Wkanl

Hoe maak je een portemonnee te selecteren

Het selecteren van de juiste tas is een belangrijk onderdeel van het kijken stijlvol en aantrekkelijk. Je tas zegt veel over jou. Er zijn veel dingen te overwegen wanneer u klaar bent om een ​​nieuwe tas te kopen zijn.

Stappen

Hoe maak je een portemonnee te selecteren. Selecteer de gelegenheid.
Hoe maak je een portemonnee te selecteren. Selecteer de gelegenheid.
 1. 1
  Selecteer de gelegenheid. Is de portemonnee een alledaagse werk handtas of een avondtasje of twee keer gebruikt? Werkstijlen zijn functioneel, praktisch en stijlvol. Casual stijlen zijn natuurlijk uitziende basket-weeft, bloemen, patronen en ontwerpen. Avond portemonnees zijn elegant, glanzend, metaal en flitsend.
 2. 2
  Stel een budget. Vasthouden aan een set prijsklasse. Kijk voor een verkoop of klaring als u een beperkt budget.
 3. 3
  Beslis over een kleur. Classic neutralen zoals zwart, beige, marine of zelfs rood zijn goede office keuzes. Als je gaat 's nachts, kies een kleur, vorm of patroon dat meer aandacht trekt. Heldere kleuren en roze zijn goed voor de lente en de zomer, partijen of het strand.
 4. 4
  Kies de maat die u nodig heeft. Is het een tas of een toto? Hoeveel ruimte heb je om het op te slaan op het werk? Wat wil je erin te houden? Soms is een kleinere portemonnee is beter. Het zal uw benodigdheden in te bewaren zonder bogging je naar beneden met overbodige spullen.
 5. 5
  Overweeg alternatieve materialen. U hoeft niet om te gaan met de traditionele leer. Kijken naar tassen van stof of natuurlijke vezels. Overweeg een wasbare portemonnee, ook.
 6. 6
  Beslissen hoe lang u de portemonnee gebruiken. Al is het maar voor een seizoen, kunt u kiezen voor de goedkope, maar trendy route gevonden op accessoires afdelingen van de begroting van kettingen of variety stores. Als je wilt om het te houden voor een jaar of meer, ga dan naar een warenhuis en zoeken naar iets stevig en stijlvol van een gerenommeerd merk. Houd uw budget in gedachten wanneer u dit beslist.
 7. 7
  Raadpleeg een vriend of verkoper. Vraag iemand als je niet zeker weet wat het beste aan uw behoeften voldoet. Als u wilt meer inspiratie, kijk naar stijl tijdschriften of online.

Tips

 • Gooi niet uit je oude portemonnee als je zou willen wisselen. Het is altijd leuk om keus te hebben.
 • Reinig de geaccumuleerde rommel uit je tas om de paar weken.
 • Voordat de uitgaven veel geld op een zak, doe het onderzoek, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.
 • Probeer de lokale voor een goede kwaliteit, merknaam zakken. Vorig jaar de klassieker beurs kunnen worden gedoneerd, en je kunt echt een goede deal te krijgen en worden in stijl.
 • Houd altijd het veilig in een kluis of in uw ogen, of beter nog, op uw persoon.
 • Controleer het internet voor de verkoop.

Waarschuwingen

 • Ontwerper fakes kan lijken op een originele designer stuk, zullen ze waarschijnlijk uit elkaar vallen.
 • Nep designer tassen stelen!

Vergeet niet, je krijgt wat je betaalt voor. Als u betaalt een goedkope prijs, zult u waarschijnlijk een goedkope zak. Ik heb box-store merken die terecht zijn gekomen in tweedehands winkels gesneden uit elkaar, en hebben geconstateerd dat karton is gebruikt om vorm te geven. Het probleem is, karton is een bros materiaal dat snel kan kraken en verliest zijn vorm. Als je van het idee van de uitvoering rond iets gemaakt van karton, go for it. Persoonlijk vind ik de uitgaven een beetje meer om een ​​redelijke kwaliteit te krijgen.