Wkanl

Hoe maak je een man knuffel te geven

De moderne wereld is een complex plek voor veel mannen. Je verwacht dat je in contact met je vrouwelijke kant, maar nooit tot het punt dat het compromitteert uw mannelijkheid. En om het allemaal nog verwarrender te maken, komt langs de "man hug" - een ongegeneerde vertoon van genegenheid voor je medemens. Als je niet knuffelen, kan u worden beschuldigd van het niet veilig in je seksualiteit. Maar als je niet gewend bent om te knuffelen andere mannen, zou het voelen onhandig en ongemakkelijk. Hier zijn enkele richtlijnen om het naderen van de man knuffel, alleen van toepassing op degenen die ooit zeker weet hoe om te gaan over het geven van een geweest.

Stappen

Hoe maak je een man knuffel te geven. Denk aan de gelegenheid en de relatie te bepalen wanneer te knuffelen.
Hoe maak je een man knuffel te geven. Denk aan de gelegenheid en de relatie te bepalen wanneer te knuffelen.
 1. 1
  Denk aan de gelegenheid en de relatie te bepalen wanneer te knuffelen. In het algemeen, hoe dichter je relatie en / of de meer monumentale het evenement, hoe groter de kans dat een knuffel nodig zal zijn. Anders zal een handdruk meestal doen de truc.
  • Wanneer feliciteren met een goede vriend op zich verloven, steeds een vader of zelfs het beveiligen van een promotie, zal een knuffel in orde.
  • Wanneer iemand te ontmoeten voor de eerste keer, tenzij het is de biologische tweelingbroer je nooit wist dat je had, zou een knuffel niet goed ontvangen.
 2. 2
  Wees je bewust van de sociale douane in bepaalde culturen. De wijze en het tijdstip van een man knuffel kan grofweg variëren over culturele grenzen heen. Sommige culturen zijn veel vriendelijker en meer aanhankelijk dan anderen. Het is verstandig om bewust van hoe bepaalde culturen lay-out van de regels voor de begroeting en ontmoeting, zodat u niet bent genomen off guard of geïnterpreteerd, maar dergelijke richtlijnen kan snel worden overschreven door je eigen observaties over een persoon als een individu (bv. een bijzonder vriendelijke man uit een niet-zo-aanhankelijk cultuur nog zou kunnen worden beledigd als je niet terug een knuffel).
  • Duke University professor in de zwarte populaire cultuur Mark Anthony Neal beschrijft de "hip-hop hug" geeft hij aan andere Afrikaanse Europese vrienden: "een handdruk, jullie jezelf samen te trekken, en je tegen het lijf." Hij stelt dat dit een meer recente sociale gewoonte, als oudere Afrikaanse Europese mannen liever alleen handdrukken.
  • In sommige landen, zoals Japan, buigen is over het algemeen meer geaccepteerd dan aanraken.
 3. 3
  Aanpak met een flexibele houding, een die u toelaat om terug te vallen op een handdruk als u vindt dat de andere man heeft niet de intentie van het geven van een knuffel. Als je loopt naar iemand en je bent met een harde tijd te oordelen of ze een knuffel of gewoon een handdruk zult willen, kunt u een hand naar voren gebracht voor een handdruk en til de andere arm om ofwel een knuffel te geven (als ze leunen in voor een) of gewoon te kloppen op de bovenarm of schouder (als ze afstandelijk blijven).
 4. 4
  Knuffel in de "a-frame" positie, waar het enige contact met het lichaam is in de schouders. Het hebben van de handdruk tussen u biedt een fysieke barrière die kunnen helpen om te voorkomen dat iemand het gevoel dat je bent te aanhankelijk. Uw rechterhand zal gaan over hun schouder, met je hoofd naar links van hen. Houd je hoofd niveau en naar voren. Naar beneden te kijken, of te keren naar je partner kan worden geïnterpreteerd als aanhankelijk nuzzling.
 5. 5
  De pat. Dit is het cruciale onderdeel van een man knuffel, scheidt van een traditionele knuffel. Met je linkerhand dep je maatje 3 of 4 keer op de rug. Dit toont je bent nog steeds mannen - u kunt aanhankelijk zijn, maar je kunt nog steeds schotel uit wat pijn. Als u nog steeds het gevoel dit is te verwijfd voor u dan geven een lichte, dubbele punch in plaats van een schouderklopje.
 6. 6
  Houd het kort knuffel. In studies uitgevoerd door Kory Floyd aan de Arizona State University, werd waargenomen dat hugs duren zelden meer dan twee seconden voordat een van de huggers of andere mensen het observeren van de knuffel beginnen zich ongemakkelijk te voelen.
 7. 7
  De pauze. Terwijl u het geven van de uiteindelijke pat, breken. Til je je handen netjes weg, ze niet glijden over je buddy in een slepende manier. Dit kan hen verwarren, en jij. Als alternatief kun je afmaken door het vastgrijpen je vrienden stevig op de bovenarmen en iets te zeggen feestelijke. 'Well Done Colin "," Gefeliciteerd ", of" Geweldig om je weer te zien "zijn allemaal goed. Dit maakt om reden van de knuffel helder en maakt het bondig. Een andere goede optie is om een ​​paar speelse sparring stoten naar elkaar te gooien. Voeg een growly juichen om dit en je huis en droog, als een grote knuffelbeer zijn.
 8. 8
  Ga nu terug naar wat je aan het doen waren voordat de knuffel. Niet de behoefte voelen om te hoesten, oogcontact vermijden, of jezelf krabben. Je bent nog steeds stevig een man - maar iemand die niet bang is van het tonen van hun emoties. Missie volbracht.