Wkanl

Hoe om statische elektriciteit in uw haar te voorkomen

Statische elektriciteit ontstaat wanneer 2 objecten hebben verschillende elektrische ladingen. Als objecten elkaar worden gewreven, kunnen de elektronen van 1 object hop naar de andere, waardoor ze te nemen op een positieve of negatieve lading. Positief geladen voorwerpen stoten elkaar af, dus als je haar overeind staan, dat is te wijten aan een positieve elektrische lading overgedragen van een ander object, meestal een hoed of een haarborstel. Gebruik deze stappen om statische elektriciteit te vermijden in je haar.

Stappen

Hoe om statische elektriciteit in uw haar te voorkomen. Gebruik een hydraterende shampoo.
Hoe om statische elektriciteit in uw haar te voorkomen. Gebruik een hydraterende shampoo.
 1. 1
  Gebruik een hydraterende shampoo. Schakel over naar een shampoo product met extra moisturizer inbegrepen. Statische elektriciteit kan meer van een effect op je haar in de winter vanwege de hoeden, dus als je normaal hebt gehydrateerd haar, moet je nog steeds veranderen naar een hydraterende shampoo tijdens de koude, droge maanden.
 2. 2
  Breng een hete olie behandeling. Gebruik een speciale conditionering olie behandeling een keer per week om vocht in je haar te behouden. Volg de instructies op de doos bij de toepassing van een hete olie behandeling.
 3. 3
  Werk in een leave-in conditioner. Voeg een leave-in conditioner om je gewone haren wassen routine. Voer uw gewone wassen en conditioneren regime, maar werken in een leave-in conditioner na het afspoelen in de douche. Dit zal helpen het vocht in je haar blijft de hele dag door.
 4. 4
  Overweeg het gebruik van een mousse product. Verzwaren je haar met styling producten. Statische elektriciteit wordt aangetrokken tot droog, licht haar. Als je haar in contact komt met de droge, elektrisch geladen winterlucht, zal het gewicht van het product in je haar te beschermen tegen de negatieve effecten.
 5. 5
  Mist uw haarborstel met haarlak voordat borstelen. Spray 1 tot 2 maal met haarlak voorafgaand aan het uitvoeren van de borstel door je haar. Borstel je haar van de wortels tot de uiteinden.
 6. 6
  Laat de lucht om je haar te drogen. Lucht-drogen van haar sluizen in hydraterende stoffen. Met behulp van een föhn elke keer dat je nodig hebt om je haar droog maakt het kwetsbaar voor statische.
 7. 7
  Dep je droog haar met een droger blad. Neem een ​​gebruikte droger vel en vouw het zo het is plat. Wrijf het blad langzaam over je haren uit je wortels naar uw uiteinden. Deze stap moet worden uitgevoerd voordat je haar styling, maar het kan ook worden toegepast bij een statische aanval om het haar te kalmeren.
 8. 8
  Voer een metalen kleerhanger over je droog haar. Absorberen elektrische stromen in je haar door wrijven een metalen hanger over je haar. Houd de hanger, zodat hij met uw hoofd en beweeg deze langzaam naar beneden. Zorg ervoor dat je contact op elk deel van je haar.
 9. 9
  Spuit de bovenkant van je hoofd met water na je haar droog is. Geef je haar een snelle verneveling van water om statische neigingen pacificeren. Gebruik een spuitfles voor het bekleden van de bovenkant van je hoofd lichtjes met water.

Tips

 • Gebruik een borstel die is gemaakt van een andere kunststof. Plastic verhoogt de elektrische ladingen in je haar.
 • Als je een föhn gebruiken, overweeg dan het gebruik van een ionische keramische droger. Deze soorten haardrogers kunnen helpen elimineren statische in je haar.
 • Plaats een luchtbevochtiger in uw huis. Maak een vochtige omgeving door het gebruik van een luchtbevochtiger. U kunt niet verwijderen van de droogheid van buiten, maar u kunt uw huis te houden op een niveau van vochtigheid die statische elektriciteit dwarsboomt.

Waarschuwingen

 • Vermijd douchen en wassen je haar meer dan een keer per dag. Over-wassen zal uitdrogen je haar, waardoor het gevoeliger voor elektrische ladingen.

Dingen die je nodig hebt

 • Vochtinbrengende shampoo
 • Leave-in conditioner
 • Hete olie behandeling
 • Mousse
 • Non-plastic haarborstel
 • Hairspray
 • Droger sheet
 • Metalen kleerhanger
 • Spuitfles
 • Luchtbevochtiger
 • Ionic keramische haardroger (optioneel)