Wkanl

Hoe om speciaal en mysterieus

Een artikel over hoe je de mensen om je heen dat je interessant en mysterieus zijn. Deze tips zijn vooral voor jongens. Lees dit met een open geest, kan dit een en ander moeilijk te geloven onthullen, maar gewoon blijven lezen, de speciale jongens zijn altijd mysterieus en magnetische.

Stappen

Hoe om speciaal en mysterieus. Besteden veel tijd alleen.
Hoe om speciaal en mysterieus. Besteden veel tijd alleen.
 1. 1
  Besteden veel tijd alleen. Meestal denken terwijl leunend tegen een muur, maar je moet ook niet verdrietig of depressief, niet gelukkig kijken, gewoon attent. De truc is om altijd de boodschap dat je een zelfvoorzienend persoon die niet de aandacht of goedkeuring van niemand hoeft te brengen. Je moet eerst leren leven door je eigen en hou jezelf een hoop. Deze cruciale stap zal uit komen alleen als je echt een persoon die zijn eigen wezen liefheeft.
 2. 2
  Heel stil. Je hoeft niet iets dat niet hoeft te worden gestart te beginnen, hoeft u niet schreeuwen / LOL en je hoeft niet in iemand anders problemen krijgen. Het punt is: je hoeft geen aandacht nodig.
 3. 3
  Draag mysterieuze kleding zoals jassen, truien en lange mouwen, en van donkere kleuren. Niet altijd zwart al, maar kastanjebruin, marine en grijs zijn ernstig en formidabele kleuren. Draag kleding die niet laten te veel, maar zijn comfortabel.
 4. 4
  Spreek duidelijk. Praat nooit over irrelevante dingen (weer, tv shows) of over je problemen of je leven (reizen, familiale problemen), om dit te doen is een poging om verstandhouding op te bouwen met een persoon, wat zich vertaalt naar een behoefte aan aandacht en / of goedkeuring. Gewoon vasthouden aan wat er nodig is om te zeggen en geef je mening alleen als iemand expliciet om vragen of je weet dat het relevant om te spreken is, anders houd je mond dicht. Echter, als een persoon probeert om een ​​goede verstandhouding op te bouwen met je (begint te praten met u), praat met ze, maar houd je mening voor jezelf, maak geen ruzie, laat ze maar praten en je gewoon luisteren. Dit is het fundament van het zijn mysterieuze: ze nooit iets van je weten.
 5. 5
  Nooit onthullen uw persoonlijke leven voor iedereen, zijn ongrijpbaar. Als iemand vraagt, buigen de vragen met grappige of licht-sarcastische opmerkingen, zelfs de beruchte "gok" werkt hier, maar zonder te kijken als een eikel, wil je niet de "jerk" reputatie, je bent daarboven. Niet praten als het niet nodig is, stil te zijn, en deel te nemen alleen wanneer gevraagd of echt nodig.
 6. 6
  Twee krachtige eigenschappen die mensen die geïnteresseerd zijn in jou houdt is onvoorspelbaar en tegenstrijdig. Wees een stoere vent met een aantal kenmerken van onschuld, verloren voor de dagen dat niemand weet waar ben je geweest, wel super slim, maar nooit gezien te studeren of om hulp te vragen.
 7. 7
  Hebben iets dat je onderscheidt, kan dit een mogelijkheid (een talent, slim zijn) of als een stuk van kleding, kapsel, enz.. Het zekere moet je opvallen, maar moet acceptabel en natuurlijk, een beetje een "aangeboren zijn "trait (niet verven van je haar groen of het doen van een tattoo op je gezicht). Het is belangrijk dat je stress je individualiteit, maar altijd in overeenstemming met uw "I-niet-nood-goedkeuring" personalty: iets dat veel aandacht trekt vermijden.
 8. 8
  Wees beleefd en kalm in elk gesprek. Snap nooit op mensen als ze niet met je eens. Schreeuwen nooit, kijk opgewonden of boos tijdens het praten met iemand. Nooit worden beïnvloed door wat iemand tegen je zegt (zijn dit goed of slecht).
 9. 9
  Kijk naar mensen direct op hun ogen toen ze te praten en met een piercing of een ontspannen blik, maar niet staren. Dit zal u een dominante persoon en de mensen zullen je respecteren. Vergeet niet, er is kracht in de ogen (de ziel ramen) en een krachtige, zelfverzekerde blik maakt je een magnetische persoon.
 10. 10
  Zijn stoïcijnse, altijd. Stoïcijnse middel nooit teveel van ALLE (verdrietig of gelukkig) emotie tonen en hebben een kalmerend en koel dispositie zelfs in moeilijke situaties of benadrukken. Dit kan het volk te intimideren om je heen, maar het laat zien dat je je emoties onder controle en dat niets op u, ook, het zal je slim lijken. Stoïcisme zal je Sprezzatura geven.
 11. 11
  Hebben charisma, en veel ervan. Dit is een zeer cruciale stap, zonder charisma niets anders in dit artikel zaken. Charisma komt van binnenuit, het gevoel zo goed met jezelf zoals je bent, dat je niet de goedkeuring van buitenaf nodig hebben, is het een onuitsprekelijke kracht die mensen trekt inch En nee, hoeft u niet te "lachen" of "zijn soort "aan charisma, zoals die tijdschriften hebben zal je vertellen, Hitler nooit lachte en hij was zo charismatisch dat veel mensen, waaronder generaals, zakenlieden en socialites van alle soorten wierpen zich aan zijn voeten. Charisma is neutraal, kunt u er Jezus Christus of Hitler en hebben nog steeds duizenden mensen bereid om met u en zelfs werken voor uw zaak.
 12. 12
  Zorg goed voor jezelf: dit laat zien dat je liefde en respect voor jezelf. Eet gezond, neem douches en draag schone kleren, maar niet ijdel en egocentrisch geworden, in feite, zijn goed gekleed, maar hebben dat onzorgvuldig rommelige uitstraling, zal deze tegenstrijdige signalen die is een krachtige eigenschap voor jongens sturen.
 13. 13
  Ontwikkel je intellect op vele gebieden. Ja, intelligentie is krachtiger dan spieren, maar tonen nooit af, heb je niet nodig dat.
 14. 14
  Zoek een doel en hou je eraan. De magnetische jongens hebben altijd een doel in hun leven en niets scheidt hen van dat pad, kan het zijn hun loopbaan, zijnde de meest krachtige supervillian, detective of wat dan ook, ze vasthouden aan het met heel hun hart en als gevolg van deze ze uitblinken in het, wat het ook is.

Tips

 • Onderzoeken over hoe om te hebben en te cultiveren een krachtige, indrukwekkende verschijning.
 • Van tijd tot tijd, hebben een iets kwade blik, maar wees voorzichtig om niet mensen bang te maken. Lord Byron gebruikte zijn handelsmerk "onder look" (enigszins te draaien zijn hoofd naar beneden en dan kijken met een beetje krachtige blik, zo wordt gezegd vrouwen zwijmelen toen hij dit deed). Het is niet echt een kwaad I-wil-kill-je blik, maar meer als het tonen van dominantie, een doordringende blik met een zeer lichte glimlach projecten extreme hoeveelheden van vertrouwen. Wees erg voorzichtig met dit, doe dit blik niet doen om een ​​politie / crimineel / gangster / psycho of hij zal zich bedreigd voelen en problemen kunnen ontstaan. Ook in de praktijk voor een spiegel totdat je het krijgt, zo niet goed gedaan je kunt mensen af ​​te schrikken of zelfs worden gezien als belachelijk, heel weinig kan dit effect met succes te bereiken, maar als het goed gedaan het is krachtig.
 • Blijkt nooit behoeftig of afhankelijk van een persoon.
 • Laat uw acties voor u spreken. Doe een leuke actie van tijd tot tijd en laat de woorden te verspreiden.
 • Al deze tips moet komen als natuurlijke, inherent aan je persoonlijkheid, als je probeert om iets te nep dan wordt u gezien als een dwaas. Begin langzaam en geleidelijk te ontwikkelen. Als je denkt dat het moeilijk of lastig dan stoppen omdat deze tips zijn niet voor jou. Ik herhaal, niet veranderen wie je bent, omdat je wilt zijn mysterieus.
 • Onderzoeken en lees over Lord Byron en de Byronic Hero. Dit soort held is bijna universeel beschouwd als een bijzondere, mysterieuze persoon.
 • Deze tips zijn niet voor iedereen, niet proberen om iemand die je niet bent.
 • Onderzoeken en analyseren fictieve personages die speciale zoals "Dirty" Harry Callahan (Dirty Harry), Gaara (Naruto), dr. Gregory House (House MD), L (Death Note), Dexter Morgan (Dexter) worden beschouwd. U zult merken dat ze vertonen veel van de in de hier genoemde tips (met hun eigen wendingen) en dat de meeste van hen kunnen worden gecategoriseerd als "Byronic Heroes".

Waarschuwingen

 • Niet de schuld of haat de mensen die weg te komen van je, de meeste van hen zijn gewoon bang van te stoppen zijn "normaal" als ze beginnen opknoping uit met je. Normaliteit en normconformiteit sociaal gedrag brengt een gevoel van veiligheid en die tot deze mensen, in gedachten te houden de meeste mensen weinig zelfvertrouwen en zijn bang voor individualiteit en mogelijke afwijzingen van hun leeftijdsgenoten. Staande uit de kraai kan romantische lijken in een boek, maar in het echte leven is anders en zelfs schadelijk zijn als je niet genoeg vertrouwen in jezelf en je individualiteit. Zijnde bijzondere en mysterieuze vereist een sterke ziel.
 • Sommige mensen (vooral andere jongens) kan beginnen te haten of jaloers op je, gewoon geen aandacht besteden aan hen.
 • Mensen kunnen denken dat je arrogant bent of het gevoel superieur aan anderen, zo nederig te zijn van tijd tot tijd, als dat nodig is.
 • Je mag genoemd worden een heleboel namen (emo, zonderling, paria) gewoon geen aandacht besteden aan deze mensen een verder speciaal zijn, vergeet niet, ze zijn gewoon proberen om erachter te komen door het categoriseren van je.
 • Naar aanleiding van deze tips is een zekere weg naar het worden van een eenling. Mensen om je heen kan voelen een beetje geïntimideerd in uw aanwezigheid en uw individualisme en discordantie om normen en gemeenschappelijke menselijke sociale gedrag (zoals kleine praat, lacht, knuffels) zullen wegduwen sommige mensen. Mensen kunnen stoppen met je te feesten uitnodigen meer en je kan zelfs verliezen wat vrienden. Ik herhaal, dit is niet voor iedereen, als je niet alleen wilt zijn vergeet alles wat je net hebt gelezen. Als u al een eenling en zijn blij met dat, dan moedig ik u aan deze tips te volgen en meer bijzonder dan je al bent.
 • Als tegenstrijdig dit ook moge klinken met de vorige punten, kunt u beginnen aantrekkelijk voor sommige mensen om te verschijnen (vooral meisjes), kan uw raadselachtigheid en het vertrouwen te trekken aan u. Wees voorbereid op hoe ze te behandelen, en, als je wilt, laat je een paar goede vrienden hebben, maar altijd houd je afstand en geheimzinnigheid, dat is wat trok hen aan u in de eerste plaats, als je stoppen met mysterieuze zul je komen over als nep aan hen.