Wkanl

Hoe om zonnebrandcrème toepassen

In de zomer, de zon UV-stralen zijn krachtiger. U moet zonnebrandcrème toe te voegen aan krijgen beschermd tegen de straling. Hier is hoe om zonnescherm toe te passen.

Stappen

Hoe om zonnebrandcrème toepassen. Kies een zonnebrandcrème.
Hoe om zonnebrandcrème toepassen. Kies een zonnebrandcrème.
 1. 1
  Kies een zonnebrandcrème. SPF of Sun Protection Factor, is een meting van hoe goed een zonnebrandcrème zal beschermen de huid tegen UVB-stralen, de aard van de straling die zonnebrand veroorzaakt. Als uw huid normaal zou verbranden na 10 minuten in de zon, bijvoorbeeld, het dragen van een SPF 15 zonnefilter zou in theorie kun je voor een verblijf in de zon voor 150 minuten (10 x 15) zonder te verbranden. Dit is een ruwe schatting, echter, en je eigen huid, het soort activiteit je doet in de zon (dwz een met water of zweet), en de intensiteit van het zonlicht kan je meer of minder veiligheid geven. Merk op dat SPF ratings kan verwarrend of misleidend op keer. Bijvoorbeeld, het cijfer vertelt je over UVB bescherming, maar niets over de bescherming van ook schadelijke UVA-stralen. De SPF omvang, niet lineair: SPF 50 niet verhindert brandwonden 2/3 keer langer dan SPF 30, en in feite blokken slechts 1,3% meer UVB straling dan SPF 30. Daarnaast heeft de Food and Drug Administration hun bezorgdheid geuit dat de huidige testmethoden niet in staat zijn om nauwkeurig en reproduceerbaar bepalen SPF waarden voor hoge SPF-producten (FDA 1999).
 2. 2
  Ga naar huis en probeer een klein deel om je pols. Als u een allergische reactie of huidprobleem, kopen een andere zonnebrandcrème. Herhaal deze twee stappen totdat je de juiste zonnebrandcrème.
 3. 3
  Op de dag dat je zal worden in de zon, 30 minuten voordat je naar buiten gaat, gelden een ounce van zonnebrandmiddelen. Dat is juist een volledige ounce. Dat is ongeveer de grootte van een shot glas. Om de meeste bescherming krijg je MOET zetten op tenminste een ounce.
 4. 4
  Om zonnescherm toe te passen, knijp een klodder crème zonnebrandcrème op je hand en wrijf het allemaal de huid die wordt blootgesteld aan de zon. Wrijf het in tot je niet de witte meer zien.
 5. 5
  Maak je klaar en ga naar het zwembad / strand / park etc. Opnieuw aanbrengen zonnescherm elk uur.

Tips

 • Koop een speciale zonnebrandcrème voor je gezicht. Als je een vette huid of de neiging om verstopte poriën krijgen koop dan een olievrije formule. Als je een gevoelige huid hebt koop dan een speciale formule.
 • Voor extra bescherming draag een zonnebril en hoed.
 • In het algemeen, na zon-scherm aanbrengen van je huid een beetje verduisterd om te voorkomen dat deze toepassing zonnescherm minstens 15 minuten voordat je uit om de gloed evenals de bescherming zullen krijgen
 • Zelfs als je zonnebrandcrème toepassen jezelf niet overbelichten in de zon.
 • U moet zonnebrandcrème toepassen onder uw kleding. Een wit T-shirt niet goed beschermen.
 • Koop een speciale zonnebrandcrème voor je hoofdhuid, omdat het kan verbranden.
 • CREAM zonnebrandcrème is de beste, niet spuiten. Hoewel als je crème zonnebrandcrème op, dan spuit er overheen het houdt de zonnebrandcrème op langere en helpt bij de bescherming.
 • U kunt moisturizer toe te voegen aan zon sceen. Het is effectiever..
 • Meet altijd uit elke nieuwe merk van zonnebrandmiddelen die u aanschaft omdat de consistentie varieert. Om voldoende bescherming te waarborgen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig wanneer je ogen wrijven. Het zonnescherm kan je ogen prikken een stuk.
 • Als je een slechte verbranding, wrijf wat lotion, aloë vera, of zonnebrand crème op het onmiddellijk.
 • Niet inslikken zonnebrandcrème.
 • Het toepassen van zonnebrandcrème is belangrijk. Als je dat niet dan kunt u ernstige gevolgen te krijgen, net als de grote brandwonden, rode huid, en de bruto schilferende huid.