Wkanl

Hoe je iemand om je romantisch wilt

Heb je ooit iemand bewonderd en alleen gewild dat ze te omarmen? Wil je een romantische relatie? Lees verder om erachter te komen.

Stappen

Hoe je iemand om je romantisch wilt. Praat met wie je maar wilt een romantische relatie.
Hoe je iemand om je romantisch wilt. Praat met wie je maar wilt een romantische relatie.
 1. 1
  Praat met wie je maar wilt een romantische relatie. Als u dit doet, de communicatie is geopend tussen je geliefde en jezelf. Communicatie is een belangrijk onderdeel van een relatie. Om te beginnen, geven weinig complimenten. Dit zal ze het gevoel dat hij / zij kan vertrouwen.
 2. 2
  Behandel ze anders dan andere mensen. Door dit te doen, moeten ze de hint dat je een interesse in hen te krijgen. Lachen naar ze en behandel ze met meer belangstelling dan andere mensen.
 3. 3
  Maken ze je vertrouwt. Zonder vertrouwen kun je niet je love interest krijgen om je liefde terug. Wat leuk is een relatie als je partner je niet kunt vertrouwen?
 4. 4
  Wees jezelf. Handelen als iemand die je niet alleen maar om de aandacht van je partner te krijgen kan je in moeilijke situaties. Als je partner erachter komt dat je handelde als iemand heel anders alleen maar om hen te vinden, konden ze vertrouwen en geloof te verliezen in je (zie stap hierboven).
 5. 5
  Behandel ze nooit zonder respect. Vooral als je een man, is het uiterst belangrijk dat u niet behandelen je partner met respect. Je moet een relatie langzaam te nemen, of anders je zou je partner ongemakkelijk en ze uw acties zouden verwerpen. Hoe meer de verhouding groeit, hoe meer kleine gebaren worden gebruikt en geaccepteerd. Door het gebruik van kleine gebaren kon je zien waar de grenzen van je partner zijn zonder overtreft hen. Door dit te doen, kunt u zien hoe comfortabel ze zijn met jou
 6. 6
  Gebruik maken van kleine, speelse kusjes aan je partner laten glimlachen en lachen.
 7. 7
  Knuffelen met je partner te laten zien dat je wilt zijn in de buurt van hen. Als je altijd wachten op je partner om de eerste stap te zetten, zullen ze ofwel ongeïnteresseerd geworden, zullen ze niet de hint krijgen of denkt dat je niet terug willen hen.
 8. 8
  Positieve dingen zeggen over je partner. Zeggen hoe dankbaar je partner is aan u. Maken ze zich speciaal voelen. Het maakt een groot verschil.
 9. 9
  Als je boos bent, zich gelukkig voelen rond je partner. Als u dit doet, dit toont aan dat je partner maakt u zich beter voelt. Het moet gemakkelijk te voelen beter om hen heen zijn, want je vind ze zo leuk, dus je moet niet te blij te handelen voor te veel langer. Smile rond je partner wanneer je boos en uw problemen zullen verdwijnen omdat je aandacht op je partner, en je liefde voor hem of haar.

Tips

 • Positieve dingen zeggen om je partner om ze te laten beseffen hoe speciaal ze zijn voor u. Geloof me, ze zullen het waarderen.
 • Zeg een compliment elke dag. Bij voorkeur in de ochtend voor de dag, of 's nachts, wanneer hun dag is stressvol, zegt een compliment om ze beter te voelen.
 • Houd communicatie stromen. Door dit te doen maakt het vertellen van je partner wat er mis is makkelijker.
 • Wees jezelf altijd om hem heen, zodat u niet hoeft te maken over het ziet er goed uit.
 • Geef je partner eenvoudige, tedere omhelzingen en kussen. Dit is een toegangspoort tot intimiteit. Dit maakt hen ook speciaal voelen zonder grenzen oversteken.

Waarschuwingen

 • Krijgen nooit hun vertrouwen als je gaat om het later te breken. De kans groot dat ze zullen breken met u en / of niet willen zijn om je heen in angst van het hebben van je hun vertrouwen weer te breken.
 • Niet altijd het gevoel boos of haatdragend rond uw partner. Door dit te doen zal alleen maken ze het gevoel alsof je ze niet waarderen of je altijd richten op andere dingen naast hen en dit kan leiden tot veel problemen leiden tot een pijnlijke breuk (afhankelijk van het niveau van intimiteit).
 • Niet duwen grenzen van intimiteit van je partner. Ze zullen niet voelen tot je aangetrokken en zou niet willen met u te zijn vanwege zijn bang te ver geduwd.