Wkanl

Hoe te leuk zijn om je broer

Soms is het makkelijk om hard op uw broeder of om hem voor lief nemen. Maar toch, voor veel mensen die een broer, kan het een goede zaak om de balans op te nemen van zijn goede eigenschappen, om alle grote dingen die hij doet (ook voor u) herkennen, en hem een ​​oppepper die hem je echt zien te geven zorg over hem en dat je bent blij dat hij je broer.

Stappen

Hoe te leuk zijn om je broer. Denk na over de goede dingen die je broer doet.
Hoe te leuk zijn om je broer. Denk na over de goede dingen die je broer doet.
 1. 1
  Denk na over de goede dingen die je broer doet. Dit betekent dat de vernietiging van de dingen die je vervelend, hinderlijk, en oneerlijk vinden. Proberen opzij te zetten je gevoel van en de wens om te overtreffen of te vermijden hem voor een verandering en eenvoudig een lijst met wat dingen die hij doet, dat zijn geweldig.
 2. 2
  Regelen om een beetje tijd samen doorbrengen. Of u nu samen of apart te leven, het maken van een specifieke tijd om samen te komen en delen verhalen, en verhalen kan een geweldige manier om opnieuw te verbinden zonder de gebruikelijke drukte van broer of zus het leven om je heen. Als je nog steeds thuis, regelen een wandeling naar het park samen of iets dergelijks dat je zowel genieten. Als je uit elkaar te leven, maken een tijd om te ontmoeten in een plaatselijk cafe of elkaars huis te halen dan koffie of een maaltijd. En als je in het buitenland woont, zorg dan voor een van jullie om de "reis van je leven 'te halen met elkaar in de buitenlandse bestemming.
 3. 3
  Gaan op een reis samen. Als jullie beiden willen kamperen, wandelen, fietsen, of andere outdoor-activiteiten, waarom dan niet een weekendje samen plannen doen van de activiteiten. Je kunt veel over elkaar te leren als je weg bent van je normale omgeving en je doet iets dat vereist dat u om elkaar te ondersteunen doen.
 4. 4
  Wees er voor hem in moeilijke tijden. Het leven gaat niet altijd volgens plan en er zullen momenten zijn waarop hij je nodig heeft. Wees er voor hem en zijn ondersteunend toen hij ervaart relatie, werk, gezondheid of andere problemen. Op zijn beurt is hij meer kans om er voor je zijn.
 5. 5
  Naar beneden terug van triviale en nutteloze argumenten. Er zijn gebonden aan argumenten af ​​en toe tussen broers en zussen en ze kunnen toeslaan op elke leeftijd. In plaats van verder te gaan in een gevecht stemming, weten welke gevechten zijn het nastreven waard en welke zijn het best met rust gelaten. En proberen om zijn kant van de zaak in gevaar brengen en zelfs voor een verandering als je het gevoel helemaal niet te spreken over wat er gebeurt tussen de twee van jou. Je zou hem gewoon schok in het zien van je standpunt zo goed!
 6. 6
  Behandel uw broer met de en je verwacht in ruil. Laat hem door bijvoorbeeld de aard van de relatie die je zou willen hebben met hem en weigeren te vallen in argumentatieve of bazig patronen van omgaan met elkaar.
 7. 7
  Kom op voor je broer of zijn er voor speciale gebeurtenissen in zijn leven. Soms is hij misschien in een situatie waarin hij heeft uw steun en steun in een openbare weg. Zorg ervoor dat er voor hem als een persoon die en in Hem gelooft.
 8. 8
  Heeft een zeur, een verklikkerlicht of een hinder zijn. Broers zijn niet anders dan iemand anders en kan gemakkelijk overstuur als ze denken dat ze te horen op, babbelde tegen, of lastig gevallen voortdurend. Richt je broer de ruimte die hij nodig heeft om te gaan met zijn leven en verwachten hem om hetzelfde te doen voor u. Hoewel het is leuk om een ​​beetje tijd samen door te brengen, niet verdringen hem de hele tijd uit en probeer aan te dringen dat hij je beste vriend te zijn, hij zal waarschijnlijk genoeg andere dingen te krijgen op met en verwacht u om hetzelfde te doen. En voordat je de behoefte voelen om hem te vertellen wat te doen de hele tijd, na te denken over hoe dit zou je ergeren als hij deed het naar u terug.
 9. 9
  Geef je broer een grote. Gewoon omhelzen hem en vertel hem dat je van hem houdt en dat je trots op hem bent. Je hebt geen excuus voor nodig, gewoon elk moment is een goed moment. En nooit meer terug te houden lof voor je broer - als je iets groots dat hij heeft gedaan opmerken, laat hem weten (het is ook een goede manier om hem te krijgen om opnieuw te doen).

Waarschuwingen

 • Als je een deal hebt gemaakt met hem en hij niet heeft terugbetaald, gebruik het dan niet tegen hem als je boos op elkaar zijn. Dit maakt hem net bozer op je af, en lost niets op.
 • Bij het maken van een deal om hem iets te doen in ruil voor je iets of andersom doet, zorg ervoor dat hij niet vergeten als hij, niet boos - hem enkel herinneren en mooi vertel hem!