Wkanl

Hoe kunt u uw gezichtsvorm bepalen

Vaak schoonheidstijdschriften draaien koppen als "vinden van de perfecte kapsel voor uw gezichtsvorm," waarin de verhoudingen van uw functies gebruiken om de juiste look te vinden voor u. Maar artikelen zoals die zijn alleen nuttig als je daadwerkelijk kan identificeren jouw vorm. Hier is de eenvoudige tien-stap van Google om je gezicht shape.This bepalen kan u ook helpen met uw kapsels

Stappen

Hoe kunt u uw gezichtsvorm bepalen. Kies een badkamer met uitstekende verlichting en zorg ervoor dat u uw volledige gezicht zien.
Hoe kunt u uw gezichtsvorm bepalen. Kies een badkamer met uitstekende verlichting en zorg ervoor dat u uw volledige gezicht zien.
 1. 1
  Kies een badkamer met uitstekende verlichting en zorg ervoor dat u uw volledige gezicht zien. Ga voor de spiegel. Je zult een meetlint, een stuk papier en een pen nodig uw metingen op te schrijven.
 2. 2
  Begin met het meten aan de bovenkant van je jukbeenderen. Plaats het einde van uw meetlint net voorbij de buitenste hoek van je oog. Dit is uw startpunt. Dan, voorzichtig leg het meetlint in een rechte lijn over de brug van je neus tot net voorbij de buitenste hoek van je andere oog. Dit is uw eindpunt van de meting. Het meetlint moet rusten op de top van de 'appeltjes' van je wangen, of gewoon op de bovenkant van je jukbeenderen.
 3. 3
  Lees het nummer op het eindpunt en noteer deze meting.
 4. 4
  Meet uw kaaklijn volgende. Meten over het breedste deel van je kaak.
 5. 5
  Meervoudige het nummer op het eindpunt van twee en noteer deze meting.
 6. 6
  Meet nu je voorhoofd. Plaats het beginpunt van het meetlint aan een kant van je voorhoofd op het breedste punt (meestal halverwege tussen je wenkbrauwen en je haarlijn). Voer het meetlint langs je voorhoofd tot aan het zelfde punt op de andere kant van je hoofd.
 7. 7
  Lees het nummer op het eindpunt en noteer deze meting.
 8. 8
  Tenslotte meet de lengte van je gezicht. Begin in het midden van je haarlijn. Voer het meetlint langs je gezicht, over uw neus, aan het puntje van je kin.
 9. 9
  Lees het nummer op het eindpunt en noteer deze meting.
 10. 10
  Bepaal uw gezichtsvorm:
  • Rond gezicht - Je gezicht is zo breed als het lang is. Kan variëren een beetje, maar over het algemeen de meting is dicht.
  • Langwerpig - Langer dan breed.
  • Heart - Smalle op kaaklijn, brede jukbeenderen op / en of het voorhoofd.
  • Vierkant - je gezicht is ongeveer net zo breed als het lang is.
  • Diamond - Breedste op jukbeenderen, smal voorhoofd en kaaklijn van ongeveer gelijke breedten.