Wkanl

Hoe om relaties na vreemdgaan genezen

Een zaak van welke aard kan een verwoestende uitwerking op een relatie hebben. Hoewel het veel voorkomende misvatting is dat de meest getroffen persoon is degene die werd bedrogen, maar dat is niet altijd waar. De persoon die bedrogen heeft veel persoonlijke veranderingen te maken als hij of zij kiest om verder te gaan als een bijdragende partner in de relatie. Dit genezingsproces is een emotionele en duurt enkele echte werk van beide betrokken partijen. Het proces van verzoening en het hebben van een gezonde relatie is moeilijk, maar het is niet onmogelijk te bereiken.

Stappen

Hoe om relaties na vreemdgaan genezen. Beslissen of de relatie de moeite waard besparing.
Hoe om relaties na vreemdgaan genezen. Beslissen of de relatie de moeite waard besparing.
 1. 1
  Beslissen of de relatie de moeite waard besparing. Maak een lijst van redenen voor u om samen te blijven, of niet. De redenen voor verzoening kan anders zijn tussen twee mensen die net aan het daten, in tegenstelling tot die voor een paar die is 20 jaar getrouwd. De lengte of de ernst van de relatie doet de pijn niet zelf te gemakkelijker te behandelen.
  • Bedenk waarom u wilt verblijven. Veel mensen zullen verblijven in destructieve relaties, omdat ze bang bij de gedachte om alleen te zijn of omdat ze het gevoel dat ze een andere persoon die zal willen zijn met hen niet kunnen vinden. Dit besluit kan ook afhangen van de vraag of dit de eerste keer dat vreemdgaan heeft plaatsgevonden of als het is uitgegroeid tot een terugkerend gedrag.
  • Denk na over wat u verwacht van de relatie. De matrix van de band zal uiteraard worden veranderd, tenminste voor een tijdje. Blijf niet met een vreemdgaan partner gewoon buiten competitie, dit is niet een situatie waarin de betere man of vrouw wint. Niet in de destructieve patroon waar je altijd het gevoel dat je moet vechten voor je relatie vallen.
 2. 2
  Praten over de gevoelens en bereid zijn om te luisteren. Wees bereid om het werk te doen. Er is veel op te lossen bij het omgaan met ontrouw in een relatie. Wanneer u al bedrogen, het eerste ding dat u zou willen weten is waarom. Het is belangrijk om te beseffen dat je nooit kan weten wat de reden waarom je partner bedrogen op je.
  • Als je zijn bedrogen, is het belangrijk om je partner te vertellen hoe je je voelt over de situatie. Vast te houden aan deze gevoelens zal niet helpen. Uw partner moet weten hoe zijn of haar acties die u hebt getroffen. Heb je gevoelens van pijn, verraad, schaamte, wrok en regelrechte woede. Er zijn fases waar je doorheen kan zo ver gaan als je gevoelens betreft. In eerste instantie zal je pijn voelt en je mag huilen. Zodra de eerste schok van de situatie is afgenomen, wil je weten waarom en je kan zelfs de drang voelt om de situatie te internaliseren, wat betekent dat je kan kijken naar jezelf de schuld. De volgende fase is meestal woede. Deze gevoelens zijn volledig natuurlijk en te verwachten en je kan zelfs fietsen door hen meerdere malen en ervaar meer van bepaalde emoties dan anderen tijdens het genezingsproces.
  • Als u bent degene die ontrouw was, bereid zijn om te luisteren naar gevoelens van je partner. Maak geen excuses of proberen om uw acties te onderbouwen. Proberen om excuses te maken zal niet alleen leiden tot nog meer pijn aan je partner, maar het zal ook de situatie erger maken, waardoor de verzoening nog moeilijker. Vertel het niet aan je partner wat hij of zij verkeerd heeft gedaan om u te rijden om vals te spelen. Je maakte de keuze om vals te spelen, en dat is niet iets dat je gedwongen werden te doen.
 3. 3
  Houd in gedachten dat vreemdgaan is een symptoom van het probleem. Vaak tijden, mensen maken de fout van het labelen van de daad van ontrouw als het belangrijkste probleem bij de hand. Echter, in de meeste relaties, vreemdgaan is slechts een symptoom van een dieper gewortelde probleem. Om je relatie een succes te maken, moet je continu te werken aan het en praten over wat het echte probleem is dat je naar de plaats die u vinden jullie gebracht.
  • Dit is waar eerlijkheid komt pas echt in het spel. Praat over de dingen die je voelde dat geleid u te dwalen van de relatie. Begrijp dat deze redenen zijn geen excuses, maar ze zijn redenen die moeten worden onderzocht. Bijvoorbeeld, als je voelde verwaarloosd op een bepaalde manier of het gevoel dat je partner was niet aanhankelijk, dat de reden dat je keek elders voor deze aandacht kan zijn geweest.
  • Zodra je erachter te komen wat die diepere kwesties zijn, denken over wat je anders had moeten doen. Bijvoorbeeld, in plaats van op zoek naar aandacht buiten je relatie, misschien kun je hebt overlegd met je partner over je gevoelens en gepland om wat extra tijd met hen doorbrengen.
 4. 4
  Neem verantwoordelijkheid. In eigendom nemen van je acties. Het is al te gemakkelijk om schuld te geven, vooral als het gaat om zaken van het hart. Neem verantwoordelijkheid voor je acties die de relatie om naar dit stadium veroorzaakt. Vergeet niet, zelfs als je acties waren in reactie op iets dat is gebeurd, het was uw beslissing om de route die u deed gaan. Maakt niet uit hoeveel je zou willen om te denken dat je partner duwde je in de armen van een ander, nogmaals, het was jouw keuze om vals te spelen.
 5. 5
  Vergeven en vergeten. Een van de integrale onderdelen van de verzoening is om te vergeven. Zodra u de beslissing in de relatie te blijven hebt gemaakt, moet je eerlijk zijn. U zal worden gekwetst voor een lange tijd en die zieke gevoelens niet weg 's nachts te gaan. Echter, het is niet eerlijk om de affaire in je partner's gezicht weken, maanden en jaren later gooien.

Tips

 • Als je merkt dat je emotioneel betrokken bij ander dan je partner iemand snijdt ze af... omdat je hoop geven, en waardoor je zelf om uiteindelijk handelen op emoties nieuw en oud je kan dingen zeggen en dingen op basis van emotie exclusief logica doen al samen op het einde je jezelf en alle betrokken partijen kwetsen.
 • Weet je grenzen niet te testen om te zien wat je weg kan komen met. zeggen dat het "een man ding" zal alleen maar maken haar bedenken waarom ze probeerde om te werken aan deze te beginnen. Weet ook dat het veel erger te worden gevangen liegen om een ​​argument te voorkomen. Vertrouwen is het doel, de waarheid vertellen... Ongeacht.
 • Herstel van het vertrouwen in de relatie zal een gemakkelijke prestatie niet en zal veel werk te nemen op zowel uw onderdelen. Dit werk moet in overeenstemming zijn. Er zullen tegenslagen en hard situaties die zich kunnen presenteren tijdens deze periode van genezing zijn, maar dat is allemaal een onderdeel van het groeiproces.
 • Beslissen als je echt wilt de relatie speciaal wanneer je getrouwd bent en kinderen.
 • Als u vindt dat u niet kunt laten gaan van de zaak, moet u wellicht andere alternatieven te overwegen. Het is niet eerlijk om een ​​van jullie te lijden door eventuele verdere ongelukkig vanwege een reeds pijnlijke affaire. De beslissing is aan jou.
 • Als het niet lukt, gewoon sorry zeggen en weg te lopen. Dit zal uw kans op het krijgen van haar rug te verhogen!

Waarschuwingen

 • Gewoon niet zeggen "laten we weer terug" en overwegen jullie twee weer bij elkaar. Zijn meer dan alleen dat, omdat vreemdgaan is een van die onvergeeflijke dingen.