Wkanl

Hoe maak je een oudere vrouw te verleiden

Dus je buck de trend en vind oudere vrouwen aantrekkelijk, denk je? Fantastisch! Oudere vrouwen weten wat ze willen in een relatie, en zijn niet bang om hun geest te spreken. Ze zijn zelfverzekerd, zelfvoorzienend, en zijn het bereiken hun seksuele piek lang nadat mensen hun leeftijd hen zijn geslaagd. Hier zijn een paar tips om u te helpen langs de weg naar het verleiden van de vrouw van je dromen.

Stappen

Hoe maak je een oudere vrouw te verleiden. Concentreren op haar activa.
Hoe maak je een oudere vrouw te verleiden. Concentreren op haar activa.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd: Oudere vrouwen als mannen die vertrouwen hebben. Ze willen het gevoel hebben dat je in staat van omgaan met de complexiteit van het leven zonder dat ze om u te begeleiden zijn. Projecteren van een air van zelfverzekerdheid zal je een heel eind.
 2. 2
  Concentreren op haar activa. Ze zal veel hebben! Wees eerlijk en vertel haar wat je wilt over haar. Waarderen haar voor wie ze is. Is ze grappig? Lachen met haar en haar vertellen. Warm? Reageren in natura-als ze houdt je aan te raken wanneer ze een gesprek, hetzelfde doen en raken haar rug. Sexy? Op prijs stellen! Laat haar weten dat haar blik echt werkt voor jou. Is ze mooi, lief of slim? Laat haar weten waarom u zich aangetrokken tot haar.
 3. 3
  Negeer haar negatieve punten. U mag haar rimpels en donkere kringen merken onder haar ogen. Geen behoefte om te reageren op hen-ze weet dat ze er zijn.
  • Als je denkt dat ze is dik en haar herinneren aan deze door haar te adviseren uit te werken of ga naar de sportschool, zullen ze zich afvragen waarom je geïnteresseerd in haar zijn. Als het echt stoort, dan ofwel gaan naar iemand die u beter uitkomt, of suggereren dingen te doen samen die betrokken uitstappen en bewegen. Wat je ook doet, niet framen het als "zal dit die grote buik van jou krimpen in geen tijd!"
  • Als je niet kunt leven met haar lichamelijke gebreken en focussen op wat ze te bieden heeft, dan is ze misschien niet voor jou.
 4. 4
  Keep it real. Vergeet niet, je bent het naderen van een oudere vrouw. Ze gaat niet opgemaakt met onzin als u uw auto pronken en het controleren van elke baby die langsloopt. # * Probeer uw grote belangstelling voor politiek, wereldgebeurtenissen, boeken, muziek, kortom, dingen die je meer interessant in het algemeen te maken. Tonen
 5. 5
  Neem haar uit op een datum. Wat voor soort vrouw is ze? Stijlvol en verfijnd? Hardwerkende en frazzled? Rustig en bedachtzaam? Bedenk wie ze is, en de dingen die ze graag, en krijg kaartjes voor dat ding ze houdt, of reserveringen naar haar favoriete restaurant.
  • Overweeg een toneelstuk, een concert, de dierentuin, wandelen, een comedy club of een interessante restaurant.
  • Kies een plaats waar je je comfortabel zal zijn en de twee van u zullen plezier hebben.
 6. 6
  Wees eerlijk en open als je wilt een volwassen vrouw naar bed. Wees niet ruw, natuurlijk, maar als je op een datum, en het gaat goed, wees niet te terughoudend over je bedoelingen. Zeg haar dat je haar vinden ongelooflijk aantrekkelijk, en die je graag om de nacht door te brengen met haar. Het kan wel of niet werken zoals je hoopt, maar zij zal uw openhartigheid waarderen.
 7. 7
  Onafhankelijk zijn. Oudere vrouwen waarderen mannen die niet behoeftig en afhankelijk. Aanhankelijk kan werken voor puppy's, maar niet voor jou.
  • Heeft u een goede carrière met een mooie toekomst? Laten weten. Subtiel, natuurlijk. Vertel haar wat je doet, en als ze meer wil weten, zal ze vragen. Maar maak je geen zorgen, zelfs als u niet onafhankelijk zijn carrière verstandig tenminste laten zien dat je een passie voor het leven en een optimistische vooruitzichten.

Tips

 • Proberen om te weten wat deze vrouwen willen en zich gedragen overeenkomstig. Ze niet ooit fout voor jonge meisjes die graag uren praten over de nieuwe relatie die zij hebben ontwikkeld.
 • Leren hoe je oudere vrouw te verleiden kan leuk en productief zijn, als u de bovenstaande stappen. Je moet zijn anders dan andere jongens en gedragen zich op een zelfverzekerde en volwassen manier om succesvol te zijn in je missie.