Wkanl

Hoe om jezelf te kijken asian met (alleen) make-up

Heeft u Aziatische ogen aantrekkelijk voor andere vrouwen vinden en willen proberen om dat dezelfde look na te bootsen op jezelf? Je hebt overal online gekeken, maar al die stap-voor-stap omvatten plastische chirurgie, tape, of gewoon niet werken. Probeer deze gemakkelijke (alleen make-up) stappen. Dit zal werken voor iedereen van lichtbruin tot lichte huid.

Stappen

Hoe om jezelf te kijken asian met (alleen) make-up. Als dat al mogelijk is, zijn niet van toepassing foundation of poeder op je gezicht.
Hoe om jezelf te kijken asian met (alleen) make-up. Als dat al mogelijk is, zijn niet van toepassing foundation of poeder op je gezicht.
 1. 1
  Als dat al mogelijk is, zijn niet van toepassing foundation of poeder op je gezicht. Zoek een getinte moisturizer voor je gezicht en breng op wangen, voorhoofd, kin, en de ruimte tussen je neus en lippen, maar niet op je neus. Zoek een goede concealer om donkere vlekken of kleine break outs te dekken.
 2. 2
  Toepassing concealer in een (niet meer dan een) tint lichter dan je huid onder je ogen en op je ooglid. Laat concealer zitten voor ten minste een minuut. In concealer volledig wrijven.
 3. 3
  Breng vloeibare eyeliner in een dunne lijn op je bovenste ooglid. Een handige manier om de eyeliner dunne houden is om daadwerkelijk liner toepassing op de wortels van je wimpers.
 4. 4
  Vleugel van de vloeibare eyeliner op de buitenste rand van je oog. Niet de vleugel te dramatisch te maken. Ook de vorm van de vleugel op een manier die past bij uw oogvorm, of op een manier die alleen maar lijkt te verbreed uw wimperlijn in een licht opwaartse stoten richting.
 5. 5
  Solliciteer bleke perzik oogschaduw (als huidskleur is lichtbruin) of witte oogschaduw (als de huid is eerlijk) om de plooi van je ooglid. Breng de oogschaduw net boven de vouw ook. Dit zal helpen om de intensiteit van een dubbele ooglid verminderen.
 6. 6
  Breng een dun laagje mascara op de wimpers het bovenste ooglid's. Breng een tweede laag mascara om alleen de buitenste wimpers op het bovenste ooglid.
 7. 7
  Wrijf een oogschaduw kwast of een wattenstaafje in een medium bruine oogschaduw (als huidskleur is lichtbruin) of tan oogschaduw (als huidskleur is eerlijk). Zorg ervoor dat deze oogschaduw is een tint donkerder dan je huidskleur. Vervolgens, waaien op de borstel of Q-Tip om enkele van de poeder te verlichten. Scheel je ogen alsof je lacht met alleen maar ogen en merk het vlees onder je onderste wimperlijn, bijna als een klein zakje van vet verzameld. Past oogschaduw net onder dit zakje. Wrijf in te mengen.
 8. 8
  Neem dezelfde oogschaduw die je gebruikt voor de vouw op je bovenste ooglid (ofwel de bleke perzik of de witte) en dit toepassen op uw bottom wimperlijn. Stappen 7 en 8 maken een kijkje genaamd "Aegyo sal," die zeer populair is in Korea. Het meisje op de foto in de inleiding heeft Aegyo sal.
 9. 9
  Mascara aanbrengen op de buitenste wimpers op de onderste wimperlijn. Wees erg voorzichtig om geen mascara op je huid te krijgen. Alleen van toepassing op wimpers!
 10. 10
  Gebruik alleen lippenbalsem op je lippen. Een lip vlek, lipstick of gloss zal het verschil tussen uw mond en de vorm van de mond Aziatische meisjes 'te benadrukken.

Tips

 • Als u nog steeds niet helemaal tevreden met deze make-up tips, krijg straight-over pony. Deze stijl is voornamelijk Aziatische en zal de make-up sterk benadrukken.
 • Steil haar is altijd een plus wanneer het proberen te imiteren Aziatische looks.
 • De eerste keer rond, uitvoeren van deze stappen kan een beetje geduld te nemen. Maar, zult u leren hoe u deze stappen te voltooien in een zeer kleine hoeveelheid tijd, ongeveer 5-7 minuten.
 • Pluk je wenkbrauwen in een natuurlijke, maar dunne stijl. Neem een ​​kijkje op Aziatische wenkbrauwen, ze zijn over het algemeen onderscheiden van alle andere stijlen van wenkbrauwen.

Waarschuwingen

 • Vermijd onnatuurlijke kleuren in make-up. De stappen beschreven op deze pagina zullen niet zo succesvol als je een niet-bruine kleur toe te voegen aan uw oogschaduw palet.

Dingen die je nodig hebt

 • Getinte moisturizer
 • Concealer een tint lichter dan je huidskleur
 • Vloeibare eyeliner
 • Bleke perzik of witte oogschaduw, afhankelijk van de huidskleur
 • Mascara
 • Medium bruin of tan oogschaduw, afhankelijk van huidskleur
 • Oogschaduw borstel (Q-Tip kan worden vervangen)
 • Chapstick