Wkanl

Hoe om te breken met je vriendje als je bent verliefd op hem

Breken met iemand die je liefde kan moeilijk zijn, maar met de juiste houding en veel vertrouwen, zul je in staat om het vuur uit te branden zijn.

Stappen

Hoe om te breken met je vriendje als je bent verliefd op hem. Ga zitten op een rustige plaats en elimineren alle afleidingen.
Hoe om te breken met je vriendje als je bent verliefd op hem. Ga zitten op een rustige plaats en elimineren alle afleidingen.

Overtuigend zelf

 1. 1
  Ga zitten op een rustige plaats en elimineren alle afleidingen. Dit geldt ook voor het uitschakelen van de telefoon, de computer, de televisie, enz. U zult ruimte en een stille sfeer in orde wilt voor je gedachten om duidelijk te verwerken. Zorg ervoor dat niemand zal u onderbreken, vooral je vriendje.
 2. 2
  Noteer de fouten van je vriendje en de reden (en) waarom je nodig hebt om te breken met hem. Ongetwijfeld is het misschien moeilijk, maar als je naar beneden uw redenen op papier, het maakt het makkelijker om jezelf ervan te overtuigen je nodig hebt om door te dringen met dit.
  • Brainstorm. Noteer alles wat in je hoofd opkomt. Voorkomen dat het schrijven over zijn positieve kant, want dit maakt het alleen maar moeilijker voor je maken. Dit is niet een essay in te leveren, en het zeker niet om een ​​perfecte papier.
  • Wees niet bang om op te schrijven hoe je je werkelijk voelt over je vriendje. Dit is uw schrijven en niemand anders zal het zien van dit, behalve voor u, tenzij als je het te laten zien aan iemand.
 3. 3
  Kijk over je schrijven. Lees je redenen voor nodig om te breken met hem en vertel hen om zelf over en weer. Weet dat als je niet breken met hem op dit moment - en je blijft uitstellen - de situatie waarin je bent mei slechter groeien in de toekomst, en je misschien spijt niet ondernemen van actie, terwijl je zou kunnen hebben! Het kan nu pijn doen, maar zodra je dit krijgen over met, zul je blij zijn dat je deed.
  • Zo lang als je nodig hebt om jezelf ervan te overtuigen dat je moet breken met hem. Ongetwijfeld is dit misschien een moeilijke beslissing voor je zijn.
 4. 4
  Zodra je jezelf hebt overtuigd, rip up dat stukje papier en verplaatsen naar de volgende stap.

Breken met hem

 1. 1
  Bel je vriend en vraag hem om je ergens te ontmoeten. Zorg ervoor dat het een gebied met zeer weinig mensen, maar vermijd afgelegen gebieden. Als hij boos wordt en probeert om je pijn te doen, zal er minstens een paar getuigen daar. Als je het uitmaakt met hem in een menigte van mensen, zullen deze vernederen en plet hem en hij kan een wrok tegen u te houden voor dat.
  • Onthouden van het breken met je vriendje op een datum, want dit is vernederend en harteloos. Dit maakt het ook moeilijker voor je.
  • Vermijd brengen vrienden mee als je het uitmaakt met je vriendje. Dit is niet een show en het gemakkelijker zou zijn op hem of het was gewoon jou en hem. Echter, als je vriendje heeft de neiging om misbruik, zou het verstandig zijn om je vrienden mee te zijn, of hebben ze te verbergen in de buurt om je te helpen in het geval je het nodig hebt.
 2. 2
  Zodra je twee aangekomen, snel naar rechts om het punt nadat hij begroet je. Vermijd omheen te draaien, want dit zal je alleen verergeren en verhogen de spanning. U kunt ook de moed te verliezen en je gedachten veranderen. Zeg tegen jezelf dat je slechts twintig seconden van krankzinnige moed nodig hebt, en het zal over zijn!
 3. 3
  Duidelijke communicatie is de sleutel hier. Als je vaag en mompelen veel zijn, kan hij het punt niet of hij kan u verkeerd. Zachtjes laat hem weten dat je niet denkt dat deze relatie zal werken. Zorg ervoor dat hij weet dat je nog steeds van hem en zou graag zijn goede vrienden, maar je kunt niet deze relatie nog langer voort te zetten. Zorg ervoor dat hij weet dat het niet u, het is hem. Vertel hem uw redenen waarom je breken met hem, en zorg ervoor dat u uw punt over. Kijk hem in de ogen wanneer u spreekt, zodat hij weet dat je serieus bent en dat je het meent.
  • Wees kalm. Sorteren van uw verschillen, indien nodig.
 4. 4
  Als hij boos wordt, klaar om te schreeuwen om hulp als hij probeert te misbruiken op geen enkele manier. Het is waarschijnlijk dat hij kan haatdragende en gekwetst voelen, maar hij heeft niet het recht om u te misbruiken! Als hij begint te maken van excuses, negeer ze. Laat hem niet van gedachten veranderen. Je hebt juist gehandeld in het breken met hem, doe niets waar je later spijt van krijgt.
 5. 5
  Om de klap te verzachten een beetje, geef hem een zachte knuffel en vertrekken. Niet blijven hangen of te wachten om te zien wat zijn reactie zal zijn als - u wilt voorkomen dat klitten jezelf in ongewenste situaties die je kunnen schaden.

Herstellen van de klap

 1. 1
  Het is niet gemakkelijk om te breken met iemand die je kan helpen, maar liefde. Maar weet je redenen zijn recht en dat het je niet - het is hem. Overtuig uzelf u het juiste ding gedaan hebben. Hoewel je je missie hebt voltooid, kunt u nog steeds het gevoel gekwetst en boos. Het herstel proces zal afhangen van hoeveel je van hem houdt, maar maak je geen zorgen - u zult beter een dag te krijgen.
 2. 2
  Doe iets wat je graag om je gedachten af te leiden van hem. Vermijd te kijken naar iets dat een goede herinnering aan hem kan leiden. Ga naar een plek waar je niet wordt herinnerd aan hem. Heb plezier.
  • Opknoping uit met je vriendinnen is een uitstekend idee. Het is waarschijnlijk dat ze sympathiek zullen zijn, en zij zullen er alles aan doen om u gelukkig te maken. Afhankelijk van uw vrienden, kunnen zij wel of niet geven u een goed advies. Als je weet dat je goede vrienden, luisteren naar hun advies. Echter, op de dag dat je het uitmaakt met je vriendje, wilt u misschien het onderwerp van hem te vermijden.
 3. 3
  Kijk op de positieve kant. Je hebt je doel bereikt en je bent vrij van hem. Je kunt doen wat je nu verlangen zonder hem in de weg, of je kwetsen.