Wkanl

Hoe om te bewijzen dat je verantwoordelijk bent voor je ouders bent

Wil je een nieuw huisdier? Video game? Mobiele telefoon? Of misschien wilt u gaan zien een goede film? Nou, hier zijn enkele manieren om te bewijzen dat je verantwoordelijk bent!

Stappen

Hoe om te bewijzen dat je verantwoordelijk bent voor je ouders bent. Praat met je ouders over wat je wilt.
Hoe om te bewijzen dat je verantwoordelijk bent voor je ouders bent. Praat met je ouders over wat je wilt.
 1. 1
  Praat met je ouders over wat je wilt. Als je dat doet veel werk en dan gewoon zeggen: "Kan ik heb / ga naar _______?" dan zullen ze voelen zich gebruikt, omdat je deed het werk voor jou. Laat ze eerst dat je wilt het voor u, en doe iets voor terug.
 2. 2
  Probeer het doen van klusjes rondom het huis, laat ze zien dat je niet bang bent om te werken voor wat je wilt. Probeer iets wat je nooit doen, zoals de afwas doen, het reinigen van de huisdieren kooi of kattenbak, of neem het voor een wandeling, de was doen, vouwen kleren, dweilen, wassen ramen, schone toiletten, ontsmetten tellers, enz.
 3. 3
  Probeer het doen van extra krediet werk op school en / of hard studeren en goede cijfers halen. Dit zal ze laten zien dat je school kan balanceren met thuis.
 4. 4
  Probeer kinderachtige woorden als "um" of "duh" te vermijden, want het maakt je onvolwassen klinkt. In plaats daarvan, zegt sterke en krachtige woorden zoals onjuiste plaats van verkeerde, enz.
 5. 5
  Vermijd dingen die ze niet willen. Blijf weg van de slechte menigte op school. Kijk niet naar die tv-show je ouders haten, vinden trashy, of niet goedkeuren. Dit zal laten zien dat je zorg over hun mening en dat je niet gewoon je eigen weg.
 6. 6
  Ga uit de weg te complimenteren hen, of doe een extra karwei. Kleine dingen zoals deze laten zien dat je echt bent verantwoordelijk.
 7. 7
  Probeer niet om ze te imponeren door te zeggen super geavanceerde woorden ofwel, zou ze denk dat je een show off - En hoe verantwoordelijk klinkt dat?
 8. 8
  Bewijzen dat je kunt zorgen voor jezelf. Als je ouders komen thuis van het werk, uitgeput, ze niet lastig vallen om eten klaar te maken voor u. Maken het voor hen! (Er is een tijd en plaats voor alles... als ze net wakker, begin dan niet kruipend over de nieuwe plannen je vrienden gemaakt).
 9. 9
  Stipt. Als uw avondklok is om 11, zijn huis door 10:30. Als uw school begint om 8, wakker om 06:30 in plaats van om 7:30. Je hoeft niet aan je ouders bedelen voor een ritje. Laat ze weten van alle gebeurtenissen vooraf.
 10. 10
  Zorg ervoor dat u uw dagelijkse klusjes te doen en wees niet lui. Dit zal je ouders laten je bereid bent om te zorgen voor de iets wat je wilt zijn.
 11. 11
  Als u een mobiele telefoon laten zien dat je plekken vaker gaan en moeten in contact blijven een beetje meer.
 12. 12
  Je ouders vertellen dat je denkt dat je oude / verantwoordelijk genoeg om te gaan / hebben wat je wilt zijn. Geef ze voorbeelden, maar slechts een paar (belangrijke zijn, natuurlijk), zodat je niet klinken als een opschepper.

Tips

 • Niet blijven vragen over en weer... pesten is een vreselijke keuze
 • Dingen doen zonder te worden verteld. Het gazon maaien, de afwas, schoon uw kamer, de was doen, de vuilnisbak buiten zetten, en met aandacht voor detail, etc zonder je ouders vertellen u of het maken van hints
 • Als je ouders zeggen: "Ik ga naar beneden gaan en de auto wassen" zeggen: "Nee, maak je geen zorgen over het Ik ga wel." Aanbieden om iets voor je ouders doen is te goed, het toont hen hoeveel je van ze houdt.
 • Zorg ervoor dat je niet lijkt een zuigen up. Ook voor zorgen dat u dit doet nadat je krijgen wat je werkt voor (als er iets was) of je ouders weten dat je gewoon slijmen om te krijgen wat je wilt.
 • Je ouders vertellen dat je betaalt voor het wat je wilt, zullen ze verbaasd zijn over je volwassenheid.
 • Misschien netjes en schoon uw kamer een dag. Alles uit de opgezette dieren en dingen die je had sinds je 3 en toon hen u bent gegroeid en hebben de ruimte voor iets als het bestuderen.

Waarschuwingen

 • Vraag je ouders alvorens iets te verkopen.
 • Niet klagen als je ouders niet denken dat je verantwoordelijk bent. Het is veel productiever om te bewijzen aan hen dat je verantwoordelijk bent. Vergeet niet, de acties spreken luider dan woorden!
 • Niet om te zetten in een grote zuigen-up. Je ouders zullen zien dwars door dit.
 • Zeuren helpt niet.
 • Als je werkt voor iets, zoals een nieuw huisdier, helpen om te bewijzen dat je het aankan. Als u al een huisdier, neem extra zorg van dit huisdier te laten zien kunt u een ander omgaan. Als je een hond en een vis, en wil een vogel, dan verzorgen en spelen met je hond, en de interactie met uw vis zo goed mogelijk.
 • Niet 'vallen je ouders met woorden! Het helpt niet en de meesten altijd leidt tot een ruzie en waar is het goed in dat? EX: Als ik voel dat mijn ouders zijn niet eerlijk over iets, niet direct reageren en zeggen "! Altijd Je laat me nooit.. blah blah blah U dit.. U altijd dat" In plaats daarvan proberen te zeggen "Ik heb het gevoel dat..." Gebruik ik in plaats van u in uw zinnen betekent dat je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor wat je doet in plaats van alleen het aanvallen bent. Vermijd ook het gebruik van woorden zoals altijd, en nooit, het vermijden van deze woorden helpt om te laten zien dat u denkt over wat ze zeggen en niet alleen maar te springen om conclusies van "je nooit laat me gaan met mijn vrienden.." als je dit zeggen dat ze echt zal nooit laten gaan met je vrienden... GOOD LUCK: D

Dingen die je nodig hebt

 • Goede cijfers
 • Een beleefde houding
 • Goede relatie met de ouders
 • Veel liefde
 • Goede reiniging vaardigheden
 • Respect is een must.
 • "WERKELIJK" Responsibility.