Wkanl

Hoe kunt u uw laatste jaar van de middelbare school te proeven

Het is moeilijk te denken aan uw laatste jaar als het jaar van 'duurt'. Uw laatste thuiskomst, uw laatste school musical, uw laatste geest week, laatste voetbalwedstrijd, laatste prom. Je wilt het een jaar om te onthouden en nooit spijt van te maken. Hier zijn een paar nuttige stappen op het maken van het speciaal voor je als senior en als volwassene terug te kijken.

Stappen

Hoe kunt u uw laatste jaar van de middelbare school te proeven. Maak je geheugen plaats.
Hoe kunt u uw laatste jaar van de middelbare school te proeven. Maak je geheugen plaats.
 1. 1
  Maak foto's. Draag een camera met u de hele tijd. Als u een digitale camera hebt, neem het met je mee, of koop wegwerp camera's en houdt een in je auto, in uw kast, in je sporttas, in je rugzak of tas. Je gaat naar alle leuke tijden en inside jokes herinneren, maar het helpt om iets te onthouden met hebben. Maak foto's wanneer je kunt. Maak ze dom, maak ze uniek te maken. Neem het niet te serieus. Wanneer uw vrienden zetten de 'Ik wil niet dat mijn foto genomen' - de hand, neem een ​​foto van hun schoenen of hun rug. Veel plezier ermee.
 2. 2
  Sla de restjes. Als jij en je vrienden hebben een speciale hangplek plek, neem een ​​foto buiten. Als het een restaurant, neem een ​​gedrukte servet of een coaster die het logo erop (zorg ervoor dat het ok is om het te nemen, iets niet te nemen en in de problemen komen, zodat je niet terug kan komen) heeft. Of als het een ijsbaan of iets dergelijks, neem een ​​dienst menu dat de lessen of de dienst met de prijzen heeft. Kleine dingen die je herinneren aan die plaats. Ticket stubs, ontvangstbewijzen, flyers van de gebeurtenissen ging je naar, affiches, toepassingen - u zult blij zijn u pakte het. Maak een notitie op wat je greep-wat je wilt schrijven.
 3. 3
  Maak je geheugen plaats. Wanneer je de tijd om jezelf te hebben, vinden een doos, plakboek, notebook, of tas om al uw foto's en kladjes houden. Wilt u misschien een aantal enveloppen, bouw papier, cadeaupapier, lijm, schaar, plakband, markers-wat u wilt markeren met te krijgen. U kunt een plakboek maken met al uw foto's en grijpers of u kunt een herinnering doos, tas of boek te maken. Maken het speciaal voor jou. Maar u wilt ontwerpen of samen uw herinneringen is aan jou.
 4. 4
  Maak plannen om contact te houden. Als senior jaar tot een einde komt, heb je een aantal mogelijkheden om met al je vrienden en klasgenoten (senior ontbijt, senior picknick, de laatste dagen van de school). Neem een ​​adresboek en / of notebook met je mee. Laat je vrienden invullen van een sectie of een pagina met al hun contactgegevens, zoals adres, e-mail, online profiel en misschien zelfs een beetje mee. Zorg ervoor dat u een oogje houden op uw boek, alsof zweeft rond, zet een sticker of een opmerking op de voorzijde die zegt: "Keer terug naar (yourname)". En zorg ervoor dat als ze in beweging zijn dat je de toekomst adres ook of een manier om contact met hen wanneer ze er aankomen. Op die manier kunt u in contact te blijven.

Tips

 • Maak foto's! Je mag er niet van om naar jezelf te kijken in foto's nu, maar als je oud grijs en gerimpeld bent, zul je terugkijken en zeggen: "Man ik was hot stuff! Waarom heb ik niet meer foto's te nemen!"
 • Deelnemen aan alles wat je kunt, je leeft maar een keer.
 • Vergeet niet: het is niet het einde, het is het begin.
 • Koop een jaarboek en zorg ervoor dat iedereen ondertekent het. Dit zal dienen als een soort tijdcapsule - degene die je zult waarschijnlijk altijd koesteren.
 • Wacht niet totdat je een senior op een verzameling van foto's en herinneringen te maken. Start zo snel als je kunt.
 • Proberen om verder te gaan. Laat je niet 'vast' in de laatste jaar-leven is veel meer dan dat.
 • Dit is je laatste jaar op de middelbare school, dus herbeleven herinneringen van vroegtijdig de middelbare school met je vrienden en te zien als dat een traan niet naar uw ogen
 • Vertellen dat een speciale leraar hoeveel ze je leven hebben beïnvloed en hoe vindt u ze heel erg missen

Waarschuwingen

 • Als u foto's van mensen die je niet opschieten met en niet wilt onthouden, kunt u onder andere of ze uit te sluiten van uw project. Je zou later om lachen, maar als het pijn doet, gooi ze uit. U hoeft niet naar de slechte tijden herinneren. Bevatten alleen wat doen je glimlachen.