Wkanl

Hoe om te stoppen met vechten met je gezin

Vechten met iemand die we liefhebben en besteden veel tijd met ons kan neerhalen. Het is een heel vervelende situatie, en het is iets dat we moeten willen proberen op te lossen. Dit artikel zal u voorzien van ideeën en richtlijnen over hoe om te stoppen met vechten met je gezin.

Stappen

Hoe om te stoppen met vechten met je gezin. Praat met je familie over hoe je je voelt.
Hoe om te stoppen met vechten met je gezin. Praat met je familie over hoe je je voelt.
 1. 1
  Praat met je familie over hoe je je voelt. Zorg ervoor dat iedereen is er - niet alleen het familielid die je hebt problemen gehad met. Het conflict raakt iedereen in de familie. Laat de persoon die je hebt gevochten met hebben ook hun zegje en luisteren, zonder boos. Proberen elkaar te begrijpen, het maken van een poging om schoon te krijgen.
 2. 2
  Zoek iemand buiten het conflict in vertrouwen te nemen. Zorg ervoor dat het is iemand die naar je wil luisteren, zonder partij te kiezen of het verspreiden van je zelfvertrouwen. Ventileren om hen als er iets mis gaat, en laat ze helpen uitzoeken van je gevoelens. Het is altijd een opluchting om met iemand te praten, moet je deze methode gebruiken om zich beter te voelen, en je kunt ook je best doen om te luisteren naar die persoon wanneer hij of zij nodig heeft.
 3. 3
  Overwegen om naar gezinstherapie. Iemand met een beroepsopleiding zou kunnen om de bron van het probleem te vinden en op te lossen helpen. Serieus te nemen als je besluit om door te gaan met haar.
 4. 4
  Probeer tot een compromis met de relatieve (s) je problemen hebt met. Als er iets dat je doet hen ergert, een inspanning leveren om te stoppen. Help ze uit, en laten zien dat je echt een inspanning om met elkaar opschieten. Het is normaal en soms nodig om jezelf te veranderen in de omgang met mensen, en als iemand de moeite waard is, dan is het uw familie.
 5. 5
  Als laatste redmiddel, overwegen om wat ruimte tussen u en uw gezin, vooral als het probleem is er een die tussen de generaties en de hele familie kan worden getraceerd als een terugkerend probleem. Dit betekent dat het de bereidheid en inzet van alle partijen zal nemen om het probleem op te lossen, je kunt het niet alleen doen. Als je oud genoeg om een ​​baan te hebben bent, kijken of er een slaapzaal of een appartement je kunt veroorloven, of vragen of je kunt leven met een familielid of een vriend van de familie, iemand die je ouders kennen en vertrouwen. Zorg ervoor dat je dit niet doet om te kwetsen of woede uw familie, en zorg ervoor dat uw familie weet dit. Plan een beetje voordat u deze optie aanwezig zijn, en bereid zijn om compromissen te sluiten; je ouders kunt u en de persoon die je vechten met om gezinstherapie verder willen. Vraag of je tijdelijk tijdens de therapie kan verlaten, of als de therapie niet werkt na een afgesproken hoeveelheid tijd.

Headline tekst

Tips

 • Begin niet met ruzies of proberen om de persoon die je problemen hebt met pijn.
 • Niet verbranden bruggen. Gewoon omdat je ruzie met iemand in uw familie betekent niet dat je moet snijden alle banden met hen en weigeren om hun naam te erkennen als het gaat omhoog bij familiereünies. Je kan zowel gaan door een rotsachtige periode in je leven, en je kan niet opschieten als je met vrienden of andere mensen in de familie. Laat je niet dat je relatie voorgoed verpesten.
 • Probeer eerlijk te zijn. Heeft de persoon die u ondervindt in strijd is met als enige bron van het probleem niet schilderen. Probeer het te zien vanuit hun standpunt, en probeer niet om ze belastert of zie jezelf als slachtoffer.

Waarschuwingen

 • Deze stappen zijn niet van toepassing als het probleem ernstiger is dan simpele gekibbel of persoonlijke conflicten. Als er enige vorm van misbruik gaande, vertel iemand en uitstappen van het huis.