Wkanl

Hoe maak je ogen opvallen

Onze ogen zijn een van de belangrijkste van onze gelaatstrekken. Met slechts onze ogen, kunnen we communiceren met anderen, mensen te laten weten onze emoties en creëren een geheel nieuwe look. Echter, soms onze ogen een beetje hulp nodig om opgemerkt te worden. Als u op zoek bent naar een manier om de ogen van mensen aangetrokken om je eigen te maken, zoek dan niet verder, dit artikel is voor jou.

Stappen

Hoe maak je ogen opvallen. Dingen die je nodig hebt.
Hoe maak je ogen opvallen. Dingen die je nodig hebt.
 1. 1
  Wat te slapen. Als je geen slaap, zal je ogen zijn gezwollen, rood en pijnlijk, en je kan hebben schaduwen, ringen of zakken eronder. Zorg dat dit niet gebeurt door het geven van jezelf ten minste zeven uur slaap per nacht. Als je slaapproblemen hebt, overweeg dan de aanschaf van een nieuwe matras, het veranderen van je kussen of wijzigen van uw slaaphouding. Als de problemen aanhouden, breng een bezoek aan uw arts.
 2. 2
  Krul je wimpers. Slap, plain wimpers kan worden omgezet in prachtige frames voor uw ogen door simpelweg te krullen. Om je wimpers krullen, pak een wimperkruller. Plaats uw bovenste wimpers in de mond van de krultang, zorg ervoor dat de mond is parallel aan je wimpers. Verplaats de krultang dichter bij uw oog totdat het aan de basis van je wimpers. Het houden van uw oog open, langzaam sluit de krultang. Houd het als dit voor ongeveer vijf seconden, en herhaal voor nog meer volume.
 3. 3
  Dragen mascara. Mascara helpt dikker je wimpers en het frame van uw ogen. U kunt een helder of zwarte mascara-het is aan jou te gebruiken. Bij het aanbrengen van mascara, houdt de staf net onder je bovenste wimpers en kijk omhoog. Knippert dan langzaam, liet de staf slag mascara op je wimpers. Dit is de methode schoonheid stylisten gebruiken, en het zorgen voor langere, meer volumized wimpers. Als je solliciteert meer dan een laag, wacht een beetje voordat je dat doet. Probeer niet om mascara van toepassing zijn op uw bottom wimpers, als het gemakkelijk kan vlekken. Zorg ervoor dat uw mascara is waterdicht, we willen niet dat het lopen!
 4. 4
  Gebruik eyeliner. Eyeliner is een van de beste manieren om uw ogen opvallen. Bruine eyeliner zorgt voor een meer subtiele, verfijnde look, terwijl de zwarte vestigt de aandacht en creëren verschillende looks. Bij het aanbrengen van eyeliner, vegen een lijn net boven de bovenste wimpers, en dan voorzichtig de rand van de onderste oog lijn. Een dik, maar subtiel laagje eyeliner geeft de ogen een dramatische look. Als je wilt, kun je de eyeliner vlekken een beetje een rokerige ogen look te creëren. Gebruik zware zwarte, maar niet te veel, dan gelden trage tinten van glitter, niet veel. Als u op zoek bent om uw ogen groter lijken, eerste regel van de bodem binnen rand met een witte voering, gevolgd door een lichte toepassing van een bruine of zwarte zachte voering aan de buitenkant, net onder je onderste wimperlijn. Deze stappen helpen om de illusie van een groter oog te maken, gewoon voorzichtig zijn niet om over doen, als het doel is om het zo natuurlijk ogende mogelijk te houden.
 5. 5
  Voeg oogschaduw. Oogschaduw is de perfecte finishing touch aan dramatisch, aandacht tekening ogen. Als je durf voelt, gaan met helderdere kleuren, maar wees niet te botsen met je huidskleur. Glitter oogschaduw is ook zeer geschikt voor een party look. Als je bent gewoon uit en over of wilt u een rustigere uitstraling, probeer een aantal subtielere tinten die verder gaan met je huidskleur, zoals licht roze en brons. Vegen een coating van oogschaduw voorzichtig van je wimpers tot de wenkbrauwen, te beginnen bij de ogen. U kunt tal van lagen-eerst van toepassing een basislaag, vergelijkbaar met uw huid toon, naast een lichte witte schaduw, glinsterende of mat, en tot slot een donkere schaduw. Experimenteren om te zien wat lijkt je kunt komen met.

Tips

 • Leg een koude natte doek op je ogen in de ochtend om te helpen de zwelling naar beneden en je wakker.
 • Genoeg slaap moet uw hoogste prioriteit boven alle andere stappen zijn. Zorg ervoor dat u minstens zeven tot acht uur slaap elke dag!
 • Solliciteer oogdruppels voor rode ogen en gebruik warm theezakjes of een watje gedrenkt in melk om uw ogen lijken goed uitgerust.
 • Zet heel dun laagje vaseline op je oogleden te hydrateren en maken ze schitteren.

Dingen die je nodig hebt

 • Wimperkruller
 • Mascara (zwart of helder)
 • Eyeliner potlood (zwart of bruin)
 • Oogschaduw (in verschillende tinten)