Wkanl

Hoe maak je een horloge batterij te vervangen

Wanneer uw horloge stopt houden juiste tijd, is er iets duidelijk verkeerd. Ten eerste, ervoor zorgen dat uw horloge is niet een automatisch horloge, omdat een automatisch horloge nooit een batterij nodig heeft. Voordat het weg te gooien, proberen om de batterij te vervangen. De meeste van de tijd, wanneer een batterij begint te gaan slecht, het zorgt ervoor dat de tijd te traag. Daarna stopt het horloge helemaal lopen.

Stappen

Hoe maak je een horloge batterij te vervangen. Draai het horloge over (zie).
Hoe maak je een horloge batterij te vervangen. Draai het horloge over (zie).
 1. 1
  Draai het horloge over (zie). Plaats een zachte pad onder het kristal van het horloge. Een handdoek of theedoek zal werken krassen op het kristal van het horloge te voorkomen.
 2. 2
  Verwijder de achterklep. Op sommige horloges, zal het deksel eraf te trekken met behulp van een zeer kleine platte schroevendraaier of zullen schroeven van de deksel op hebben. Op andere merken de hele deksel zal uitdraaien.
  • Onderzoekt de rand van de achterklep. Als er een kleine depressie langs de rand van het deksel dan het deksel zal te wrikken. Gebruik een horloge geval opener als je er een hebt, of een bot keukenmes of een vlakke schroevendraaier als je dat niet.
  • Als er schroeven aanwezig zijn, zal het op te tillen uit na de schroeven worden verwijderd. Verwijder de schroeven die de achterklep te houden aan het lichaam.
  • Als de kap heeft een opstaande rand met platte randen tegenover elkaar, dan zal ook de deksel losschroeven.
 3. 3
  Verwijder de pakking voorzichtig. Veel horloges hebben een rubberachtige afdichting rond de rand van de achterklep. Verwijder voorzichtig de pakking en zet het opzij voor herbouw.
 4. 4
  Zoek de batterij. De batterij zal een ronde, glanzend, metaal pil-vormig object zijn. Deze zal variëren in grootte maar zal waarschijnlijk minder zijn dan 3/8 inch (9,5 mm) en groter dan 1/4 inch (6 mm) in diameter. Het zal in de behuizing worden gehouden met een deksel en schroef of een clip.
 5. 5
  Verwijder de batterij. Als de batterij wordt gehouden met een deksel en schroef, verwijder de schroef met een zeer kleine schroevendraaier. De kop kan Phillips of gleuven. Ingesteld zorgvuldig de schroef en dekken opzij. Verwijder de batterij en zet het opzij voor identificatie.
  • Proberen om plastic pincet gebruiken om de batterij uit de houder. Met behulp van plastic pincet zal ervoor zorgen dat u niet per ongeluk veroorzaken een kortsluiting, schade aan het horloge beweging.
  • Als de batterij wordt gehouden met een veer clip, wrik de batterij van onder de clip met een kleine platte schroevendraaier.
  • Opmerking zeer zorgvuldig welke kant van de batterij naar buiten is gericht en welke kant van de batterij wordt geconfronteerd in het horloge geval vóór verwijdering. Je gaat nodig hebben om uw nieuwe batterij terug in de exact dezelfde manier
 6. 6
  Identificeer de batterij. Horloge batterijen worden geïdentificeerd met cijfers op de achterkant van de batterij. De nummers zijn over het algemeen 3 of 4 cijfers, zoals 323 of 2037. Merk op dat een zijde van de batterij is gemarkeerd met een grote plusteken. Dat is de positieve kant.
 7. 7
  Koop de vervangende batterij. Horloge batterijen kunnen worden gekocht in de VS in drogisterijen, discounters, elektronica winkels en juweliers. Het nummer van de accu (niet de horloge-model) is nodig om de accu aan te schaffen, als je wilt hetzelfde model batterij van uw horloge voordat je moest om het te veranderen te kopen. Breng de oude batterij met u als u winkelt.
 8. 8
  Installeer de nieuwe batterij. Verwijder de batterij uit de beschermende verpakking en veeg de batterij aan een film of vingerafdrukken te verwijderen. Plaats de batterij in het horloge lichaam in precies dezelfde positie met dezelfde kant naar beneden als de oude batterij. Plaats de batterij in de clip of plaats het deksel en schroef.
 9. 9
  Controleer voor gebruik. Draai het horloge om en controleer om te zien dat de tweede hand wordt vooruitgang geboekt of dat de seconden digitale display wordt vooruitgang geboekt, afhankelijk van het type horloge.
 10. 10
  Vervang de pakking. Plaats de pakking op het deksel of in een groef voorzien voor het in de zaak. Heel voorzichtig zijn dat de pakking is volledig in de groef of rond het deksel gelijkmatig zodat geen enkel deel van de pakking geknepen zal zijn wanneer het deksel op het horloge lichaam is geïnstalleerd.
 11. 11
  Plaats het deksel terug. Wees voorzichtig dat u de pakking beschadigen. De pakking kan onmogelijk zijn te vervangen indien beschadigd. (Let op: dit zal waarschijnlijk een speciaal apparaat dat je ofwel kunt kopen uzelf of (waarschijnlijker) betalen een horloge winkel of juwelier te gebruiken voor u nodig Er zal meestal een kleine vergoeding - rond 10€..)
 12. 12
  Controleer de werking van het horloge.

Tips

 • Gebruik een zwart stuk van de bouw papier om kleine onderdelen te houden. Het contrast maakt de onderdelen makkelijker te zien.
 • Wees voorzichtig met het kristal. Naar beneden te drukken op de achterkant van de kast zonder het opvangen van de kristallen kan leiden tot krassen of het breken van het kristal
 • Gebruik een vergrootglas en voldoende verlichting te klein deel verlies te voorkomen.
 • Wees voorzichtig met schroevendraaiers. Het horloge geval en kristal of de binnenkant kan gemakkelijk worden beschadigd door gebrek aan voorzichtigheid bij het nieuwsgierige of verwijderen van schroeven met kleine schroevendraaiers.
 • Wees ervan bewust dat sommige horloges verliezen hun waterdichtheid na de ruggen zijn geopend en u zult willen hebben het horloge onder druk. Horloge reparateurs hebben de juiste apparatuur om deze taak uit te voeren.
 • Controleer zorgvuldig de kosten van het horloge versus de kosten van de accu. Sommige goedkope horloges minder dan de prijs van de accu zal kosten.
 • Als je nog steeds bezorgd of onzeker over het openen van de zaak van uw horloge, overwegen om het aan ofwel een juwelier of de sectie horloge / sieraden van een warenhuis. U kunt vaak het werk goedkoop of extra vergoeding (anders dan het kopen van de batterij) gedaan

Waarschuwingen

 • Als u het horloge beschadigen proberen om de batterij te verwijderen, kunt u de garantie van de fabrikant vervallen, en zij zullen niet betalen om het weer vast.

Dingen die je nodig hebt

 • Grootte schroevendraaiers juwelier
 • Plastic pincet
 • Handdoek
 • Selvyt Lint free doek
 • Werk licht
 • Kijk tool voor het losschroeven base
 • Optioneel vergrootglas