Wkanl

Hoe maak je een meisje dat je leuk bent

Andere meisjes hebben gezegd dat je cute. Maar er is maar een meisje wiens lippen je zou het graag horen van... bij voorkeur als je je wijsvinger verhogen naar die lippen, fluister haar zachtjes te behagen stoppen met praten, dan kus die lippen. Het maakt niet uit als je Europa's Next Top Male Model of gewoon een alledaagse man, zijn er eenvoudige manieren om crank up van uw adorableness factor, en ze zijn gemakkelijk te doen, ook.

Stappen

Hoe maak je een meisje dat je leuk bent. Hier krijg je een echt goed kapsel.
Hoe maak je een meisje dat je leuk bent. Hier krijg je een echt goed kapsel.
 1. 1
  Smile. Veel mensen de "normale" expressie maakt ze er boos of depressief. Glimlachend helpt u kijken zelfverzekerd en, nou ja, schattig.
 2. 2
  Hier krijg je een echt goed kapsel. Uw plaatselijke kapper is waarschijnlijk het geven van iedereen hetzelfde kapsel, van je opa om je vier jaar oude broertje. Tijd te vertakken en iets meer stijlvol.
  • Je hoeft niet te veel geld uitgeven om een ​​flatterende, bijgewerkt kapsel te krijgen: in feite, soms kun je er gratis een krijgen, en je kan zeker een krijgen voor dezelfde prijs als bij uw kapper of de winkelketen strip mall plaats. Deze zijn niet beginnen schoonheid scholieren: deze jonge stylisten hebben reeds afgestudeerd aan beauty school en leren geavanceerde technieken op het high-end salons en zijn voortdurend behoefte aan "modellen" (als in, mensen op wie om te oefenen). Er zal altijd een "master" stylist toezicht, en hij of zij zal in overleg met jullie beiden om ervoor te zorgen krijg je de meest flatterende en up-to-date stijl.
  • Doe een internet zoeken voor "salon leerling" of "gratis high-end kapsel", samen met de naam van de stad waar je woont, of de grootste stad in de buurt van waar je woont. De enige "catch" is te wijten aan de snip-door-snip overleg, kan het kapsel twee tot drie uur duren. Echter, deze plaatsen dienen lattes en andere lekkernijen om hun vermogende klanten, en je krijgt ook wat. Wat nog belangrijker is, zul je eindigen met de beste kapsel van je leven.
 3. 3
  Neem een douche. Zoals, elke dag. Nooit overslaan, vooral als je hebt gewerkt uit. Daarover gesproken...
 4. 4
  Beginnen te werken / te oefenen. Dit hoeft niet een all-out, spier man affaire. Er is waarschijnlijk een lokale plek waar je kunt gaan lift gewichten, gratis, of misschien uw school heeft een gewicht kamer. Je zult toon van uw lichaam, en een goed gevoel over de manier waarop je kijkt, gewoon door te weten dat je een inspanning leveren om gezonder te zijn.
 5. 5
  Ruikt lekker. Na het nemen van die douche, op een beetje deodorant. Ongeparfumeerde deodorant kan een goed idee zijn, aangezien sommige van deze zijn zwaar geparfumeerd. Werken tot een goed zweet, en het zou ruiken als je het dragen van mannen parfum. Vermijd aftershave of eau de cologne.
 6. 6
  Scheren. Verliest wat je probeert te groeien op je gezicht. Het is niet leuk: "leuke" jongens zien jongensachtig, en jongens niet baarden of snorren sport.
 7. 7
  Tweak je garderobe - Pak een vrouw - (een andere dan je moeder vrouw), die is "in" kleren en laat haar gaan door je kast en je vertellen wat je absoluut niet moet worden gezien in het openbaar dragen van weer ooit. Je hoeft niet om haar te vertellen dat je probeert om indruk te maken een meisje (hoewel ze het misschien denk) - ". Mature" vertel haar dat je meer wilt kijken
  • Als je het kunt veroorloven, koop een paar nieuwe kleren, en neem deze nieuwe garderobe adviseur met u mee om ze te plukken uit.
 8. 8
  Let op uw manieren - maakt niet uit hoe grappig dat je denkt dat het is, tijd om knip de publieke boeren en scheten.
  • Zelfs als meisjes uitlachen ruwe gedrag, ze niet vinden het schattig. Bewaar deze soort humor voor als je met de jongens.
 9. 9
  Houd de deur voor elke vrouw die je kent. Idealiter, krijg je op deze ridderlijke daad verrichten alleen voor haar, maar als je dit uw gewoonte kun je beginnen met een, "Hij is een echte heer!" buzz met femme bevolking van uw publiek.