Wkanl

Hoe om respect van je familie

We weten allemaal dat gezinnen zijn er om u en respect voor je, maar inderdaad het is soms moeilijk om ze liefde terug en respecteren hen net zoals ze gedaan hebben voor u!

Stappen

Hoe om respect van je familie. Help je ouders met alles wat ze nodig hebben.
Hoe om respect van je familie. Help je ouders met alles wat ze nodig hebben.
 1. 1
  Help je ouders met alles wat ze nodig hebben. Doe klusjes rond het huis wanneer gevraagd, en als het een speciale dag voor een familielid die dag (Bv: verjaardag), doen hun deel, zodat ze weten dat je zorg en respect voor hen. Als het je stoort dat je al het werk doen, proberen en praat het uit of misschien schrijf een lijst.
 2. 2
  Luister naar je ouders en volg hun regels. De regels klinkt misschien streng en oneerlijk, maar je ouders hebben waarschijnlijk gemaakt die regels om u te helpen of om een ​​goede reden. Als je het gevoel dat ze unfair.Ask hen voor een afspraak om te praten over de regels om u te helpen en de reden voor hen te begrijpen.
 3. 3
  Probeer niet om ruzie met je familie. Werk je een conflict met je broers en zussen en tel tot tien, met je ouders als je weet dat je op het punt om een ​​driftbui hebben.
 4. 4
  Wees beleefd. Respect betekent ook omgangsvormen. Thuis betekent niet dat je kunt weglaten van de 'alstublieft' en 'dank je wel'. Als uw jongere broers en zussen niet lijken zich dit te herinneren, proberen en hen eraan herinneren, dus ook zij zullen zien hoe belangrijk beleefd is, en praat niet terug. Respect voor mensen betekent niet alleen aardig zijn voor hen. Praten terug, rollen je ogen, je lippen smakken, al deze reacties zijn slecht voor alle relaties, niet alleen familie.
 5. 5
  Als je gestraft, accepteren het en heb een ophef maken. Je hebt iets verkeerd gedaan, dus je moet de consequenties te nemen. Wees volwassen en gewoon aan de slag gaan, bijvoorbeeld als u geaard bent, niet de regels van uw aarding te breken en zal het over en gedaan met sneller dan je denkt.
 6. 6
  Als je vrienden hebt langskomen, zorg ervoor dat ze zich gedragen beleefd. Gedraagt ​​beleefd is een groot deel van zijn respectvol, en respect voor je ouders betekent ervoor zorgen dat uw vrienden doen, ook.
 7. 7
  Wees de verantwoordelijke een rond het huis. Als een broer of zus niet zal opruimen iets, doe het. Het zal laten zien uw het verantwoordelijke kind en je eigenlijk verdienen meer (wat je wilt).
 8. 8
  Laatste maar niet de minste, denk aan alle dingen die je graag over deze unieke familie van jou. Iedereen heeft zijn eigen unieke eigenschappen, dat respecteren! Herinneren jullie dat omgangsvormen, liefde en respect is de sleutel tot elke gezonde relatie.

tonen veel respect voor je familie een je oudere grootouders en laten zien dat (je van ze houdt) zeggen dat ze liefde en verantwoordelijk

Tips

 • Noteer een kleine lijst met waarden en de goede punten van uw gezinsleden. Het kan klein zijn, zodat u kunt het in uw portemonnee en neem met u waar u ook gaat. Wanneer u zin ​​om te praten terug, neem het uit en lees het gewoon een paar keer.
 • Als iets je dwars zit, praat het uit. Het helpt om te ventileren en uit te werken uw problemen, niet te houden in en niet weten wanneer je woede zal exploderen. U kunt ook opschrijven in een dagboek of een blog als je niet kunt praten het uit met iemand.
 • Counselling - of het nu familie of individu - kunnen helpen omgaan met familieproblemen.