Wkanl

Hoe je een meisje te trekken

Je chatten met je knoppen en je ziet haar lopen door. Het meisje dat je hebt al bekeek voor altijd! Maar, er is een probleem. Ze houdt niet van je terug. Nou, lees op, jongen! Vanuit het perspectief van een meisje, dit is wat je moet doen om haar aandacht te krijgen.

Stappen

Hoe je een meisje te trekken. Praktijk een goede hygiëne.
Hoe je een meisje te trekken. Praktijk een goede hygiëne.
 1. 1
  BE NICE. Meisjes houden wanneer jongens zijn aardig. Je zou niet geloven hoe vaak meisjes zijn uitgeschakeld door een man, als gevolg van hun boze wegen. Wees lief voor haar, je vrienden, en naar alle ouderlingen. Wees niet een zuigen-up, maar als iemand hulp nodig heeft of wordt op zijn opgepakt, hen helpen! Zorg ervoor dat dit meisje ziet wanneer je aardig bent, maar laat je niet bedoel als ze niet rond of proberen en krijgen haar aandacht terwijl je aardig. Je zal zien als je probeert te hard.
 2. 2
  Praktijk een goede hygiëne. Meisjes houden wanneer een man ruikt goed. Niet gek met Axe of ruiken als bloemen. Meisjes houden van tropische geuren of als je ze herinneren aan een speciale gelegenheid of plaats. (Dat wil zeggen Ik hou van de geur van de oceaan)
 3. 3
  JURK NICELY. Niet dragen van een smoking te gaan naar McDonald's, maar niet dragen hetzelfde shirt voor een week straight. Als je kunt trekken uit de meeste soorten broeken, korte broek op een dag en spijkerbroek het volgende. U kunt kiezen voor shirts met betrekking shirts aan geuren. Als ze houdt van het strand, draag een Californische overhemd of een shirt van een strand.
 4. 4
  HAIR. Meisjes deze dagen niet gaan voor de geschoren hoofd. Shaggy haar is mijn favoriet. Sommige meisjes willen lang en krullend of lang en recht. Sommige meisjes zelfs als de Mohawk.
 5. 5
  KICK slechte gewoonten. Niet plukken je neus of kauwen een potlood.
 6. 6
  TRY HARD IN SCHOOL. Wees niet een nerd, maar probeer hard.
 7. 7
  BE CHARMANTE. Veel lachen.
 8. 8
  GUY SIERADEN. Veel van de meisjes als bij jongens dragen kralenkettingen. Chains je ziet eruit als een gangster wanna-be.
 9. 9
  Praat met haar. Meisjes houden wanneer jongens met ze praat. Vooral een leuke jongen. Het maakt ze zich speciaal voelen. En praat niet met haar vrienden zo veel. Een meisje houdt als je krap met haar vrienden bent, maar als je een teken van sympathie ENIGE andere meisje te geven, kunnen ze voelen zich verdrietig.
 10. 10
  Terug in de gunst bij een meisje maakt de inspanning met je praten elektronisch, zou het een goed idee om haar elektronisch later te contacteren zijn. Op die manier dat ze niet het gevoel dat je niet geïnteresseerd bent. Het zal ook maken haar erg blij die dag, ongeacht wat er eigenlijk gezegd in het gesprek.
 11. 11
  Haar geruststellen dat je er voor haar. Als je bent haar man vriendin, als ze verdrietig of bezorgd, zet je arm om haar heen of wrijf haar rug en vertel haar geen zorgen te maken. Dat zal haar laten weten dat je er voor haar en jou.

Tips

 • Richt je niet op de afbeelding zoveel. Afbeelding krijgt haar gewoon om u merkt, maar nadat je vangt haar staren in de klas, ze is alleen gericht op de persoonlijkheid *
 • Niet varken uit voor haar *
 • Meisjes mogen nog steeds niet zoals jij, maar je kunt altijd proberen te vinden een even schattig meisje *

Waarschuwingen

 • Praat niet over andere meisjes om haar heen, zullen ze jaloers te krijgen en uiteindelijk verliezen interesse in je.
 • Proberen om haar jaloers te maken is niet van plan om te helpen. Hoe meer je probeert, hoe meer ze zal U haten en het meisje die je gebruikt om haar jaloers te maken.
 • Bedien je hormonen! Als je haar te duwen in seks, kunnen ze uit te lopen op je en volledig blokkeren je uit haar leven.
 • Soms als je een slechte dag, neem je het op iedereen om je heen. NIET HET UIT OP HAAR GEEN KWESTIE HOE U VOELT! Want ze kunnen nemen om de kont en haat je voor het leven.
 • Ze vinden je oppervlakkig als je flirten met andere meisjes of je spieren spannen voor haar *