Wkanl

Hoe je kroeshaar snel te temmen

Heeft u aanhoudend kroeshaar? Heeft uw haar kroezen in de ochtend zodra je uit de douche en beginnen te drogen? Je haar frizzes vanwege haar buitenste cuticula optilt en begint op zoek als een schindeldak, wanneer je haar is recht, dat de cuticula plat ligt. Als u last heeft van kroeshaar, weet dat het behoorlijk effectief kan worden getemd. Er is geen wonder-serum, maar verschillende behandelingen in combinatie kunnen helpen temmen dat kroeshaar. Lees verder voor meer informatie.

Stappen

Hoe je kroeshaar snel te temmen. Niet borstel je haar als het droog is.
Hoe je kroeshaar snel te temmen. Niet borstel je haar als het droog is.
 1. 1
  Niet borstel je haar als het droog is. Borstelen kan het haar cuticula, het deel dat gordelroos en veroorzaakt een pluizig puinhoop beschadigen. Hoewel je haar is een beetje meer kwetsbaar voor breuk en gespleten punten als het nat is, zou dit moeten helpen bezuinigen op de kroezen factor.
  • Handdoek droog haar lichtjes nadat je uit de douche.
  • Licht borstel, kam, of draai je vingers door je haar.
  • Solliciteer leave-in conditioner of anti-frizz product en noemen afgesloten.
 2. 2
  Ren natte vingers door droog haar. Omdat kroeshaar droog is, lopen een natte hand door je haar - vooral op een vochtige dag - moeten helpen. Weersta de drang om te poetsen!
 3. 3
  Vallen de uiteinden van het haar met afgezwakte conditioner. Neem een ​​eiwitrijke conditie, verdunnen met water, zodat het meestal loopneus, en gelden voor tips van het haar met de vingers. Dit moet temmen enkele van de frizzier uiteinden.
  • Als je in een snuifje en je hoeft niet anti-frizz product, een beetje lotion ingewreven in de uiteinden doet hetzelfde trucje. Conditioner is te verkiezen, maar lotion werkt goed!
 4. 4
  Temmen echt krullend haar door te proberen om te douchen 's nachts. Douche 's nachts in plaats van de ochtend, wanneer je haar nog nat is tegen de tijd dat je naar buiten. Nadat je uit de douche:
  • Doe in een beetje meer product dan normaal, of het nu anti-frizz product of conditioner.
  • Wikkel je haar in een schone (oud) t-shirt voor de nacht terwijl je slaapt.
  • Uitpakken uw sloten in de ochtend voor krullend, maar niet pluizig, haren.
 5. 5
  Kijk voor een conditioner die de juiste specs heeft. Een conditioner die rijk is aan eiwitten, volgens dermatologen, werkt beter op het elimineren kroezen en creëren glans. Kijk voor proteïne-oplossingen als je gaat om te winkelen voor uw nieuwe conditioner.
 6. 6
  Gebruik natuurlijke oliën om kroezen te elimineren. Natuurlijke oliën rijk aan vitamine E en arganolie, bijvoorbeeld, beter kan zijn op het elimineren kroezen dan synthetische producten, omdat ze langer meegaan.
  • Natuurlijke oliën helpen niet alleen met kroeshaar, ze kunnen ook temmen statisch, statisch haar en gespleten punten terwijl het geven van je haar een natuurlijke glans.
  • Natuurlijke oliën kan echter je haar vettig. Als je van nature vet haar of een olieman hoofdhuid, laat niet de olie te krijgen in de buurt van je wortels en spaarzaam toepassen.
 7. 7
  Gebruik hair serum. Hoewel haar serum is ontwikkeld om klitten te verwijderen en houden haar er glanzend, het kan ook worden effectief gebruikt om kroezen terug blazen vanwaar het kwam. Probeer deze suggesties voor hoe het te gebruiken:
  • Gebruik hair serum nadat je haar nat is. Wrijf een dubbeltje kleine hoeveelheid in je handen en laat je handen door je haar voor een gelijkmatige, glanzende, beschermende bekleding.
  • Meng een beetje van de crème haar was en serum samen (waarschijnlijk meer serum dan haar wax) en werk het in de kroes delen van je haar. Werkt vooral goed voor kroezen aan de bovenkant van het hoofd.
 8. 8
  Take it easy van de stijltangen en relaxers. Vrij veel, iets dat je huid zou verbranden is niet zo geweldig voor je haar. Stijltangen kan haar droog en breekbaar te maken, waardoor degenen nagelriemen echt gevoelig voor kroeshaar fracases.
  • Vasthouden aan een föhn met een diffuser als je moet warmte op je haar. Proberen om de meeste van uw haar drogen aan de lucht laten vallen voordat het met de droger.
   • Wanneer u föhnen, raakte alleen de wortels en laat de schachten en tips van het haar te drogen op hun eigen.
 9. 9
  Terwijl je föhnen, draaien een ronde borstel door je natte lokken. Doe dit niet op droog haar, en heb heel lang niet gedaan, maar dit proces kan helpen glad uit de nagelriemen op de bovenste laag van het haar.
 10. 10
  Knip alcohol uit het dieet van uw haar. Veel van de winkel koopt haar producten bevatten alcohol, die kan uitdrogen haar en bevorderen onnodige kroezen. Ze bevatten alcohol en andere conserveringsmiddelen omdat ze nodig hebben om langer mee op de plank en ze zijn goedkoper. Omschakelen naar producten die geen alcohol bevatten misschien een beetje harder op uw portemonnee te zijn, maar je haar zal je liefde voor.
 11. 11
  In een snuifje, gebruiken de kinderen ontwarren spray. Vinden sommige kinderen ontwarren spray en draaien in door je kroes onderdelen voor een pick-me-up. Ontwarren spray is niet zo vettig als andere producten.
 12. 12
  Krijg wat professioneel advies van een stylist als kroezen is nog steeds je frienemy. Als je hebt geprobeerd elke tip bekend om vrouw en kroezen opsteekt nog zijn lelijke kop elke ochtend, is het tijd om een ​​professional te praten. Een stylist zal hebben tal van tips en trucs die ze hebt opgepikt door de jaren heen dat ze kunnen delen met jullie.

Tips

 • Solliciteer verwarmde olie. Verhit de haar olie en vervolgens toe te passen, en het zal wonderen doen.
 • Houd de steiltang in je haar te lang, sleep het langzaam naar beneden.
 • Diepe warmte conditioning behandelingen zijn een rip vooral wanneer u betaalt voor de dienst bij een salon. Conditioners alleen zo diep in de haarschacht en het haar kan niet worden hersteld als ze beschadigd zijn, maar alleen maakte zich beter te voelen.
 • Oliën maken het haar vettig en geeft het haar een nep kijken glans en bieden niets als fixeermiddel. Natuurlijke producten zijn zeer geschikt voor het beschermen van het milieu, maar je haar kon het niet schelen, vergeet niet, het is dood!
 • Het knippen van uw haar niet je haar sneller groeien.
 • Als je ervoor kiest om een ​​paar dagen te gaan zonder wassen je haar gewoon mist je haar met water, hark je haar met je vingers en druk droog met een microvezel handdoek
 • Voeg meer Vocht Block als nodig is voor extra bescherming tegen intens klimaten.
 • Zoek een goede kapper die bereid is om je haar te bespreken in een gratis consult voorafgaand aan daadwerkelijk ontwerpen van uw kapsel. Zorg ervoor dat hij / zij bereid is het product te gebruiken dat je liefde en luisteren naar uw behoeften voorafgaand aan het maken van een afspraak voor je haar knippen of stijl.
 • Zorg ervoor dat de steiltang omhoog wordt gedraaid zo hoog mogelijk. Met behulp van een steiltang die 400 graden of meer bereikt, is het beste. Vocht Block blokkeert de overtollige warmte van uw haar te beschadigen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je gelijkmatig elk product dat u gebruikt distribueren, anders kun je eindigen met patches die variëren van vette tot kroeshaar. Een goede manier om dit te doen is om altijd product aanbrengen op nat haar wanneer mogelijk.
 • Heb mousse niet gebruiken voordat rechttrekken je haar, omdat het kan slecht uitdrogen je haar.
 • Gebruik niet te veel product-it laat je haar er vettig of nat.
 • Strijken je haar is letterlijk branden deze op zijn plaats. Zien of dit echt uw enige optie voor het starten, want het is bewezen dat de schade op lange termijn te verlaten.