Wkanl

Hoe maak je een goede indruk te maken op een prive middelbare school interview

Elk jaar, veel mensen in de achtste tot elfde klassen toepassen op particuliere middelbare scholen. Veel van deze scholen zijn zeer concurrerend. Een heleboel dingen tellen, waaronder cijfers, testscores, buitenschoolse activiteiten - en de. Hier is een eenvoudige lijst van dingen die je helpen je door dit cruciale onderdeel van de toelatingsprocedure.

Stappen

Hoe maak je een goede indruk te maken op een prive middelbare school interview. Zorg voor voldoende slaap de nacht ervoor, en eet een voedzaam ontbijt in de ochtend van het interview.
Hoe maak je een goede indruk te maken op een prive middelbare school interview. Zorg voor voldoende slaap de nacht ervoor, en eet een voedzaam ontbijt in de ochtend van het interview.
 1. 1
  Zorg voor voldoende slaap de nacht ervoor, en eet een voedzaam ontbijt in de ochtend van het interview. Eet niet te veel, maar niet overslaan, hetzij.
 2. 2
  Kleden volgens, maar iets mooier dan, de school. Voor meisjes, een mooie rok en blouse combo werkt altijd. Voor jongens, moet een polo of een kraag, button-down shirt met broek wel goed.
 3. 3
  Jongens, borstel je haar, toe te passen deodorant (maar niet te veel, je wilt niet sterk ruiken van snelheid stok en hebben het afleiden van de interviewer van u spreken), en doe niet.
 4. 4
  Meisjes, borstel je haar. Als je pony, kunt u ze wilt pin aan de zijkant, zodat de interviewer je gezicht duidelijk kan zien. Als je de neiging om te spelen met je haar als je nerveus bent, bind het op. Gelden minimale make-up om het uiterlijk van zweet (indien aanwezig) te verminderen, en doe niet onderuit.
 5. 5
  Wanneer u voldoet aan de interviewer, geef een stevige handdruk (niet een dode vis, maar niet een bot-breker),,, en duidelijk articuleren uw naam (eerste en laatste).
 6. 6
  Indien een rondleiding van de school voorafgaat of volgt het interview, aandachtig luisteren en vragen te stellen. Het zal je lijken meer geïnteresseerd in de school, en geef uw interviewer dat je echt luisteren. U kunt zelfs notities te maken, afhankelijk van de cultuur van de school.
 7. 7
  Wees voorbereid op het interview te beginnen met een brede vraag, zoals "zo, vertel eens iets over jezelf...". Dit is uw cue om en een paar sterke punten. Begin met uw naam, school, klas, en segue in uw belangen. Als je zenuwachtig bent, het is oke om te zeggen: "Wel, dat is een soort van een brede vraag. Ik weet niet zeker waar te beginnen. Denk je dat je me iets een beetje meer specifieke vragen? '.
 8. 8
  Wees origineel in uw antwoorden. Werk in de occasionele offerte. Altijd onthouden om vrolijk verschijnen. Mompel niet of kijken verveeld. Houd oogcontact.
 9. 9
  Toen het interview voorbij is, schudt de hand van de interviewer en zeggen: "dank u voor uw tijd." Als je de kaart van de interviewer worden aangeboden, accepteren genadig. Dan laat je. Zodra u het gebouw verlaten hebben, kan je de lucht vreugdevol punch. Geweldige job! (Zorg ervoor dat niemand kan je zien.) Sommige interviewers kunt u kijken via hun raam om uw houding te zien buiten hun kantoor.
 10. 10
  Schrijf een aardige bedankbriefje. Het moet kort, maar expressieve van uw dank voor hun tijd.

Tips

 • Stel vragen. Het maakt je lijkt alsof je echt zorgen over de school. (Het geeft je ook een kans om te luisteren in plaats van te praten.)
 • Kijk altijd helemaal wakker en attent.
 • Meisjes en jongens, zitten met je benen bij elkaar, niet uit elkaar. Meisjes kunnen ook hun benen kruisen bij de enkels (denk princess diaries)
 • Als je niet kunt denken aan vragen, maak een lijst van tevoren.
 • Als je ouders zijn in het interview met u (een relatief veel voorkomende praktijk), houd kalm, naar ze kijken als ze praten, en kijk niet geërgerd aan hen. Het maakt een zeer slechte indruk als je niet lijken te krijgen samen met je ouders.
 • Wees zeer beleefd en vergeet niet te lachen. Ze zouden niet willen negatief Nelly in hun school.
 • Wees beleefd, en wacht tot de interviewer vraagt ​​u te gaan zitten voordat je gaat zitten. Het is onbeleefd om te zitten voordat de persoon interviewen.

Waarschuwingen

 • NIET ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN, NIET EEN VAN DE VOLGENDE DINGEN: Kies je neus, je nagels schoon, slouch, zwaaien naar mensen die je kent in de klassen, raadpleegt u uw interviewer door een ander dan degene die ze hebben gebruikt om hem te introduceren naam / haarzelf, staren in de ruimte tijdens uw gesprek, onderbreken, of, belangrijker nog, in slaap vallen.