Wkanl

Hoe om te gaan met romantische gevoelens voor je kamergenoot

U vond eindelijk iemand die je kunt leven met! Alles gaat langs grote, en plotseling, vind je jezelf te denken van je kamergenoot meer en meer, praat over hem of haar elke kans die je krijgt... uh oh. Je nooit bedoeld om die gevoelens voor je kamergenoot te ontwikkelen - dit gaat om de zaken compliceren in je leven regeling. Of is het? Voor de toepassing van dit artikel wordt ervan uitgegaan u beiden van hetzelfde geslacht.

Stappen

Hoe om te gaan met romantische gevoelens voor je kamergenoot. Probeer om het te bestrijden.
Hoe om te gaan met romantische gevoelens voor je kamergenoot. Probeer om het te bestrijden.
 1. 1
  Probeer om het te bestrijden. Het is mogelijk dat je bent gewoon dankbaar en blij iemand die je kunt delen, niet alleen een koelkast en kosten van levensonderhoud met een, maar goede tijden, warme gevoelens, en al dat gaat met een goede vriend te hebben gevonden - wie wordt als familie. Soms voel je een oogje op deze persoon is gewoon een overdracht van die goede gevoelens. Als je probeert om ze af te schudden, kan je slagen - als het echt is eenvoudig overbrengen van emotie. Zo niet...
 2. 2
  Hit op hem of haar de hele tijd. Verbergen in het zicht. Zodra je beseft dat je gevoelens voor hem of haar, start, big time. Maak er een punt om je kamergenoot altijd van bewust dat hij / zij is uw idee van leuk, sexy en schattig te maken - maar als anderen van het geslacht van je kamergenoot zijn rond, sloeg op hen ook. Als je flirt met iedereen, je verbergt je gevoelens voor die ene persoon.
 3. 3
  Vul de gevoelens. Dat klopt. Vechten tegen de drang om je liefde te bekennen, tenzij u een duidelijk signaal dat hij / zij voelt zich op dezelfde manier over je krijgt. Houd die gevoelens voor jezelf. Althans voor nu.
 4. 4
  Erachter te komen of er een kans hij / zij voelt zich op dezelfde manier. U zult niet in staat zijn om je gevoelens voor altijd verbergen. Start indringende, heel voorzichtig - houden alles heel licht, en gebruik humor om dingen te voorkomen dat het nemen van een serieuze wending, maar als je een idee hoor, de uitoefening van dat idee. Bijvoorbeeld, zegt ze, "ik ben gewoon niet tevreden met mijn relaties met mannen." U zegt: "En dat betekent dat ik een kans, dan? ' Vervolgens knipoog en grijnzen. Maar kijk voor haar reactie. Haar lichaamstaal kan u een echte indicatie van de vraag of ze niet is gezien het feit dat zeer mogelijkheid.
 5. 5
  Hebben een zeer openhartige gesprekken, maar blijven uw gevoelens te verbergen. Probeer uw huisgenoot trekken uit als je een eigen, intieme chats. Vertelt diepe waarheden over jullie zelf aan elkaar kan je aanwijzingen geven. Koppelen dode eerlijkheid met deze warme, gevoelige chats kan helpen trekken uit de waarheid van zijn of haar gevoelens.
 6. 6
  Maak een beweging. Niet letterlijk, misschien. Als je de lijn en je kamergenoot te steken, het is vrij moeilijk om jezelf terug te trekken over die lijn naar platonische vriendschap - er zou een hoop onhandige stiltes zijn en zijwaarts ziet er voor een lange tijd. Maar als je er vrij zeker van zijn dat hij / zij terugkeert je gevoelens, tenminste een beetje, dan is het maken van een bekentenis zou kunnen helpen in deze fase.
  • Voorbeeld scenario: Een late night "slaapfeestje" is veranderd in een low-light, lage muziek, romantische, gevoelige praatje. U bent beiden zitten er in je pyjama voelt heel dichtbij. Je kamergenoot heeft net weer klaagde dat ze voelt dat ze moet breken met haar vriendje. In voorgaande late-night chats, wanneer je grapjes over de vraag of ze misschien geef het een schot met u nadat hij de geschiedenis, ze doorschemeren er een mogelijkheid dat ze zou het overwegen. Vanavond wacht niet. Als ze zegt, "Ik denk niet dat hij respecteert mij, en ik niet op dezelfde manier voelen over hem als ik vroeger. Moet ik breken met hem?" Je reageert met: "Ja. En dan moet je uit te gaan met mij." Ze lacht. En je zegt, "Ik ben serieus." Nu krijgt ze soort van stil en begint op zoek naar jou. "Meen je dat?" Je knikt en zegt: "Meredith, ik ben gek op je, en ik zou behandelen je een stuk beter dan die vent doet." Kijk recht in haar ogen en blijven stabiel. Laat je niet raar. Op dit punt, gaat een van de drie manieren:
   • Ze lacht, denkt u maakt een grapje. Als je haar weer dat je niet te verzekeren, zegt ze, "Ik ben heteroseksueel '(als je van hetzelfde geslacht) of" Ik ben niet tot je aangetrokken "(of iets in die richting).
   • Ze blijft kijken naar je en zegt: "Wow. Ik had geen idee." Als je haar verzeker je serieus bent en hebben op deze manier gevoeld voor een lange tijd, zegt ze, "ik ben niet zeker hoe te voelen over dat. Kunt u mij wat tijd?"
   • Ze gooit haar armen om je nek en je kust op de mond. U zegt: "Whoa. Awesome." En ze zegt, "Whoa. Awesome."
 7. 7
  Leer je platonische relatie te accepteren. Als je kamergenoot aan uw belijdenis met afwijzing, heb je geen andere keuze dan om het te accepteren. Genadig en begrip, en verzeker je vriend dat je deze gevoelens hebt gehad voor enige tijd en het niet heeft beïnvloed nog uw vriendschap. Echter, kan het nodig zijn om enige afstand te ontwikkelen om wat ruimte te brengen tussen wat je hoopte zou kunnen gebeuren, en wat je nu beseffen is de realiteit van uw situatie. Laat je niet zo veel afstand te ontwikkelen die je toelaten om je relatie stam, hoewel - het maakt niet uit hoe onhandig je zou voelen, ga je gewoon door de bewegingen, en doen alsof alles normaal is. De ene voet voor de andere is moeilijk soms, maar alleen het uiterlijk van alles dat goed is vaak al genoeg aan te slaan, en al snel alles is echt goed.
 8. 8
  Laat wat tijd. Als je kamergenoot wordt genomen door verrassing als je je hart belijden, en vraagt ​​je om wat tijd om te overwegen wat je hebt gezegd, geef hem of haar wat tijd om na te denken over het. Het is een stap hij / zij kan hebben moeite met het maken, zeker als je de eerste partner van hetzelfde geslacht zou zijn. Wees vriendelijk, galant, en medelevend als je kamergenoot beschouwt het hebben van een relatie met u, en hopen op het beste, maar wees geduldig, en weet dat als je de 'coming out' partner, kan dit een proces dat een tijdje duurt zijn. Bereid je voor op tegenslagen.
 9. 9
  Vieren! Als scenario nummer 3 gebeurt, je gewoon de jackpot, kiddo! Een goede vriend en huisgenoot dat je weet dat je kunt leven en opschieten met dag tot dag heeft net zijn of haar gevoelens bekend voor u - uitnodigingen voor de bruiloft zal uiteindelijk worden gestuurd!

Tips

 • Het nemen van enige tijd te laten de situatie te ontwikkelen, is van essentieel belang. Er is vaak een "wittebroodsweken" periode wanneer we iemand ontmoet nieuwe, en we gewoon "verliefd." Het is niet altijd de romantische liefde, ook al is dat hoe het voelt op het eerste. Soms is het gewoon een crush we ontwikkelen, omdat we houden van alles over deze persoon zo veel en het zal overgaan.
 • Houd alles licht. Een bekentenis als deze kan ofwel verwoesten je relatie, of het kan eigenlijk een beetje zoeter te maken, want zelfs als je kamergenoot eindigt niet inleveren van uw gevoelens, voelen dat u gek op hem was of haar kan uw vriend het gevoel een speciale band of voorliefde voor u als de jaren gaan.

Waarschuwingen

 • Het leven is niet een sitcom of een romantische komedie. Verwacht niet dat het uit te spelen als een, of je zal uiteindelijk vroeg of laat teleurgesteld.
 • Niet op je gevoelens zitten als u krijgt verwarrende signalen. Vele malen, kan je kamergenoot probeert u een idee te geven, omdat hij / zij niet weet hoe je de eerste stap te zetten. Als hij / zij zegt dingen die je gaat, "huh?? ' of doe een dubbel-opbrengst ('Heeft ze gewoon zeggen dat ze gevoelens heeft voor mij dat ze niet weet wat te doen met? Wat betekent dat?') een zet. Als ze zegt: "Jij en ik moeten opstijgen en verplaatsen naar Ierland en hebben een varkenshouderij," wacht niet voor een andere uitnodiging. Zeggen: "Heb je gewoon vragen me om weg te lopen met je? ' en uit te reiken naar haar hand. Als hij zegt dat hij gevoelens voor je heeft hij niet begrijpt, hem te kussen. Vraag hem of hij begrijpt ze beter nu. Krijg het idee?
 • Ongeacht de woonsituatie, niet aannemen dat de seksualiteit van je kamergenoot. Het hebben van een attractie op je kamergenoot die een andere dan de jouwe seks verkiest zal alleen maar leiden tot liefdesverdriet.
 • Wacht niet te lang wachten. Als uw vriend is iemand die springt van vriendje naar vriendje (of meisje naar meisje, wat dan ook), vangen hem of haar wanneer hij / zij is tussen relaties (of aan het einde van een).