Wkanl

Hoe je je ouders te overtuigen om u te laten hebben van een huisdier

Het is de droom van veel kinderen en tieners: een huisdier van hun eigen land, om mee te spelen en te verzorgen. Helaas, ouders hebben vaak heel verschillende ideeën over het krijgen van een nieuw huisdier, omdat ze zich zorgen maken over de verschillende problemen die kunnen ontstaan, zoals steeds verantwoordelijk voor het, kosten, of hoe het te nemen op vakantie. Met enige inspanning en verantwoordelijkheid, maar de problemen kunnen worden aangepakt en de ouders kunnen worden overtuigd. Hier zijn enkele tips om u begonnen te krijgen.

Stappen

Hoe je je ouders te overtuigen om u te laten hebben van een huisdier. Eerst doe je onderzoek.
Hoe je je ouders te overtuigen om u te laten hebben van een huisdier. Eerst doe je onderzoek.
 1. 1
  Eerst doe je onderzoek. Nog wat boeken of onderzoek op de computer voor uw gewenste huisdier. Zelfs gaan vragen vrienden die eigenaar of eerder eigenaar van het huisdier over hoe de zorg voor het (als de kans komt langs, verzorgen het voor hen terwijl ze op vakantie). Onderzoek het huisdier in kwestie in detail voordat je zelfs aanpak je ouders, zodat je weet alles van de feiten. Als je merkt dat iets over het huisdier dat je niet bevalt (zoals het eten van levend voedsel, woont al 30 jaar, heeft veel buitenruimte, etc.), aarzel dan niet om te controleren andere soortgelijke dieren aan het vinden perfecte huisdier voor u. Terloops vertel je ouders een feit over uw huisdier, dat zal hen te behagen. Als uw familie heeft een specifieke noodzaak dat moet worden aangepakt, zoals het niet in staat om een ​​huisdier te lopen, regelen een overeenkomst of compromis om het te repareren.
  • Zorg ervoor om te controleren in staatswetten als u overweegt een exotisch huisdier. Bijvoorbeeld, is het illegaal om een ​​stinkdier als huisdier te houden in Tennessee, dus zelfs al heb je misschien in staat zijn om er een te kopen of misschien iemand die er een heeft weet, is het waarschijnlijk geen goed idee.
 2. 2
  Wees klaar om te motiveren. Vergeet niet: het hebben van een huisdier is een aanzienlijke verandering van levensstijl. Uw ouders hebben tijd nodig om na te denken, en dit kan variëren van een week tot enkele maanden, afhankelijk van het dier. Echter, wees geduldig. Vergeet niet dat je deze pet (afhankelijk van het dier) zal hebben voor minstens een paar jaar, en zal moeten aanzienlijke zorgen voor het. Als u interesse verliezen in het hebben van een huisdier dan een paar maanden, dan is het misschien een huisdier is niet goed voor je.
 3. 3
  Gedraag je als een volwassen. Doe je klusjes, compleet je huiswerk, respectvol. Als u zich op een volwassen manier zullen zij uw verzoek te overwegen in een goed licht. Naast 'het krijgen van hun goede kant' dit zal je helpen ze laten zien dat je verantwoordelijk en volwassen genoeg voor een huisdier zijn.
  • Als je een uitkering, bespaar je geld en laten zien dat je bereid bent om je eigen geld bijdragen aan het huisdier zijn. Als u niet een uitkering hebt, dan doe klussen en extra klusjes. Als je een tiener, zijn er veel meer mogelijkheden, zoals een baan. Als je een hond, maar wil het niet genoeg is om uit te betalen van je eigen zak, dan is een huisdier misschien niet goed voor je.
 4. 4
  Benader je ouders. In een rustige, diplomatieke manier vertellen over de dieren, en vertel ze enkele belangrijke feiten over het. Wanneer u klaar bent, zullen ze waarschijnlijk vragen u een aantal vragen. Beantwoord ze eerlijk, en zorg ervoor om oplossingen voor te stellen om eventuele problemen die ze zien. Krijgen ze in eerste instantie om het te overwegen, omdat het krijgen van een huisdier is een groot proces. Geef ze wat schriftelijke informatie om te kijken via of een website aan onderzoek naar, of geef ze een nummer van iemand om mee te praten met tips voor uw gewenste huisdier. Hen niet lastig vallen of zeuren; respect voor hun rekening.
 5. 5
  Maak een presentatie. Vergeet niet om toe te voegen over wat je gaat doen om kijken na het en het soort huisdier u wilt helpen. Dan ook hoe je zou kunnen werken het financiële deel van het als dierenarts vergoeding is en wie is eigenlijk betalen voor de hond, en dit kan helpen win je ouders ronde.
 6. 6
  Verder onderzoeken! Als je erachter nieuwe, interessante feiten, moet u uw ouders te vertellen. Dit zal het onderwerp in de rug van de geest van iedereen te houden. Nooit zeuren! Echter, als ze boos worden en zeggen dat je stopt, blijf laag over het onderwerp en je mond te houden voor een paar dagen.
 7. 7
  Met uw gegevens, maak een zorg grafiek voor het dier, met categorieën volgens welke zorg zij nodig hebben dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks, enzovoort. Laat dit aan je ouders. Dit vertelt hen dat je bereid bent om het werk te doen, en je bent niet loslaten gemakkelijk. Als ze lijken aarzelend, vraag hen welke problemen ze hebben met u krijgt het huisdier en laten zien dat je verantwoordelijk en bereid om alle kanten van een kwestie te zien zijn, zelfs als je niet wilt.

Tips

 • Zorg ervoor dat dit een huisdier dat je geen interesse verliest binnen een maand - huisdieren die zal van geen belang voor u zou kunnen mishandeld of verwaarloosd worden, of je ouders zullen eindigen steeds de enige zorgverleners, dus zorg ervoor dat u worden besteed aan dit dier.
 • Als je echt gemotiveerd bent, kunt u een overtuigende essay waarin al uw redenering te schrijven. Deze indruk echt ouders.
 • Ouders vaak niet laten hun kinderen hebben huisdieren omdat ze bang dat ze zullen eindigen met het verzorgen van het. Zorg ervoor dat u van plan om de verantwoordelijkheid voor het te nemen en zal u niet verlaten alle schoonmaken en voederen aan hen.
 • Als je in je ouders verwachtingen met het dier kunnen zij u een andere te krijgen.
 • Als je iemand kent die je ouders zijn bevriend met die eigenaar zijn van het huisdier je zoekt, vraag hen wat ze ermee doen, wat geslacht, enz., en laat je ouders stelden.
 • Kijk na het huisdier van een vriend. Als je ouders zien hoe verantwoordelijk je bent, dat kan uw kans op het krijgen van een huisdier te verbeteren.
 • Er zijn altijd feestdagen en verjaardagen, en je weet nooit wat je dan kunt krijgen! Vraag rustig en vermelden dat uw favoriete vakantie komt eraan.
 • Goede cijfers, doe uw klusjes, en blijf het goede werk om indruk te maken je ouders!

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat ze te benaderen in een rustige situatie.
 • Als je dat doet krijg je een huisdier, niet mishandelen het of je ouders zal die weg te nemen.
 • Als je een broer of zus en vechten meestal met hem / haar, zijn leuk voor een verandering en een spelletje spelen of hebben een leuk gesprek. Als je ouders nog steeds nee zeggen je pech
 • Niet huilen of schreeuwen als ze weigeren. Dit maakt je lijkt onvolwassen en verminderen uw kansen op het krijgen van een.
 • Laat ze niet te onderbreken tijdens een gesprek alleen maar om die vraag te stellen!
 • Niet opraken van het huis of op uw kamer. Dit maakt je onvolwassen lijken.