Wkanl

Hoe kunt u uw Gen Y kind te sparen voor pensioen

Motiveren van uw kind te sparen voor pensioen kan een moeilijke taak zijn, vooral als uw zoon of dochter is nog steeds een jong volwassene moeite om rond te komen. Jonge volwassenen vaak alleen de directe toekomst zien als belangrijk, ook al zijn ze intrinsiek begrijpen dat de vernietiging van het deeg voor het pensioen een prioriteit moet zijn. Als uw Gen Y kind een nieuwe baan is begonnen, werkt lange uren voor minder of lijkt moeite te hebben budgettering geld voor hun pensioen, bieden een leidende hand aan te tonen hoe sparen voor de toekomst niet hoeft te snijden in hun huidige levensstijl.

Opmerking: Dit artikel bespreekt pensionering opties beschikbaar zijn voor burgers van de VS, maar veel van de concepten zijn in andere landen van toepassing zijn.

Stappen

Hoe kunt u uw Gen Y kind te sparen voor pensioen. Over te praten met je kind.
Hoe kunt u uw Gen Y kind te sparen voor pensioen. Over te praten met je kind.
 1. 1
  Over te praten met je kind. Sinds de Grote Depressie geen andere jonge volwassen generatie een dergelijke extreme mate van economische mislukking, zoals Gen Y. In tegenstelling tot recente generaties vóór hen heeft meegemaakt, Gen Y is meer bezorgd over het maken en geld te besparen, omdat deze generatie heeft gezien ouders verliezen banen, inkomen en woningen als gevolg van de recessie. Daarnaast heeft deze generatie ook opgenomen een lege arbeidsmarkt ondanks het record aantal kinderen invullen van de universiteit, waardoor veel opgeleide Gen Y jongvolwassenen met geen andere keuze dan te laag betaalde banen nemen om een ​​soort van een salaris te verdienen.
  • Bespreek strategisch plan van uw kind voor de toekomst. Afhankelijk van waar de huidige onderwijs-of werkstatus van uw kind is nu, bespreken waar hij of zij zou willen zijn in de komende vijf jaar en hoe dat doel zal worden bereikt. Hoewel hij of zij op dit moment niet kan worden gewerkt in een gewenste positie, bespreken hoe hij of zij vooruit zal bewegen en de stappen die nodig zijn om naar het bereiken van hun doelen.
  • Vraag of je kind is bezorgd over geld sparen voor de toekomst. Hoewel veel jonge volwassenen zich zorgen maken over het besparen van geld, kunnen ze niet geloven dat ze genoeg geld bij te dragen aan een pensioenfonds (of om betalingen te verhogen) te verdienen. Plus, kunnen sommige jonge volwassenen niet voorstellen hun gouden jaren te allen (het is zo ver weg in hun gedachten als irrelevant te zijn) en ze niet willen horen over pensioen en ouderdom. U zult moeten bepalen of uw kind mentaal bereid is om een ​​gesprek over het pensioen hebben voordat je lay-out een budget en onderzoeken besparingen voertuigen.
  • Als hij of zij lijkt niet geïnteresseerd of betrokken voor de toekomst, laat ze de harde bewijzen dat het nu de beste tijd om te sparen. Lay-out een paar feiten en cijfers, zoals ze het vertellen van de later wachten ze, hoe meer ze zullen moeten geven van hun salaris en dat zij kunnen hebben om goed te werken in de zeventig (die niet een aantrekkelijke optie kan zijn, vooral voor een angstige jonge volwassene). Ook vertel hen dat opzij te zetten maar een klein bedrag aan geld uit elke betaling zal niet zo pijnlijk als ze kunnen bedenken. Op zijn minst, ernaar streven hun geest te openen voor de mogelijkheid.
 2. 2
  Bieden educatieve mogelijkheden voor uw kind om meer te leren over sparen voor het pensioen. Soms kinderen niet willen luisteren naar hun ouders, maar kan advies van een deskundige te nemen.
  • Maak een afspraak met uw geld manager. De volgende keer dat u uw financieel adviseur te bezoeken, maak dan een afspraak voor uw kind ook. Hij of zij kan meer vrijuit praten over sparen voor de toekomst met een deskundige die kan de lay-out van een specifiek plan.
  • Abonneren op financiële publicaties. Tal van financiële tijdschriften staan ​​vol met strategieën en manieren om geld te besparen, gericht op jonge volwassenen. Als uw volwassen kind thuis woont nog steeds, uitgesneden artikelen die betrekking kan hebben op hun specifieke situatie of als ze leven op hun eigen, hebben het abonnement direct naar hun huis.
  • Praat met andere Gen Y spaarders. In sommige gevallen zal het motiveren van uw kind en zijn of haar vrienden naar het zwembad geldbesparende ideeën ideeën vonk over manieren om te besparen. Iedereen is in hetzelfde schuitje en het meest waarschijnlijk krap bij kas. Wat kan werken voor een jonge volwassene kan iets dat een ander niet denken van proberen te zijn. Idee sharing kan motiveren en inspireren uw kind om te beginnen squirreling weg wat geld.
 3. 3
  Maak een begroting. Ook al is een jonge volwassene in zijn of haar twintiger kunnen denken dat pensioen is lichtjaren verwijderd, maken een carrière-lange budget dat uw kind zal met pensioen. Om uw budget te creëren, verzamelen informatie zoals huidig ​​salaris (die hopelijk zal toenemen door de jaren heen), leeftijd hij of zij van plan met pensioen te gaan, wanneer hij of zij van plan is om te beginnen met sparen voor het pensioen, hoeveel geld zal nodig zijn om de behoeften uitgaven financieren en het verwachte rendement op pensioensparen.
  • Leg aan je kind hoe de vroege vogel krijgt de worm - je zult moeten uiteindelijk sok weg minder per jaar als u nu beginnen. Experts zeggen dat als je beginnen met het opslaan in je midden twintig en wil met pensioen op de leeftijd van 65, hoeft u alleen maar tot 15 procent van uw loon te slaan. Als je wacht tot je midden dertig te beginnen met sparen, moet je 24 procent besparen als je wilt met pensioen op 65. Speel met verschillende scenario's, zoals het pensioen op de leeftijd van 57 of 70, samen met verschillende besparing startdata.
  • Focus op de huidige situatie van uw kind. Natuurlijk zal hij of zij het meest waarschijnlijk meer geld te verdienen in de tijd, maar richten zich op de huidige variabelen voor de meest realistische voorspelling. U kunt uw nummers aanpassen zodra uw kind krijgt een loonsverhoging of promotie (of als uw kind zijn of haar baan verliest).
  • Heb Sociale Zekerheid of erfenis niet in aanmerking nemen. Niemand weet of de sociale zekerheid rond later in het leven zal zijn voor uw kind, maar de huidige voorspellingen zijn niet goed. Plus, als je kind is gemunt Tante Betty's fortuin als ze overlijdt, kan hij of zij worden gelaten in de kou, meer en meer babyboomers kiezen om "door te brengen het allemaal" en niets achter te laten. In plaats daarvan gericht op de controleerbare variabelen om tot een realistisch budget. Als een van de omringende factoren tot wasdom komen, zal uw kind overtollige liquide middelen.
 4. 4
  Onderzoeken verschillende pensionering voertuigen. Omdat het concept van pensioen lijkt misschien te krankzinnig voor uw kind om zijn of haar hoofd wikkelen rond te zijn, wil je een eenvoudige, pijnloze voertuig te identificeren voor het opslaan.
  • Urge uw kind te informeren over de 401k of pensionering programma zijn of haar baan. Leg je kind uit dat een van de makkelijkste manieren om een ​​pensioen appeltje voor de dorst te creëren is een bijdrage te leveren aan het werk. Het geld wordt rechtstreeks overgenomen uit het salaris, vóór belastingen en sommige bedrijven match bijdragen. Na een salaris of twee, zal hij of zij niet eens missen de extra cash.
  • IRAS kan aanvullen of worden gebruikt in plaats van een 401K plan. Een traditionele of Roth IRA zijn beide haalbare pensionering opties. Elke IRA heeft zijn eigen set van voordelen, zoals het fiscaal aftrekbaar kenmerk van de traditionele IRA en de Roth IRA kan ideaal voor degenen die in dienst zijn zelf te zijn.
  • De beurs. Beschouwd als de meest risicovolle voertuig voor pensioen, ploeteren een beetje in de markt kan extra geld vergaren. Als uw kind woont hand in de tand, het investeren in de markt kan een haalbare optie zijn. Echter, als uw zoon of dochter heeft geïnvesteerd in zijn of haar 401k op het werk en heeft een aantal extra inkomsten, conservatief beleggen (gelijk verdeeld tussen aandelen en obligaties) kunnen bijdragen aan pensioen. In plaats van te gaan in blind, overwegen spreken met een deskundige geld manager of iemand met een expertise in de markt.
 5. 5
  Hebben af en toe een update van chatten met je kind over hun pensioen spaarplannen. Laat hen weten dat je altijd beschikbaar om te helpen met advies en wees geduldig - het kan even duren voor uw kind om het bericht wilt, dat is echt niets nieuws in de eeuwenoude traditie van het ouderschap horen!

Tips

 • Wees realistisch over wat uw kind wel of niet kan redden. Vergeet niet dat hij of zij is nog jong dus niet adviseren hen om het sociaal fonds volledig uitgesneden.
 • Kijk voor seminars financiële educatie in uw omgeving en suggereren dat je kind bij te wonen een.
 • Gezien het feit dat Gen Y volwassenen worden beschouwd als "digital natives", wees niet verbaasd om te leren hoe comfortabel je kind is met het investeren online, vaak zien als 'fun'. Ook moet je niet verbaasd zijn te leren hoe hij of zij heeft geleerd om meer te besparen dankzij de recessie. Soms slechte tijden leer uitstekende lessen die zelfs de ouders niet kan beheren!

Waarschuwingen

 • Niet zeuren je kind over geld - het zal alleen draaien hem of haar uit om het idee en sluit eventuele optie voor onderwijs naar beneden.
 • Te openen voor de realiteit dat veel in de Gen Y generatie niet zien pensionering in hetzelfde licht als ouderen, of zelfs als een optie. Dit gaat niet alleen over het feit dat pragmatisch en gericht op re-careering hele leven, het gaat ook om een ​​verandering in het denken over ouder het leven en verblijven creatieve, productieve en vervulde tot een veel latere leeftijd. In dit geval blijft het belangrijk gericht op het zoeken zij steun plaats bij gezondheidsproblemen.