Wkanl

Hoe maak je super zachte golven te krijgen

Ooit wilde uw saaie, levenloze, steil haar te veranderen in die sexy, zachte golven? Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe maak je super zachte golven te krijgen. Beginnen met een vochtige, schone haren voor het slapen.
Hoe maak je super zachte golven te krijgen. Beginnen met een vochtige, schone haren voor het slapen.

Tiny broodjes methode

 1. 1
  Beginnen met een vochtige, schone haren voor het slapen. Nadat je uit de douche, laat je haar drogen aan de lucht ongeveer halverwege voordat dit proces.
 2. 2
  Solliciteer product. Voor zachtere golven, gebruikt haar crème of serum. Toepassen tweederde van de manier waarop je haar alleen, laat de bovenkant van je hoofd alleen. Gebruik genoeg om de uiteinden te dekken, maar niet zoveel dat je haar is vettig. Gebruik gel of mousse leidt tot heviger golven.
 3. 3
  Afzonderlijke haren. Als je wilt heel gestructureerd, nette krullen, gebruik een kam om uw haar deel in secties. Als u wilt dat een rommelig en meer natuurlijke look, sla dan de kam afscheid en net pak verschillend formaat lokken. Je zult pin tussen elke sectie scheiden.
 4. 4
  Twist in een kleine knot. Twirl je haar rond je vinger totdat het begint te draaien in spiralen. Houd een vinger aan de wortel om hem te stabiliseren, en draai haar in een klein broodje rond dat punt. Beveiligen met niet-rubber elastieken of gebogen bobby pinnen.
 5. 5
  Blijven maken broodjes. Begin met het haar over je voorhoofd, verhuizen naar de zijkanten, en dan terug te gaan. Voor een meer comfortabele nachtrust, geen pin in het haar aan de achterkant en onderkant van je hoofd, als je van plan bent op het dragen van je haar los, zal de bovenste delen deze onderste gedeelte toch te dekken.
 6. 6
  Een nachtje over slapen. Laat je haar blijven opgestoken nachts.
 7. 7
  Trek pennen of elastieken. In de ochtend, begin afwikkelen van de broodjes aan de achterkant van je hoofd en vooruit. Je moet bochtige, bouncy ranken van golvend haar. Je kunt blijven de golven een beetje krap, of doorgaan naar de volgende stap.
 8. 8
  Vinger kam het haar voor lossere golven (optioneel). Laat je vingers door je haar zacht, naar beneden te trekken op de golven. Ze zullen beginnen te ontspannen en hangen een beetje meer los. Niet te veel los te maken, hoewel, vergeet niet dat je haar zal blijven een beetje dalen als de dag vordert.

Vlechten methode

 1. 1
  Begin met nat haar voor het slapen gaan. Laat je haar drogen aan de lucht een beetje, maar niet veel.
 2. 2
  Solliciteer product. Voor strengere hold, gebruiken gel of mousse. Voor een lossere, zachtere uitstraling, gebruik dan een crème of serum.
 3. 3
  Deel je haar in vier of vijf secties. Gebruik een kam om ervoor te zorgen uw onderdelen schoon zijn en zelfs, van je voorhoofd naar je nek. Beveilig elke sectie met een niet-rubberen haarband.
 4. 4
  Braid elke sectie. Als u wilt dat golven van je haarlijn helemaal naar beneden je haar, doe Franse vlechten. Als je wilt dat je haar een beetje rechtdoor top blijven, dan gewoon doen regelmatig vlechten. Bevestig onderaan met elastieken.
 5. 5
  Slapen op de vlechten. Je haar zal uitdrogen in gekrompen golven 's nachts.
 6. 6
  Trek de vlechten in de ochtend. Niet kam de golven-run je vingers door om ze los te komen. Gebruik een handspiegel spiegel aan de achterkant te zien.
 7. 7
  Niet kam door. Met behulp van uw vingers, zorgvuldig ontspannen de krullen in de golven. Gooi je haar en spuit het zachtjes met een flexibele hold afwerking / glanzende haarlak indien nodig.

Diffusiemethode

 1. 1
  Begin met vochtig haar. Deze methode werkt het beste als je haar al een beetje van de natuurlijke krul. Laat het aan de lucht drogen een beetje, als het gaat over 50% droog, het is klaar om te worden verspreid.
 2. 2
  Bevestig de diffuser om uw föhn. De meeste föhns komen met een diffusie-bijlage die u kunt toepassen op het vat om de luchtstroom verspreiden.
 3. 3
  Solliciteer product. Gebruik mousse of gel voor een optimale greep. Voor een meer gestructureerde look, gebruik dan een zee-zout spray.
 4. 4
  Droog je haar. Zet de föhn op de koele. Met uw vrije hand, zachtjes breng een deel van je haar tot je hoofdhuid in een klauw-achtige grip met gebogen vingers. Richt de föhn door de openingen tussen je vingers. Hou deze positie totdat de sectie droog is, herhalen op andere afdelingen.
  • Voor de secties op de top van je hoofd, bukken in de taille en flip je haar ondersteboven om gemakkelijker toegang.
 5. 5
  Stel de stijl met haarlak. Je haar zal niet veel tousling nodig hebt als je het verspreiden - de golven zullen reeds los en natuurlijk ogende.

Tips

 • Voor een occasionele zachte haar behandeling, bedek je haar in Griekse yoghurt of mayonaise, zet dan een badmuts op de top. Laat zitten voor 20 minuten, daarna spoelen.
 • Gebruik een vochtinbrengende shampoo en conditioner pair naar een zachtere look algehele bereiken.
 • Mank te lopen golven herleven tijdens de dag, twirl een deel van haar rond je vinger. Set met een licht-hold haarlak indien gewenst.

Waarschuwingen

 • Niet borstelen golven. Als u niet tevreden bent met hoe krullend uw golven zijn, gebruik je vingers om rechtop zetten en maak ze los. Het nemen van een borstel om uw haar zal resulteren in een kroes, over-plaagde look.

Dingen die je nodig hebt

 • Haarspelden of niet-rubber haar elastieken
 • Blaas droger met diffuser
 • Haarproduct (crème, serum, mousse of gel)
 • Kam voor schone afscheid (optioneel)