Wkanl

Hoe maak je een smoky eye effect te creëren

Maak smeulende ogen je beste eigenschap. Dit klassieke smoky eye effect past iedereen en zal je look veranderen voor 's nachts, dus leren hoe om het te maken met de hulp van deze tutorial.

Stappen

Hoe maak je een smoky eye effect te creëren. Trace langs uw plooi en stopcontact en veeg uit de richting van de hoek van je wenkbrauwen met een veel donkerder kleur, dit is een sexy, smeulende uiterlijk en geeft uw ogen afvalbergen van definitie en beroep.
Hoe maak je een smoky eye effect te creëren. Trace langs uw plooi en stopcontact en veeg uit de richting van de hoek van je wenkbrauwen met een veel donkerder kleur, dit is een sexy, smeulende uiterlijk en geeft uw ogen afvalbergen van definitie en beroep.
 1. 1
  Kies een kleur. Een rokerige oog wordt gedaan met een kleur van de oogschaduw. Bruin, grijs of zwart zijn goede keuzes. Donkere pruim of marine zijn voor de dapperen. Eyeliners moet overeenkomen.
 2. 2
  Bereid uw deksel. Breng een dun laagje foundation over je oogleden. Beter nog steeds gebruik van een primer of concealer. Dit zal helpen de make-up blijven langer en lijken brutaler en levendiger. Vervolgens, vegen op een vleeskleurige shadow of poeder.
  • Gebruik een lichte shimmer als je chique voelt.
 3. 3
  Potlood in. Gebruik je potlood, sporen uw wimpers. Werk altijd van binnenuit en dikker naar het einde, zappen naar een chique en cat-eye fashion.
  • Als je wilt dat je smokey eyes te bijzonder dartel kijken, tekenen op je innerlijke velgen ook, zal dit uw ogen geven meer wow-factor en definitie. Vergeet niet te mengen met een Q-tip of wattenstaafje, kan heavyness zodat het lijkt onhandig en onvrouwelijk.
 4. 4
  Opfrissen. Begin met het vegen op een laag van schaduw in de buurt van de wimperlijn met je oogschaduw penseel, verspreiden de eyeliner. Gebruik je lichtste kleur hier, een vleugje wit of parel glans is geweldig.
  • Met een lichte hand, en een iets donkerder kleur, bedek het midden van je ooglid uitwaaieren naar de vouw.
 5. 5
  Trace langs uw plooi en stopcontact en veeg uit de richting van de hoek van je wenkbrauwen met een veel donkerder kleur, dit is een sexy, smeulende uiterlijk en geeft uw ogen afvalbergen van definitie en beroep.
 6. 6
  Breng een naakt glanzende kleur aan uw wenkbrauwen. Door het accentueren van het hoogste punt op je gezicht je bent het uitbrengen van uw gezicht feautures en echt complimenteren uw ogen.
 7. 7
  Met een zachte borstel, mengen weg geen agressieve lijnen om het een meer zachte 'smokey' effect te maken.
 8. 8
  Met een ventilator borstel, vegen net onder je ogen om eventuele neerslag of poeder die hier misschien hebben verzameld vangen.
 9. 9
  Neem een wit oogpotlood en lijn uw waterlijn tot aan de tear-duct, dit maakt je ogen groter, helderder en frisser verschijnen en maak je er meer wakker en gezond, ook witter ogen kijken mooier evenals brengen de kleur van de uw iris.
 10. 10
  Breng twee lagen mascara op gekrulde wimpers naar de rokerige ogen kijken poetsen.
 11. 11
  Afgewerkt.

Tips

 • Voeg veel Mascara aan je uiterlijke wimpers dus je hebt een sexy "cat eye" look. Ook zet een klein bedrag op je innerlijke wimpers.
 • Houd een tissue onder je ogen te vallen oogschaduw vangen.
 • Meng de kleuren die u op andere wijze gebruik maken van de kleur zal te zwaar kijken (tenzij dit is de look die je gaat voor) en het kan zorgen dat u ongenaakbaar lijkt.
 • Bij het aanbrengen van oogschaduw, gebruik dan een zachte borstel en hebben altijd de donkerste tint in de binnenste hoeken