Wkanl

Hoe te semiformele voor jongens kleden

Vaak tiener jongens moeten semi-formele jurk voor een dans, feest of andere gelegenheid. Hier is een gids om u te helpen en laten zien wat en wat niet te dragen.

Stappen

Hoe te semiformele voor jongens kleden. Zoek uit wat je hoeft te dragen; open je kast.
Hoe te semiformele voor jongens kleden. Zoek uit wat je hoeft te dragen; open je kast.
 1. 1
  Zoek uit wat je hoeft te dragen; open je kast. Focus op broek eerst en laat andere dingen zoals het shirt voor het laatst. Als je een paar kaki jurk broek, gaan met die. Anders zal zwarte jurk broek zo goed doen.
 2. 2
  Zoek een leuke band. Aanvaardbare riemen zijn meestal plain (dwz zonder studs, rives, ontwerpen, enz.) en zwart of bruin van kleur. Jurk broek zijn gemaakt om te worden gedragen met gordels, dus je moet een te dragen. Draai deze tot ongeveer de derde lus (op een vijf lusgordel). Het moet strak en dicht tegen uw broek. Als je trek op de gesp, moet je niet in staat zijn om het te trekken niet meer dan een kwart inch van broek, anders draai het meer.
 3. 3
  Nu het shirt. Tieners moeten dragen van een button-up shirt om ALLE semi-formele gelegenheid, en hoewel in de meeste gevallen is het goed om de regels een beetje buigen, heb je te houden aan de dresscode. Bij het kiezen van een kleur, vaste kleuren zijn best, maar strepen zijn ook goed zolang deze horizontaal en niet sterk in contrast (bijvoorbeeld rood en groen). Als u nog niet hebt een knop-up, een poloshirt zal volstaan ​​- vasthouden aan dezelfde regels inzake kleuren voor polo's als u zou doen voor een knop-up.
 4. 4
  Een stropdas is noodzakelijk voor semi-formele, doe het op mooi en strak, als het smart-casual kon je het los moet. Kies een band die verder gaat met het shirt. Sluit de bovenste knoop van het overhemd en draai de band.
 5. 5
  Instoppen je shirt. Ja, ik weet het, allemaal jongens haat het om dit te doen, maar je moet om jezelf mooi te presenteren in een semi-formele dresscode. Shirts moeten worden opgeborgen in, ongeacht of het een button-up of polo. Als je shirt te kort is om te worden opgeborgen in, vind een langere. Het kan nodig zijn om je riem los om dit te doen, alleen moet u opnieuw vastzetten.
 6. 6
  Zoek een paar schoenen jurk. De kleur van je schoenen moet overeenkomen met de kleur van de band u heeft gekozen (zwarte band = zwarte schoenen). De schoenen moeten veters hebben en worden vastgebonden. Als u niet beschikt over een paar schoenen jurk, zal donkere sneakers volstaan, maar dit is uw absolute, ABSOLUTE laatste redmiddel.
 7. 7
  Als u wilt, op een leuke trui. Dit vooral doen met een polo, omdat het zal helpen make-up voor de hoeveelheid formaliteit je verloren door het dragen van de polo. Als je uiteindelijk met een vest of trui, zorg ervoor dat het een V-hals, en vouw je shirt kraag tot over de kraag van de trui.
 8. 8
  Let op je kleding. Besteed aandacht aan het diner dat u niet morst eten op je kleren. Het is semi-formele, maar ook speciale: Het wordt aanbevolen om een ​​servet te gebruiken (zet het in ieder geval op je schoot, voor de slordige eters: Verscholen in de kraag)
 9. 9
  Dragen een zakdoek. Niets is meer gênant dan het hebben van een loopneus, terwijl een semi-formele gelegenheid. Als je er geen hebt, zet een pakje tissues in je zak.
 10. 10
  Gedraag mooi en semi-formele-achtige!

Tips

 • Niet beknibbelen op als het gaat om verkleden. Als tieners vinden steeds weer uit, het is veel beter om overdressed dan onder-gekleed.

Waarschuwingen

 • Niet ooit, OOIT jeans te dragen of iets gemaakt van denim. Dat is te casual of jurk voor een semi-formele dresscode.

Dingen die je nodig hebt

  • jurk broek. Ik persoonlijk adviseren kaki.
 • een shirt is bedrukt (effen kleuren zijn het best, strepen zijn ook oke, zolang ze zijn horizontale en zijn niet sterk in contrast (dwz rood en groen).)
 • een poloshirt is goed voor minder formele situaties
 • riem (een zwarte of bruine riem van leer zal volstaan ​​in 99,99% van de semi-formele situaties.)
 • jurk schoenen - niet sneakers - voor iets formeler dan diner in een leuk restaurant (dit zou schoolfeesten, prijsuitreikingen, data, enz. bevatten).
 • Een stropdas (Done strak)