Wkanl

Hoe te stoppen met een tomboy

Als een tomboy, soms heb je misschien het gevoel alsof je vrouwelijker wordt aanbevolen in sommige situaties, bijvoorbeeld als de man die je wilt liever girly girls. Willen stoppen met acteren als een tomboy? Check deze tips.

Stappen

Hoe te stoppen met een tomboy. Zorg ervoor dat u alleen veranderen want dat is wie je bent.
Hoe te stoppen met een tomboy. Zorg ervoor dat u alleen veranderen want dat is wie je bent.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u alleen veranderen want dat is wie je bent. Niet veranderen voor een jongen of omdat je wilt dat je vrienden om je meer respect, omdat je niet tevreden met jezelf.
 2. 2
  Krijg een vrouwelijk rolmodel. Wanneer de persoon die je willen zijn als een vrouwelijk, sierlijk, intelligente vrouw, het is veel makkelijker om op te treden meer als een meisje. Veel meisjes vinden het prettiger om op te treden als jongens meestal omdat de vrouwtjes om hen heen zijn verre van waardig overwogen rolmodellen. Misschien heb je niet van alle onzin, nep gedrag en obsessie boven schijn die normaal gesproken worden geassocieerd met een meisje, maar er waren nog heel veel leuke vrouwen die niet al deze eigenschappen bezit was en nog steeds niet hun vrouwelijkheid niet verliezen.
 3. 3
  Bemoei je manieren. Hoewel de meeste jongens vinden het niet erg als je burp, fart, slouch, en praat vies, moet meisjes een beetje meer beschaafd te zijn. Het is niet zo moeilijk om, en wees beleefd. Ja, zelfs wanneer met jongens, je hoeft niet op te treden walgen van hun slechte manieren, maar ze niet te kopiëren.
 4. 4
  Zoet zijn. U kunt alle dingen gesuikerde haat, maar gelieve een inspanning en soms niet zo ruw. Je man vrienden kan van u houden, juist omdat je eenvoudig bent en zeggen dat alles wat er op je geest, maar dat is niet het beste idee als je van een van hen. Probeer zoetstoffen je gedrag: giechel plaats van hardop lachen, compliment mensen in plaats van ze plagen, begroeten mensen door knuffelen of zoenen ze op de wang ipv schudden hun hand. Smile vaker. Meer aandacht besteden aan gevoelens van anderen, als je denkt dat wat je gaat zeggen ze misschien pijn doen, zeg het niet.
 5. 5
  Be flirterige. Het kan komen gemakkelijker voor u om 'gewoon vrienden' met elke man die je weet, maar dat maakt andere jongens stoppen met denken van u als potentiële vriendin. Weet je zeker dat dat is wat je wilt? Klein, onschuldig zijn eigenlijk welkom.
 6. 6
  Veranderen niet als onnodig. Je echt niet hoeft te veranderen voor een jongen. Je moet niet veranderen om welke reden dan naast je te willen, want dat is niet eerlijk tegenover jou. Je moet uiteraard girly worden als je wilt, maar dat is het.

Tips

 • Zorg ervoor dat u wilt wijzigen. Klaar zijn voor alles wat je moet doen. Het betekent niet dat je hoeft te doen van uw sport, gewoon vrouwelijker.
 • Niet snel veranderen! Haast u niet. Als je dit allemaal in een weekend je zult raar kijken naar andere mensen.
 • Wees niet bang om vrienden met meisjes te maken. Als uw man vrienden niet te willen dat je, moet je worden geëerd omdat ze je willen voor zichzelf te houden, maar als het te vervelend, vertel hen dat je vrienden met wie u wilt zijn. Het zijn jongens, de meeste jongens krijgen dat. Als ze ergeren zich aan u voor, dat dan zijn ze waarschijnlijk niet erg goede vrienden.
 • Niet bellen guys "kerel" of "man".

Waarschuwingen

 • Het hebben van mannelijke vrienden heeft zo zijn voordelen als je een meisje bent. Jongens kunnen makkelijker om te praten, en over het algemeen niet roddelen. Ook als u meer mannelijke vrienden, heb je veel meer mogelijkheden vriendjes wanneer de tijd komt dat je er een wilt.
 • Er is niets mis met een tomboy, en de meeste mensen zullen je om wie je bent, ongeacht wat, dus als je verandert voor een jongen, en niet voor jezelf, je zou gewoon voor niets doen.
 • Veel studies suggereren dat tomboyishness is gesmeed in de baarmoeder (check out wikipedia voor referenties) en is inherent aan iemands karakter, dus wees voorzichtig proberen te worden wat je niet bent. Er gaat niets boven jezelf zijn.
 • Wees bereid om te worden gezien als een wannabe. Volg deze instructies nauwkeurig en je moet niet.

Dingen die je nodig hebt

 • Enkele eenvoudige make-up
 • Fancy / mooie kleren
 • Meisje vrienden
 • Sieraden en jurken