Wkanl

Hoe maak je een meisje op Omegle of chatroulette krijgen

Heb je ooit wilde een meisje om meer dan vriendelijk voor u zijn? Wil je een beetje meer?

Stappen

Hoe maak je een meisje op Omegle of chatroulette krijgen. Begin niet af naakt of met delen van uw lichaam blootgesteld.
Hoe maak je een meisje op Omegle of chatroulette krijgen. Begin niet af naakt of met delen van uw lichaam blootgesteld.
 1. 1
  Begin niet af naakt of met delen van uw lichaam blootgesteld. Meisjes gaan naar Chatroulette of Omegle om andere redenen dan jongens doen: meisjes vinden het leuk en spannend, en ze willen aantrekkelijk en wilde voelen. Als uw webcam toont je naakt of bloot, wordt een meisje gaat denken dat je van haar als een object in plaats van een persoon, en ze zal wegklikken.
  • Kijk je best. Hun eerste indruk zal zijn looks, dus probeer hard om goed en op zoek dapper worden aangekleed. Kijk niet alsof je net uit bed met je pyjama nog aan. Dat zal schreeuwen luiheid.
  • Beginnen met een prop, zoals een gitaar of een vlag, en houd het daar of iets interessants mee doen. Alles wat je nodig hebt is om een ​​meisje te worden geïntrigeerd, en ze kan beginnen met je praten.
  • Kijk niet rechtstreeks geconfronteerd met de camera. Beweeg je webcam, zodat je niet recht voor de camera op het eerste. U kunt komen als een beetje te intens, zelfs als dat niet je intentie.
 2. 2
  Praten eerst een beetje. Met een goed gesprek gaande. Worden uw meest interessante zelf. Elk meisje op chatroulette zou kunnen gaan naar haar lokale bushalte en praat met een saaie kerel of ze wilde. Maar dat is niet wat ze wil. Ze wil dat je de interessantste Man Alive, de man van de Dos Equis commercials zijn.
  • Vertrouwd te maken met een beetje Frans, Spaans, Duits, Chinees en Japans. Kunnen zeggen "hello" en "how are you?" in elke taal. Op die manier, wanneer je beginnen chatten met iemand uit een ander land, kunt u zweep uit je geweldige taalvaardigheid en verras haar... op een goede manier.
  • Bij twijfel, vragen stellen. Als u opraken van de dingen om over te praten, zeker om veel vragen te stellen. Vragen zijn over het algemeen makkelijker om te komen met dan interessante observaties, en ze maken grote gesprek starters. Vraag haar persoonlijke vragen, maar niet om het even wat te persoonlijk. Wat was haar jeugd vinden? Wat doet ze graag lezen om te luisteren naar? Wat is haar favoriete voedsel? Waar is haar droom vakantie?
 3. 3
  Flirt. Na kletsen voor een tijdje, beginnen om flirterige krijgen. Meisjes voelen zich nu meer comfortabel om je heen, dus ze zal waarschijnlijk positief reageren.
  • Wees speels. Meisjes houden van jongens die hebben een groot gevoel voor humor en zijn speels. Een groot gevoel voor humor is moeilijk aan te komen, maar iedereen kan speels zijn. Prutsen met uw rekwisieten in een niet-bedreigende manier. Maak visuele illusies met je webcam. Experimenteer met uw verlichting. De wereld is vrij veel aan je voeten, je hoeft alleen te leren hoe het ermee spelen.
  • Doe imitaties van beroemde mensen als je kunt. Vraag haar of ze weet _______, en dan klop een imitatie uit het park. Hoe meer je krijgt haar lachen, hoe beter je zult worden.
 4. 4
  Smile! Meisjes zijn helemaal gek toen jongens lachen. Dat is omdat mensen willen zijn om andere mensen die gelukkig zijn, niet alleen is het aantrekkelijk, het is besmettelijk.
  • Lachen om haar grappen. Meisjes worden vaak verteld om te lachen om grappen guys ', maar jongens kunnen altijd hetzelfde doen. Het voelt goed voor haar om iemand die ze kan lachen met hebben. Het zal haar comfortabel voelen. De meer comfortabele ze is, hoe hoger uw kansen op succes.
 5. 5
  Wees niet opdringerig. Als ze is nog niet klaar, doe niet bug haar. Je krijgt meer bijen met honing dan met azijn. Dus niet dwingen dingen, laten we dingen organisch ontwikkelen, en projecteer je zelfvertrouwen wat er ook gebeurt. Vertrouwen is een enorme turn on voor meisjes.

Tips

 • Hoeft niet tot stand brengen voor de hand liggende onderwerp meteen. Het is een grote uit te schakelen.
 • Als een meisje blijft maar gaan en kliks, geef niet op.
 • Handel niet te eigenwijs. Vertrouwen is goed, maar te veel ervan kan een slechte zaak te zijn.

Waarschuwingen

 • Kijk uit voor nep-video's, als ze niet reageren op uw antwoorden, verlaat.