Wkanl

Hoe te flirten met een verlegen jongen

Soms verlegen jongens kan heel intimiderend zijn, maar met de juiste tips en een beetje oefening, je zult in staat om elke verlegen jongen neemt een dubbele nemen zijn.

Stappen

Hoe te flirten met een verlegen jongen. Zoet zijn.
Hoe te flirten met een verlegen jongen. Zoet zijn.
 1. 1
  Zijn. Deze jongen is duidelijk verlegen om een ​​reden. Hij kon een totaal ruk, of een echt leuke preppy type zijn. Wat ook het geval-jongens houden een meisje die niet bang is om zichzelf te zijn! Gevoelig zijn met kleine kinderen zie je, misschien zijn jongere broer of zus. Hij zal waarderen dat je zoveel schelen. Als het kind er met zijn jongere broer te zijn, zeg iets als-"Wow, jij bent net zo prachtig als je broer!" Of misschien, "Holy cow lieverd, denk ziet er geweldig uit lopen door de familie, want ik kan je vertellen ze krijgt van je oudere broer!" Elke jongen, verlegen of niet verlegen, zeker zal zijn om deze gevoeligheid houden.
 2. 2
  Zijn. Het blijkt echt jongens op wanneer een meisje is mooi en slim. Concentreren in de klas, en als hij probeert je te praten over iets te maken heeft met school in de klas-Communiceren. Als hij vraagt ​​u een vraag buiten de klas al, niet dom handelen over en handelen als een know-it-all. Als je niet zeker weet, zeg-'Eh, eigenlijk weet ik niet, misschien moeten we beiden gaan vragen (naam leerkracht) zal ze waarschijnlijk wel weet "Dit zal de man die je niet alles weet en je dat te accepteren tonen. Hij zal respecteren dat heel veel.
 3. 3
  Zoet zijn. Wanneer hij wil met je praten, lachen en praten terug. Be uitgaand. Hij zal echt iets dat is helemaal niet zoals hij. Jongens zijn net magneten, tegengestelden trekken altijd. Maar niet totaal tegengesteld. Verlegen en geheimzinnige soms ook. Wanneer u een blik werpen in de hoek van je oog en vang hem op zoek naar jou. Kijk dan snel. Dit zal hem nerveus maken, dus dan zal hij naar beneden kijken. Wanneer hij om terug te kijken naar je op, kijk naar beneden en snel bat uw ogen. Dit zal echt trekken hem in en maak hem denk je geïnteresseerd.
 4. 4
  Zijn. Benader hem eerst, alsof hij verlegen is hij waarschijnlijk niet. Hij waarschijnlijk niet zal worden gebruikt om vrouwelijke aandacht, dus niet handelen ongelooflijk girly. Je wilt niet om hem bang te maken, dus kijk aanspreekbaar. Te weten komen over zijn hobby's. Vraag een wederzijdse vriend over wat hij doet na schooltijd of in het weekend, ga dan onderzoek dat hobby. Als je met hem praat erover, zal hij meer kans om open te stellen, omdat het een gebied is hij comfortabel met zullen zijn. Als je bevriend met hem eerst, zal hij meer comfortabel om je heen.
 5. 5
  Zijn! Verlegen jongens als meisjes die zijn extravert, maar nog steeds zelf. Ze genieten puzzels op te lossen. Je nodig hebt om het ontbrekende stuk dat hij wil om het te voltooien. Doe het traag. Hij zal snel beseffen hoe lief, gevoelig en medelevend je bent, en dat maakte hem volledig zal trekken in!

Tips

 • Wees lief zoveel als je kunt. Geef hem lief complimenten.
 • Maak hem lachen. Als hij weet dat je kunt los laten, het zal hem meer comfortabel om je heen te maken en hij zal voelen als hij je kan vertrouwen. Dit is goed als je niet tot een comfortabel, want als je dat doet, dan zal hij aan u denken als meer van een beste vriend en je zal het niet maken om de relatie fase.
 • Als hij vertelt een domme, maar toch wel grappig woordspeling, maar giechelen een beetje om hem te laten zien dat je domme humor kan waarderen.
 • als hij tegen je praat en stottert, giechelen en zeggen: "Het is oke, ik doe hetzelfde als ik ben moe."
 • Gaan geleidelijk. Ga niet allemaal uit en vleermuis de wimpers en zet het volledige bad van lipgloss op de eerste keer dat je probeert te flirten. Begin met eenvoudige dingen. Dit kan enige tijd duren, maar het zal de moeite waard.
 • Lachen om zijn grappen als hij vertelt je een.

Waarschuwingen

 • Handelen niet echt intimiderend, zal het hem te laten denken dat je niet aanspreekbaar.
 • Wees niet gemeen tegen zijn vrienden. Hij zal boos op je.
 • Wees niet te agressief in uw poging om hem te winnen. Mannen willen 'dragen de broek "in relaties.
 • Niet flirten met andere jongens, dit maakt hem denken dat je hem niet aardig vindt en wil een man die is meer gek voor je.