Wkanl

Hoe maak je een goede sectie leider

Geweldig, was je gewoon Sectie Leider gemaakt door uw band leraar. Wat nu? Zodra je bent geworden een sectie leider, uw belangrijkste doelen zijn om je punt tevreden te houden, uit de problemen, en een goede show te spelen.

Stappen

Hoe maak je een goede sectie leider. Begrijpen wat het betekent sectie leider betekent.
Hoe maak je een goede sectie leider. Begrijpen wat het betekent sectie leider betekent.
 1. 1
  Begrijpen wat het betekent sectie leider betekent. Omdat een deel leider is moeilijker dan een niet-sectie leider, niet alleen heb je te maken over uw muziek, maar je zorgen te maken over de muziek van uw afdeling. Het betekent ook niet dat je een aantal dictator te zijn, moet je je punt te helpen. Het is een stuk alsof je een beheerder van een website, je bent een gewone editor, maar met een mop. Je bent er om de mensen te dienen in uw afdeling, niet om te heersen over hen.
 2. 2
  Het goede voorbeeld geven. Niet alleen zal dit laat uw afdeling weten wat te doen, maar het is ook een zeer vriendelijke manier van leiderschap. Je was het meest waarschijnlijk gekozen vanwege je spelen of marcheren vaardigheden, nu is je tijd om deze door te geven.
 3. 3
  Krijgen op vriendschappelijke voet met uw sectie. Wanneer je vrienden met je afdeling, zullen ze meer kans om te luisteren naar u, en u zult een beter gevoel van hun spelen vermogen krijgen.
 4. 4
  Leer je muziek. Als sectie leider, je verwacht om het te weten voor iedereen anders. Als u niet weet wat uw muziek, hoe kun je anderen helpen met hun muziek?
 5. 5
  Houd sectiekaarten. Sectie kaarten zijn tijd wanneer uw afdeling is de focus, niet de hele band. Zoek de moeilijke passages en gaan over hen met uw sectie. Zorg ervoor dat uw afdeling weet precies wat ze proberen te repareren, als ze niet weten wat ze proberen op te lossen, zal het waarschijnlijk niet opgelost krijgen.
 6. 6
  Help je sectie wanneer ze het nodig hebben. Laat ze oefenen, maar als je iemand ziet worstelen met een deel of het spelen van het verkeerd zonder het te beseffen, gaan en hen te helpen.
 7. 7
  Houd uw afdeling aan hun beloften. Als iemand zei dat ze een passage leren door volgende week dinsdag, ze beter hebben het beneden als volgende week dinsdag komt rollen door. Als ze dat niet doen, vraag hen waarom ze dat niet deden.
 8. 8
  Be begrip. Als iemand het niet kan maken om de sectionele omdat hun oma overleed, niet in het bezit dat aan hem. Mensen hebben levens buiten fanfare.
 9. 9
  Niet bang om Goof rond met uw afdeling, zolang ze zich gedragen. Je bent nog steeds een lid van uw afdeling en uw extra gezag betekent niet dat je niet kan deelnemen aan de rest van de festiviteiten van de sectie. In feite, meer tijd doorbrengen met uw sectie maakt je een betere leider alleen.
 10. 10
  Houd uw afdeling onder controle. Dit betekent niet dat rond bestel ze, maar als ze uit de hand lopen, laat ze weten. Indien nodig, hulp zoeken bij een andere sectie leider of de band leraar. Vergeet niet, repetitie tijd is beperkt en essentieel voor het succes van de hele band. Houd uw sectie rustig en geconcentreerd, zodat ze niet belangrijk instructie missen.
 11. 11
  Luister naar beide kanten van een conflict. Als er een conflict tussen twee partijen, zal je waarschijnlijk aan de derde partij in te stappen en te lossen zijn. Als het begint te fysiek te krijgen, houdt ze uit elkaar en vertel iemand te helpen zo snel mogelijk te krijgen van een volwassene.
 12. 12
  Worden op dezelfde pagina als je co-sectie leider, als je er een hebt. Als u uw punt iets heel anders dan de andere sectie leider bent te vertellen, het zal alleen uw deel te verwarren.
 13. 13
  Vergeet niet het team. Geen kwestie welke doelen je kan hebben voor uw afdeling, weet aanblik van wat het beste is voor de hele band niet verliezen. Elke sectie moeten samenwerken om te bereiken wat het beste is voor het gehele ensemble. Je band bestuurders en drum majors doelen voorrang moet hebben op je eigen. Ook wordt een deel leider is een voorrecht, geen recht. Vergeet niet... met grote macht komt grote verantwoordelijkheid, zoals gezegd door Uncle Ben.

Tips

 • Doorgeven sectie tradities; handdrukken, pre-competition/game tradities, ongebruikelijke spreuken, enz. Dit zal de traditie levend te houden, en het zal een gevoel van een deel van iets vast te stellen.
 • Doe je best om te bieden advies op een manier die geen pijn doet iemands gevoelens. Bijvoorbeeld, in plaats van schreeuwen tegen hen voor altijd missen van hetzelfde ongeluk, zeg iets als "door de manier waarop, is er een B flat in maat 7... zorg ervoor dat je alles hebt het gemerkt". Formulering is de sleutel.
 • Omdat je waarschijnlijk in staat zijn om te rijden, terwijl je deel zal zijn, aan te bieden aan hen rijdt naar huis uit de praktijk of wedstrijden als ze deze nodig hebben.
 • Als praktisch, proberen en in contact komen met de voormalige sectie leiders van uw afdeling, en vraag hen om hulp. Dit is een geweldige manier om te leren van anderen, zeker als je nog niet veel aandacht aan je verleden sectie leiders.
 • Breng uw afdeling geschenken of traktaties wanneer ze verdienen. Bijvoorbeeld, breng ijs aan het einde van een hete zomer band kamp.
 • Heb sectionele partijen waar iedereen in de sectie kan binden en plezier hebben
 • Voed ze. Eten is een geweldige motivatie en het biedt ook een gedeelte van een kans om band met elkaar. Breng ontbijt op concurrentie ochtenden, of uitdelen kleine gebakjes zonder reden. Ze zullen je dankbaar zijn.
 • Maak sectionele t-shirts!
 • Wees creatief en om uw afdeling te motiveren om goed te doen. Zelfs bereid om je waardigheid soms opofferen om het te doen. Je zou kunnen proberen het maken van een "deal" met uw deel, dat als ze allemaal voorbij-off, ze kunnen je taart of maak je iets anders belachelijk doen. Maak goofy, fel gekleurde hoeden voor mensen om te dragen wanneer ze nodig hebben om zich te concentreren (allen in pret, natuurlijk).
 • Vertel iedereen te vroeg om sectiekaarten komen. Op deze manier, de tijd zal niet te wachten voor mensen om opdagen verloren.
 • Bel uw sectie een week voordat begint band kamp. Herinner uw sectie te zien zijn op band kamp, ​​en suggereren dat ze de praktijk, zodat ze niet hoeven in te halen tijdens de band kamp.
 • Geef beloningen! Een echt makkelijk en belachelijke manier om je punt te motiveren is om stickers te geven aan hen als ze een goede baan. Om een ​​of andere reden dat dit werkt. Bieden aan een film feestje als iedereen onthoudt hun muziek op een bepaalde datum.
 • Organiseer een samenzijn met uw sectie. Dit zal u en uw afdeling bond helpen.

Waarschuwingen

 • Laat geen andere mensen in uw sectie u of uw afdeling vertellen wat te doen. Jij bent degene die meer ervaring zal hebben, dus je zult waarschijnlijk beter weten dan uw sectie. Luisteren naar adviezen, maar maak je eigen beslissingen.
 • Zorg ervoor dat je niet al te macht beluste krijgen, vergeet niet dat het zijn afdeling leider betekent niet dat je moet elke minuut aspect van uw sectie's leven te beheersen.
 • Vergeet niet: Een goede leider is. De schuld, geef het krediet weg.
 • Wees niet bazig. Er is een fijne lijn tussen je doen gelden en gewoon een eikel.