Wkanl

Hoe te flirten met een serveerster

Is er een speciale serveerster dat je opvalt? Heeft ze je aandacht te vangen wanneer je eet uw maaltijd? Weet niet wat te zeggen? Hier zijn een paar tips over hoe je die speciale iemands aandacht te krijgen.

Stappen

Hoe te flirten met een serveerster. Ten eerste, zorg ervoor dat je in een restaurant of bar.
Hoe te flirten met een serveerster. Ten eerste, zorg ervoor dat je in een restaurant of bar.
 1. 1
  Ten eerste, zorg ervoor dat je in een restaurant of bar. Je wilt niet te zitten aan de balie, u wilt dat de serveerster naar u toe komen.
 2. 2
  Wanneer u naar uw tafel en ze op je weg komt, glimlachen.
 3. 3
  Als ze terugkomt bij uw drankje, het opstarten van een gesprek.
 4. 4
  Proberen om haar zich speciaal voelen door lachend naar haar elke kans die je krijgt. Ook oogcontact is erg belangrijk. Het zegt, "Ik ben op zoek naar jou en ik vind het leuk."
 5. 5
  Als je je comfortabel voelt, begint te flirten een beetje als ze terug komt om te vragen hoe alles gaat.
 6. 6
  Je hoeft niet te flirten met haar elke keer dat ze komt om u te dienen, bel haar over en krijg je een vulling, en als ze dat doet - Glimlach en gooi een compliment hier en daar.
 7. 7
  Als ze terug komt u uw factuur te geven, voort te zetten en doe je best om haar te complimenteren op een authentieke manier, bij voorkeur over haar werk of haar persoonlijkheid.
 8. 8
  Als je naar de rekening te betalen, geef haar een fooi (20% van de factuur, exclusief belastingen is een typische 'goede tip. "Probeer tip een beetje meer om haar te herinneren u). Haar bedanken voor de heerlijke maaltijd (ook al was het niet geweldig) en zeggen dat je zou haar graag eens weer te ontmoeten.

Tips

 • Niet beginnen flirten recht uit de vleermuis. Ze wil om te zien dat u daadwerkelijk geïnteresseerd in haar persoonlijkheid, niet alleen de manier waarop ze eruit ziet.
 • Niet te veel flirten of gebruiken pick-up lines. Je zult haar de indruk geven dat je cheesy zonder spel zijn. "Bent u op het menu?"
 • Traditioneel, wordt u geacht om onafhankelijk van de dienst tip uw server 15%. Eventuele extra geld op een tip is wat je wilt geven in weerspiegeling van de klantenservice die u heeft ontvangen.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat serveersters fungeren vaak alsof ze ontvankelijk voor uw flirten in de hoop dat je beter zult tip. Gebruik geen ontvankelijkheid niet van een server te serieus, tenzij ze blijven nadat je hebt betaald.
 • Vergeet niet dat ze u van dienst, en eventueel schoonmaken na je net zo goed. Zorg ervoor dat u dienovereenkomstig te handelen, en als je weggaat, laat haar een royaal tip (25% zal echt indruk) en het schoonmaken van uw tafel een beetje. Stapelen uw gerechten aan de voorkant van de tafel waar ze zijn gemakkelijk te bereiken zal een blijvende indruk achterlaten. Als je een sloddervos, slecht tip, of maak een puinhoop, zal ze het allemaal rekening houden.
 • Als een relatie vormt tussen jezelf en de server, bedenk dan dat hij / zij zal flirten met andere klanten tijdens het werk, te wijten aan het feit dat dit is hoe hij / zij maakt hun tips. Jaloezie kan optreden. Dus wees voorzichtig.
 • Zoek uit of hij / zij 's getrouwd of in een relatie om de schaamte te vermijden.
 • Haar niet lastig te vallen. Als ze met ergernis en gebrek aan interesse in je, ga dan niet verder flirten. Ze zou haar baas bellen of er uit gegooid als je doet of zegt iets ongepast.
 • Als u met meer dan een vriend, niet proberen. Ze zal worden geïntimideerd en zij zal waarschijnlijk snap terug op je.