, dan onderhandelen over vergoedingen voor extra klusjes. Maak een lijst van de soort dingen die mensen soms verhuren: gazon zorg, waarin de auto, het huis schoonmaken. Doe wat onderzoek over hoeveel het zou kosten ze deze dingen gedaan door een professional te krijgen en bieden ze te doen voor de halve prijs.
 • Niet bedelen, zeuren, ruzie, schreeuwen of te bestrijden. Het is zeer onaantrekkelijk en een beetje zielig. Zij niet aan de indruk van een verantwoorde adolescent brengen.
 • Als je niet je zin te krijgen, laat het voor een paar dagen. Dit zal niet helemaal mee als afluisteren als je gaf het een rust voor 48 uur of zo.
 • Verstandig te besteden. In plaats van haasten in Saks Fifth Avenue met 95€ in je zak, kijk op overstock of tweedehands winkels (of zelfs alleen maar winkels die minder kosten).
 • Benadruk de educatieve rol die een uitkering speelt in de ervaring van een kind. Ze leren niet het beheer van geld op school, en je deze ervaring nodig hebt voordat je naar de universiteit en krijgen een tiental creditcard biedt op je eerste dag.
 • Krijg je ouders iets met uw verhoogde toelage keer in een tijdje.
 • Als ze je niet meer geld te geven, voel me niet ontmoedigd, in plaats daarvan, zorg ervoor dat je alles wat ze van je plus meer verwachten te doen. Laat ze briefjes nadat je iets extra te zeggen doe "Ik accepteer tips."
 • Ga nooit in de schulden of onderdompelen in komende maanden geld.
 • Gebruik een PowerPoint-bord en het maken van een hele voorstelling van te maken kan zeer nuttig zijn.
 • Koop presenteert met je eigen geld.
 • Als je iets wilt krijgen duur, hoeft niemand om het te kopen voor u niet vragen.
 • Als je ouders hebben ruzie of gaan scheiden, het is niet de juiste tijd.
 • Als je gaat om iets te halen en je ouders zeggen dat ze niet te vragen als je betaalt voor een deel ervan zullen ze de rest betalen.
 • Als je denkt dat je het allemaal blazen op iets stom, vraag hen dan om uw uitkering week geven door week-20€ per week als je 75€ per maand, bijvoorbeeld.
 • Sommige deskundigen hebben voorgesteld dat kinderen krijgen een dollar per week voor elk jaar van de school die ze hebben afgerond. Met andere woorden: tiende klassers krijgen 10€ per week.
 • Als u nog steeds geen geld krijgen dan niet het gevoel naar beneden. In plaats daarvan, uiteengezet om een ​​nieuwe baan te vinden. Maaien de buren of je grootouders (ze zullen love it) 'gazons, lopen honden, babysit, wat dan ook! Als je een gewone familie die je babysitten, zorg ervoor dat ze weten dat je op zoek bent naar meer werk. Soms zullen ze aarzelen om u te delen, maar alle kinderen hebben vrienden voor play-data. De ouders van die kinderen moeten een vrije avond ook! Zelfs als ze een oppas al, u kan bieden om een ​​alternatief te zijn. Ouders als het hebben van een back-up. (Zie Hoe om geld te verdienen (voor tieners) en hoe om geld te verdienen als een tiener door te werken voor jezelf.)

Waarschuwingen

 • Je ouders kunnen zijn op een krap budget als gevolg van financiële problemen, de aflossing van leningen op een nieuwe auto, huis, rekening, etc. Dus als ze niet kunnen geven u een verhoging, probeer het te begrijpen.
 • Ga niet uit de uitgaven al uw geld op de eerste dag. Bewaar wat, investeren sommige en geeft enkele weg (naar een goed doel, niet aan particulieren).