Wkanl

Hoe je jaloezie van je beste vriend te overwinnen

Het is een frustrerende situatie. Je beste vriend is zo mooi en krijgt alle jongens, en heeft altijd wat je wil, maar niet kan hebben. Of misschien je beste vriend heeft het meisje dat je wilt en mag later buiten blijven weg, en zelfs een baan krijgen. U wilt uw beste vriend haat, maar je houdt van ze, omdat jullie opschieten echt goed en ze zijn zo mooi. Als u op zoek bent naar de ingewikkelde gevoel van overwinnen jaloezie van je beste vriend, dit is het artikel voor je.

Stappen

Hoe je jaloezie van je beste vriend te overwinnen. Werk aan je zelfvertrouwen.
Hoe je jaloezie van je beste vriend te overwinnen. Werk aan je zelfvertrouwen.
 1. 1
  Werk aan je zelfvertrouwen. Het is makkelijker om jaloers op mensen om je heen als je niet tevreden bent met jezelf. Accepteren en werken aan je gebreken, liefde en verbeteren van uw goede punten. Niet automatisch dat je lelijk of pech hebt. Train je geest om positieve gedachten over jezelf en je leven te denken. Als je echt ontevreden over iets over jezelf, doe iets. Als u een hekel aan de manier waarop je bent echt slecht in sport, beginnen met het trainen jezelf om meer gecoördineerde en fit. Als je boos over de manier waarop u bent te zenuwachtig om openbare toespraken te doen, beginnen met oefenen voor je vrienden en familie en het nemen van een cursus, en je zou denken dat ze proberen om je jaloers te maken, maar ze zijn niet!
 2. 2
  Werken als er iets specifieks je wilt. Misschien ben je alleen maar jaloers omdat je beste vriend heeft exact handtas of kapsel je altijd al wilde. Misschien heb je jaloers bent omdat je beste vriend is in het beste voetbalteam of een koele auto. Als je iets dat de wortel van je jaloezie zou kunnen zijn vinden, iets aan te doen. Beslissen om iets te doen-krijgen dezelfde / soortgelijke handtas of kapsel, werken aan uw voetbal vaardigheden of sparen voor een auto - of gewoon laten gaan en vergeet het.
 3. 3
  Schrijf een lijst van de dingen die je hebt. Veel mensen eerlijk gezegd niet beseffen hoeveel ze hebben. Je zou ellendig zijn en denken dat je niets hebt, omdat je geliefde houdt van je beste vriend in plaats daarvan, terwijl het vergeten om dankbaar te zijn over het feit dat je familie is liefdevoller dan die van hen, je later niet verlaten, enz. Er zal altijd iets zijn. Begin bij de basis. Je hebt een dak boven je hoofd. Ga vanaf daar.
 4. 4
  Praten. Soms gewoon praten met je beste vriend kan echt op te lossen het probleem. Chatten met hen over hoe je je voelt en de manier waarop je denkt dat het kan worden het uitvoeren van uw vriendschap. U kunt worden verrast om te vinden ze te belijden dat ze jaloers zijn over iets wat je hebt, ook.
 5. 5
  Niets werkte. Als er niets uitgewerkt en je bent nog steeds jaloers, denk maar aan wat je hebt gedaan om zijn / haar beste vriend. Als je helemaal hierheen gekomen, door alle slechte en goede tijden, en je vergeet alles als je jaloers, denk maar wat je hebt gedaan om zo ver te komen. Niets in de wereld is belangrijker dan dat het een geweldige beste vriend om iemand die je liefde en zorg over. Niets moet je stoppen omdat iedereen in de wereld is vrij niemand in de wereld is lelijk (en uw beste vriend denkt waarschijnlijk dat je mooier dan ze zijn). In vriendschap schoonheid of lelijkheid maakt niet uit want de waarheid is dat ze graag you.If je beste vriend hangt met iemand die je zou kunnen haten en probeert je jaloers te maken. Maak je geen zorgen als wanneer ze samen zijn zeggen op school gewoon proberen het beste om haar te negeren omdat dat recht er niet een echte vriend. Mensen moeten niet te gaan door dat. Want in plaats ging ik door dat en niemand wil gaan door die pijn geloof me. Ik weet dat het pijn gaat doen, maar kan het werd voldaan voor een reden. Het moet gewoon gebeuren tijdens het leven. Dat is hoe we erachter te komen wie gaat er voor ons is en wie niet en als je echt dacht dat, dat was je beste vriend think again, want als ze was waarom zou ze dat doen in de eerste plaats.

Tips

 • Probeer een gewoonte te ontwikkelen. Bijvoorbeeld, elke keer dat je een jaloerse, negatieve gedachten over je beste vriend, doe vijf push ups. Elke keer als je denkt dat een positieve gedachte, beloon jezelf met je favoriete snoep.
 • Vergeet niet dat je beste vriend niet alles hebben. Het lijkt misschien alsof ze hebben het allemaal, maar er zal altijd iets wat je hebt, dat ze niet zijn. Je hoeft alleen te denken moeilijk om het te vinden.
 • Focus op de dingen die je hebt in plaats van de dingen die je doet niet.
 • Gewoon positief zijn. Leef het leven. Geniet van wat je hebt.
 • Bekijk ook de gerelateerde links. Zij kunnen u helpen op uw manier van het overwinnen van je jaloezie van je beste vriend.
 • Als je iets dat ze moeten beseffen, maar je dat niet doet, wegkijken en na te denken over een of ander ding anders, of praat met een andere vriend om het te krijgen van je geest.

Waarschuwingen

 • Dit zal enige tijd duren, dus wees geduldig en werk langzaam. Stel kleine doelen voor jezelf, of werken grondig op elke stap voordat u naar de volgende.
 • Krijg nooit zo boos je wordt voor hen betekenen.
 • begrijpen dat wat je hebt ze misschien niet en wat ze heeft je misschien niet, dus wees blij en tevreden met wat je have.Like het spreekwoord zegt-het gras is altijd groener aan de andere kant.
 • vergeet niet dat je beste vriend is je beste vriend niet je ergste vijand