Wkanl

Hoe maak je een valentijn te krijgen

Dus, is Valentijnsdag nadert snel en je hard nodig een Valentijnskaart! Hier zijn een paar tips om een ​​Valentijnskaart te krijgen.

Stappen

Hoe maak je een valentijn te krijgen. Het opstarten van een gesprek met iemand die je wilt.
Hoe maak je een valentijn te krijgen. Het opstarten van een gesprek met iemand die je wilt.
 1. 1
  Het opstarten van een gesprek met iemand die je wilt. Als er iemand u uw oog op, praat met ze over van alles en probeer geleidelijk veranderen het onderwerp op Valentijnsdag. Als dit lastig te doen, op de week van Valentijnsdag, terloops gaan naar hen toe en vraag of ze iets interessant doen deze week, doe dit subtiel, alsof je je verveelt of proberen te worden beleefd.
 2. 2
  Zorg ervoor dat de persoon die u uw oog op heeft geen valentijn! Veel mensen maken de fout van hun voorgenomen Valentine niet te vragen als ze een date en zichzelf onnodige verlegenheid later veroorzaken!
 3. 3
  Zorg ervoor dat ze bereid zijn om een valentijn te hebben. Als ze gaan en op over hoe zij willen dat ze konden een Valentijn kunt u terloops zeggen heb "Ik zal je Valentijn te zijn!" en alles is goed, maar als ze niets vermelden helemaal niet, zorg ervoor dat ze bereid zijn om een ​​Valentine zou zijn. Zij kunnen de voorkeur aan de dag moeten zichzelf of al een date.
 4. 4
  Zorg ervoor dat ze om te gaan op een datum in staat zullen zijn. Als ze weg zijn op Valentijnsdag, dan kun je niet echt een Valentijnsdag datum. Echter, zou u hen vragen in het algemeen, of uit te gaan een andere dag.
 5. 5
  Geniet ervan! Valentijnsdag is bedoeld om voor u om te genieten! Niet zenuwachtig, hoe hard het ook mag lijken, en proberen om niet bezwete te krijgen want dit is een grote afknapper!
 6. 6
  Wat je ook doet, zorg ervoor dat je niet dumpen als ze accepteren om uw Valentijn te zijn. Dit vermindert de kans dat u ooit uit te gaan, ooit.

Tips

 • Wees altijd jezelf. Probeer niet om jezelf te veranderen om iemand als jij te maken. Als ze niet willen dat je gewoon verder naar de volgende.
 • Vraag hen altijd naar de bestemming eerst kiezen. Dit is goede manieren en indruk zal maken. Als zij niet kunnen beslissen, en alleen als ze niet kunnen beslissen, u kunt kiezen.
 • Een inspanning leveren. Als u verkleed als een zwerver en ze is een high-class make-up en hakken soort meisje, zal ze niet tot je aangetrokken, tenzij dat is het soort persoon je weet dat ze gaat voor.
 • Sommige media groepen hebben dating programma's voor de eenzame dus ga je gewoon naar een aantal tv-of radiozenders te bundelen in mogelijke data voor Valentijnsdag.

Waarschuwingen

 • Ze kunnen nee zeggen. Dit is niet gegarandeerd te werken, het doet voor velen, maar volg je instinct. Als ze weigeren met je praten of uiteraard haat je hen dan niet uit te vragen.