Wkanl

Hoe maak je een meisje mis je

Veel van ons hebben dat ene meisje dat we willen en alles wat we willen is voor haar om na te denken over ons, geïnteresseerd te zijn in ons, om altijd willen ons rond Hier zijn enkele stappen over hoe je dat speciale zorg mis je zo erg dat elke keer als ze je ziet. Zij zal blijven hangen totdat u vertrekt (en dan mis je weer).

Stappen

Hoe maak je een meisje mis je. Haar te leren kennen.
Hoe maak je een meisje mis je. Haar te leren kennen.
 1. 1
  Haar te leren kennen. Dit is wat je moet eerst weten. Je moet haar leren kennen als ze je eigen familielid was. Te weten wat ze wil, wat ze niet leuk, wat ze geniet, haar favoriete muziek, haar favoriete activiteiten. Meisjes praten graag over zichzelf.
 2. 2
  Handelen naar wat je weet. Als je weet dat haar sympathieën en antipathieën, op hen reageren. Als ze graag een aantal specifieke nummers, onthouden ze en zingen als ze in de buurt. Als ze houdt om te praten over haar ervaringen, luister naar ze grondig, en haar verdere vragen over hen, want het zal haar laten weten dat je aan het luisteren was.
 3. 3
  Behandelen haar als ze is de enige. Veel plezier om haar heen, wees aardig tegen haar, flirten met haar (maar niet te veel) rond. De bottom line is haar het plezier hebben om je heen. Altijd proberen om haar glimlach of lachen te maken. Maken haar blij te zijn met je voelt.
 4. 4
  Verdien haar vertrouwen. Probeer openstelling over enkele grappige verhalen die er met je gebeurd. Hoe meer je haar vertellen over jou, hoe meer ze zullen beginnen om u te vertrouwen en beginnen sommige van haar geheimen vertellen. Luister altijd naar hen en haar verdere vragen over. Na verloop van tijd, zullen ze beginnen met je te vertellen dingen die ze heeft nooit iemand verteld.
 5. 5
  Start het maken van haar je missen. Als ze werkt met u en zie je haar elke dag, overwegen om een ​​dag af zonder dat ze het wist. Als ze gaat naar school met jou, probeer afwezig te zijn voor slechts een dag. Met andere woorden, zijn afwezig wat een dagelijkse ontmoeting zou zijn. Op deze manier de volgende keer dat je haar ziet, zal ze zich hebben gerealiseerd dat ze je gemist en wilt u meer praten. Als je wilt niet op zoek naar haar, zal dit haar blik voor u en tot u komen voor een gesprek.
 6. 6
  Wachten tot het voorbij. Nu dat ze kreeg om echt te weten u en ze heeft plezier om je heen, zullen ze beginnen te worden om je heen vaker. Zij zal u ook aanwijzingen voor u om haar te bellen of gaan over naar haar plaats. Blijf het volgen van de bovenstaande stappen en in ongeveer een week zal ze je missen elke keer dat je niet met haar. Als je geluk hebt, zou ze tot u komen en u vertellen ze wil meer dan vrienden met je zijn. Of als je haar nodig voelt, vraag haar om een ​​datum en vertel haar dat je wilt meer dan vrienden met haar te zijn. Maar de bottom line: Beiden zullen elkaar uiteindelijk.

Tips

 • Merk op dat niet alle meisjes zijn hetzelfde, dit is een basis lay-out van de strategieën die je moet gebruiken. Dit werkt met de meeste meisjes.
 • Probeer niet te zijn obsessief. Veel plezier, maar weet wanneer het genoeg is geweest.
 • Dit kost tijd. Het zal niet 's nachts of in een week gebeuren. Wees geduldig. En laat je niet ontmoedigen, hetzij. Uiteindelijk zal het het wachten waard.
 • Wees jezelf, en als ze je leuk vindt ze het, zo niet, laat haar uit je hoofd en ga verder.
 • Minacht haar, bijvoorbeeld neem een ​​andere vrouwtjes nummer terwijl ze er is.
 • Meisjes houden van jongens die zelf
 • Als ze een vriendje, geen gebruik maken van deze strategieën. Het zou gewoon wreed.

Waarschuwingen

 • Zoals eerder vermeld, wees niet obsessief of je het risico lopen dat je kansen. Het is beter om het rustig aan dan enigszins wanhopige handelen.
 • Als ze voelt zich niet geïnteresseerd, back off. Er is niets erger dan het meisje dat je wilt zijn boos op je. Ze zullen rond uiteindelijk komen. Als ze dat niet doet, is het beter om te zoeken naar iemand anders.