Wkanl

Hoe maak je iets nieuws te doen met je jeans

Een spijkerbroek kan duren voor tientallen jaren, maar jean stijlen veranderen de hele tijd. Als je een paar die een frisse blik nodig heeft, niet ze weg te gooien. Probeer deze ideeën om je jeans geven een tweede leven.

Stappen

Hoe maak je iets nieuws te doen met je jeans. Voeg flare met knoppen en pinnen.
Hoe maak je iets nieuws te doen met je jeans. Voeg flare met knoppen en pinnen.
 1. 1
  Voeg flare met knoppen en pinnen. De eenvoudigste manier om jazz-up van uw jeans is om plezier te spelden en knopen vinden, en gewoon zet ze op. Want het is niet permanent, je kunt mixen en matchen welke je elke dag te dragen.
 2. 2
  Voeg patches of appliques.
  • Kies degene die bij u past. Ijzer-on patches en appliques zijn sneller toe te passen, en geweldig als je niet veel ervaring naaien.
  • Kies een locatie. Vlak of eenvoudige ontwerpen zijn zeer geschikt voor achterzakken. Uitgewerkte degenen die pailletten of delicate versieringen hebben beter af langs de zijkanten van het been.
 3. 3
  Bejewel met studs of kristallen. Ambachtelijke winkels verkopen een breed scala van kits die leveren alles wat je nodig hebt, inclusief ontwerp idee boekjes.
  • Veilig zijn bij het gebruik van warme lijm applicators. Als je hebt gekozen om kristallen toe te voegen aan je jeans, lees het lijmpistool instructies aandachtig.
  • Markeer uw studs vooraf. Vastmaken studs creëert kleine gaatjes in de stof. Wees er zeker van waar u wilt dat uw nagels voordat u het gereedschap.
 4. 4
  Borduur uw jeans. Als je ervaring hebt naaien, voeg een paar ontwerpen om de naden, riemlussen of een broekzak.
 5. 5
  Gemaakt "vernietigd" of "distressed" jeans.
  • "Distress" het denim met schuurpapier. Zand onderaan de jeans op de voorkant dijen en knieën. De courser het papier, hoe ruwer de "nood."
  • "Destroy" je jeans door het afschrapen van de knie tot een klein gaatje verschijnt. Indien gewenst, maakt het gat groter door scheuren hem open met je handen. Gebruik een mes of met uw vingers op de snaren trekken, dus hangen ze naar beneden.
 6. 6
  Gebruik kleurstof of bleekwater. Gebleekte spijkerbroek kan een donkere wassing kijkje worden bijgewerkt door te sterven ze een donkerder blauw. Zwarte jeans nooit uit te gaan van stijl. Strategisch bespatte bleekmiddel kan toevoegen aan de "vernietigde" look.
 7. 7
  Alter de pasvorm met een naaimachine. Met een zorgvuldige pre-meet, kunt u boot gesneden rechte pijp, rechte pijpen om taps, of zelfs lager de opkomst veranderen.

Tips

 • Als je het maken van uw eigen ontwerp, maak een schets van het en zet het opzij voor een dag of twee. Je zou het beter als je jezelf de tijd om te marineren op.
 • Leg je patches, kristallen, studs of andere versieringen op je jeans voordat u ze toepast. Behalve voor pennen, zodra ze op daar, zijn ze op daar.
 • Raak niet in paniek als er iets misgaat. Als je uiteindelijk verpest je jeans, maken ze in korte broek. Echter, ze niet te kort geknipt ofwel! Snijd ze tegen een redelijke lengte, zodat het zal duren je nog een paar maanden - misschien zelfs een jaar!
 • Je zou ze ook maken in Capri door rollen ze op.