Wkanl

Hoe maak je een bedriegende vriendin te begrijpen

Er zijn manieren om onderscheid te maken tussen een vrouw die het weer zal doen en een vrouw die is echt spijt! Eerst moet je beslissen of je haar terug echt kan nemen.

Stappen

Hoe maak je een bedriegende vriendin te begrijpen. Bedenk hoe je ontdekt over het vreemdgaan.
Hoe maak je een bedriegende vriendin te begrijpen. Bedenk hoe je ontdekt over het vreemdgaan.
 1. 1
  Bedenk hoe je ontdekt over het vreemdgaan. Als ze confronteert je echt binnen een maand van de handeling dan luisteren naar haar, zonder twijfel zal ze werden overweegt vertel je voor een tijdje en haar realisatie van haar liefde voor jou kan haar bekentenis hebben uitgesteld. Als je hebt gevonden uit door iemand anders dan haar te confronteren... maar vergeet niet uit hoeveel ze vertelt je dat ze was gaan om u te vertellen, kan ze liegen. Houd altijd rekening met de betrouwbaarheid van de persoon die je verteld dat ze bedrogen als ze hebben een bijbedoeling.
 2. 2
  Als een aanzienlijke hoeveelheid tijd is verstreken sinds het incident vervolgens afwegen wat er is opgebouwd sinds met wat je zou verliezen.
 3. 3
  Vergeet niet dat er een groot verschil tussen een eenmalige fout en een lange termijn aangelegenheid.
 4. 4
  Alcohol tijdens de daad van bedrog mag niet worden gebruikt als een excuus, maar je moet ook rekening houden dat je vriendin niet zijn helder denken.
 5. 5
  Je vriendin zou kunnen huilen als een teken van berouw en / of spijt. Het is de hernieuwde inzet voor je relatie, dat uit zou maken, niet haar tranen.
 6. 6
  Zorg ervoor dat je alles weet. Als je haar vragen erover te stellen kijk haar recht in de ogen en kijk of zij zoekt terug in de jouwe.
 7. 7
  Luister naar haar vrienden, tenzij ze al wisten over het incident, in dat geval kunnen zij niet geven u nuttige adviezen en kunnen proberen om je de schuld, waardoor ongewenste "drama". Anders, zij zijn degenen die haar beste weten, als ze zo geschokt zijn als je bent dan laat dit zien je dat ze dit niet eerder heeft gedaan en het zou heel goed een eenmalige vergissing.
 8. 8
  Vraag haar hoe de relatie zal veranderen voor het beter als je ervoor kiest om je relatie te vernieuwen.
 9. 9
  Bepaal de reden voor haar vreemdgaan. Wat was er mis met je relatie in de eerste plaats? Probeer niet om terug te krijgen als je niet kunt accepteren dat de dingen niet perfect waren vóór.
 10. 10
  Denk aan dingen die ze vroeger, zoals een vakantie met de meisjes doen, zou je haar vertrouwen om dit te doen als je te herenigen? Waarschijnlijk niet, althans voor een tijdje. Verklaar dit zorgvuldig aan haar en haar geruststellen dat na verloop van tijd uw vertrouwen in haar kan waarschijnlijk worden herbouwd, maar het zal toewijding van jullie beiden.
 11. 11
  Ga zitten een schrijven een reeks dingen te doen en regels nooit om gebroken te worden. De regels gelden voor zowel u als haar. Ga over deze regels samen en zich verbinden tot het vervullen ze samen. Als je goed hebt gekozen en stemt ze dan deze fysieke lijst zal helpen in de volgende maanden.
 12. 12
  Het kan helpen om jezelf te verwijderen uit de mensen en situaties die leidde tot haar vreemdgaan. Vinden van nieuwe dingen om in plaats daarvan samen te genieten.
 13. 13
  Naarmate de tijd verstrijkt beelden zullen u eraan herinneren of pop in je hoofd, is het het beste om snel verder te gaan door steeds bezig. Begin niet met een gevecht, het bereikt niets.
 14. 14
  Vergeet niet dat je bent niet de enige die het doorlopen van dit, in feite kom je te merken dat veel van uw vrienden of familie zijn gekwetst door vals te spelen. Neem advies en luister goed naar je meisje, maar uiteindelijk moet je doen wat je voelt is het beste voor jezelf.
 15. 15
  Ook van mening dat als je dit leest, een deel van het nuttig kan zijn en een deel van het kan niet.
 16. 16
  Hey, als al het andere faalt, er zijn genoeg vissen in de zee.

Tips

 • Stel veel vragen en notities schrijven op een stuk papier scheiden van de goede en de slechte. Kijken naar het stuk papier elke dag. Als je boosheid en pijn lijkt te gaan weg of het temmen dan is er hoop voor je relatie, maar als het hetzelfde blijft, dan is het misschien het beste om weg te lopen.

Waarschuwingen

 • Heel voorzichtig zijn over vergevingsgezind. Na een jaar of zo van vergeven en laten dingen glijbaan zul je beseffen dat je het ophangen met veel meer dan je ooit zou moeten hebben.
 • Overweeg dan om een ​​aids of andere soa-test.
 • De meeste meisjes worden gemakkelijk verleid om meer dan mannen cheat, omdat ze gaan kijken naar andere jongens en andere jongens kijken naar hen en beginnen ze te praten. Dus niet beginnen met gevechten wanneer dit gebeurt. U wordt beschuldigd van zware mishandeling.
 • Overweeg of u daadwerkelijk kunnen blijven in de relatie, ongeacht of ze het weer of niet zal doen.
 • Overweeg of je iets om aan te werken in de relatie die kunnen hebben geleid tot haar vreemdgaan hebben.
 • Niet slaan en / of haar te doden en / of de andere man is ze met voor het vreemdgaan. Je wordt gearresteerd voor het.
 • Heb haar een "slet", "hoer", "wilde", of iets denigrerende gewoon omdat ze bedrogen je niet noemen, maar betekent niet noodzakelijk dat ze is een van die dingen. Schelden zal je niet helpen en zal alleen haar pijn ook.
 • Als ze bekent aan u dat ze met een of meer jongens, niet ooit beledigend te worden, leren vergeven.
 • Vertel haar niet wat te dragen, die aan, om te praten waar ze moeten gaan en hoe ze zich moeten gedragen.