Wkanl

Hoe je het eerste jaar van de middelbare school te overleven

Iedereen heeft een schrik over de middelbare school. Na de lagere, krijg je geen behandeld als een kind meer. Harder en verschillende klassen, meer mensen, en strengere leraren. Hier is hoe te overleven.

Stappen

Hoe je het eerste jaar van de middelbare school te overleven. Probeer niet om de leraren irriteren.
Hoe je het eerste jaar van de middelbare school te overleven. Probeer niet om de leraren irriteren.
 1. 1
  Zijn. Geen stress over het te laat. Opstaan ​​rond een uur voordat de school begint en doe je normale routine. Eet een goed ontbijt en zorg ervoor dat je een lunch als dat nodig is. Je wilt nooit meer honger te lijden tijdens de schoolvakanties dus altijd back-up lunch geld om een ​​maaltijd te kopen als u ooit vergeet je lunch thuis. Probeer een half uur te verlaten voordat de school begint, zodat u kunt er zeker niet te laat! Je zou niet te laat komen op de eerste dag van school. Je zou kunnen verdwalen als je te laat op een nieuwe school zijn.
 2. 2
  Probeer niet om de leraren irriteren. Steek je hand op als je een vraag hebt en niet roepen antwoorden ongevraagd voor hen. Je zou in de problemen komen. Wees niet de 'Class Clown "dat handelt en veroorzaakt ongemakken voor anderen. Je bent niet van plan om op een van de docenten goede kant als je dat doet. Middelbare school zal een pijn voor u zijn en niemand wil zijn rond een onruststoker. Glimlachen en zwijgen als je verondersteld om goed te gedragen in de voorkant van je docenten en studenten. Probeer niet om dit op te mengen met zijn huisdier van de leraar. Zet gewoon in je huiswerk en probeer niet op slechte kant van je docent te krijgen de hele tijd! Ze zou willen niet zoveel van je dat ze je cijfer zou verlagen met opzet of u niet op excursies.
 3. 3
  Wees voorbereid. Hebben al uw pennen, papier, boeken, enz., verpakt de avond ervoor, indien nodig. Docenten waarderen als u uw leveringen met you.You zal een rolmodel voor andere studenten. Houd ze netjes gestapeld in uw locker tijdens de dag en altijd items die je hebt opraken van zo snel mogelijk vervangen. Op de middelbare school, hoef je niet altijd naar je kluisje te bezoeken, dus zorg ervoor dat de dingen die je absoluut "moet" hebben in je rugzak of boekentas. Leraren niet laten (tenzij ze zijn mooi) je je spullen te krijgen tijdens de les als je ze nog in je kluisje.
 4. 4
  Probeer je best. Iedereen herkent degenen die hard proberen. Je zal beloond worden door de inspanning en door het opbouwen van uw kennis. Zoek hulp als je studiegebieden die je kunt vinden te moeilijk; andere klasgenoten of je ouders kunnen mogelijke bron van hulp zijn. Probeer een tutor vinden.
 5. 5
  Als je niet kan bijbenen, probeer dan bijles klassen. Docenten zijn een goede manier om afstand te nemen van vrienden of familie wiens hulp kan worden beperkt door hun eigen kennis of simpelweg door het feit dat ze weten dat je te goed en 'duw je knoppen ". Begeleiding is een goede manier om je vaardigheden met extra oefening. Ze zijn geweldig mentoren om te hebben.
 6. 6
  Zoek een 8e grader als u hulp nodig hebt. Als hij of zij lijkt aardig, vraag om hulp van hen, ze zullen de school kennen en zal waarschijnlijk uw dag gemakkelijker. Wees beleefd en laat ze blijven doen wat ze doen. Laat ze doen wat ze willen doen in hun sociale leven.
 7. 7
  Stel een leraar vragen. Je kleinere kans dat je wordt bekend als de jongen verloren in de menigte door de andere kinderen of mensen. Ook, zorg ervoor dat u de inhoud van de leraar leert u begrijpen.
 8. 8
  Zorg ervoor dat uw bindmiddelen worden georganiseerd te houden van het verliezen van belangrijke papieren. Het maakt je dag eenvoudiger en helpt u georganiseerd. Bindmiddelen met scheiders en zelfs mappen zijn een grote hulp voor dit proces. Worden georganiseerd in de middelbare school is belangrijk als je wilt overleven.
 9. 9
  Denk niet dat je bent de populaire. Het geeft vaak een verwaande, ik-ben-te-goed-voor-je imago, waardoor mensen een hekel aan je en niet willen zijn om je heen. Oude impopulaire vrienden zal beginnen te haten. Het zijn goed bekend en geliefd is prima, zolang je in onder controle te houden, en je niet vast te zitten.
 10. 10
  Probeer om vrienden te maken met iedereen, zodat u kunt hebben wat je nodig hebt. Als je een videocamera voor een schoolproject, en je toevallig bevriend met een lid van uw school AV (Amateur Video) club te zijn, kunt u hen vragen om een ​​videocamera lenen! Of als je slecht in sport (en moet men leren) je vriend op het volleybal team kan je leren hoe om te spelen.
 11. 11
  Veel plezier met de middelbare school. Er eerlijk gezegd is het niet nodig om het te nemen zo serieus omdat je er doorheen te krijgen. Middelbare school kan echt leuk, zolang je het wel leuk te behandelen.
 12. 12
  Doe je! Het zal je leven redden op de middelbare school. Het zal ook u betere cijfers en op de leraar goede kant. Je kon een rang vanwege die f in huiswerk mislukken.
 13. 13
  Als u degene bent die een groot deel van de vragen in de klas beantwoordt eens in de zoveel tijd laat iemand anders een antwoord. Jouw docenten weet dat je kunt beantwoorden. Ze moeten om te zien of anderen het ook kunnen doen. Doe mee aan buitenschoolse activiteiten op uw school. Er zijn veel mogelijkheden om voordelen te nemen van. Word lid van een club of uit te proberen voor een sportteam. De meeste van de tijd dat de vrienden die je maakt zijn het allerbelangrijkste.
 14. 14
  Als je stoelen kunt kiezen, kies een stoel bij een vriend, dus je zult misschien hebben meer vertrouwen bij het ​​voldoen aan de nieuwe mensen om je heen. Als je uiteindelijk zitten door iemand die zeer afleidend, vraag je leraar als je kunt verplaatsen.
 15. 15
  Ook blijf up-to-date. Blijf in contact met je vrienden, luister naar de nieuwste nummers, en (als je die hebt) controleer je Facebook minstens een keer per week. Blijven up-to-date met je vrienden en met andere mensen krijgt u een goede reputatie opgebouwd met meerdere mensen. Mensen zullen je kennen en waarderen u als u langskomen voor een gesprek van tijd tot tijd.

Tips

 • Communiceren met mensen. Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te ontmoeten.
 • Proberen aardig te zijn voor iedereen. Vergeet niet: je moet de komende drie jaar door te brengen met deze mensen.
 • Hoe meer je slap uit, hoe kleiner de kans zal zijn om uw lessen passeren. Blijf georganiseerd en zorg ervoor dat bij te houden van wanneer uw opdrachten zijn het gevolg! Als je slap uit het is jouw schuld.
 • Probeer de combinatie voor uw locker van tevoren. Wat is erger dan vergeet je kluisje combo, te laat om je eerste klas, en het hebben van een late briefje gekregen? Als dat niet mogelijk is, dan blijven uw combinatie op een papiertje in je zak.
 • Vergeet niet dat je leraren zijn mensen, ook! Zij zullen hun best doen duidelijk en luid te praten. Dus doe je werk en aandacht te besteden wanneer ze praten, worden op uw beste gedrag, zodat u het meeste uit de klas te krijgen en je zult beloond worden. Behandel ze op dezelfde manier dat je wilt dat ze jullie behandelen!
 • Zelden kan je leerlingen handelend zeer ongepaste wijze (zoals roken) vinden. Vertel een volwassene onmiddellijk over dit, en als er iets gebeurt om aan de slag omdraaide op je, raadpleeg dan een volwassene over dit nogmaals.
 • Ontmoet vrienden door aardig tegen iedereen, en doe gemeenschappelijke clubs of teams om op te vallen.
 • Aankoop en het organiseren van uw even voor. Een bindmiddel, papier, schriften / samenstelling boeken, pennen, high-aanstekers, kleurpotloden, enz. Vergeet niet uw naam te schrijven op alles. Maar je hoeft niet alles op de eerste dag te brengen.
 • Wees niet een zuigen-up, of een klikspaan, maar vertellen een vertrouwde volwassene als je gepest of gekwetst.
 • Heeft de manier waarop je bent voor andere mensen die zeggen dat ze zijn je vrienden, alles wat u doet is hen te laten profiteren van je niet veranderen.
 • Maak kennis met de leerkracht weten, zodat hij / zij een goed zicht op je krijgt.
 • Met het oog op de middelbare school te overleven, optimistisch te zijn. Gewoon omdat je op het laagste niveau uit alle rangen, betekent niet dat je moet gepest. Als je gepest vertellen de leerkracht of een volwassene rond omdat het kon krijgen fysiek.
 • Probeer je best om niet knoeien met een bullebak. Vechten terug zal hem / haar meer alleen ergeren.
 • Probeer niet te praten over lagere school-... en zo weinig als je kunt. Het maakt je jonger te upperclassmen klinken.
 • Douche in de ochtend. Deodorant gebruiken, zodat u een slechte indruk te maken op mensen.
 • Vraag meer dan een persoon waar je klas is. Vaak een student zou kunnen denken dat het grappig dat je de verkeerde klasse te geven en je te laat. Of je kan gewoon vragen een leraar.
 • Doe altijd je huiswerk. Als je dat niet doet zul je gewoon een slechte reputatie, slechte cijfers, meer huiswerk, en mogelijk detentie. Dus doe je huiswerk. Heb een goede tijd.
 • Als mensen het verspreiden van geruchten, niet gelijk worden verstaan, vertel ze haar pijn doet, en probeer ze te negeren. Wees niet bang om op te houden voor een persoon die steeds wordt gepest. Als je niet bevalt wat er gaande is in een situatie, dan lopen. Als je er bent en niets doen, het is hetzelfde als de deelnemende!
 • Krijgen een plattegrond van de school en de cirkel of markeer uw klaslokalen. De kamernummers moet worden op uw lesrooster. Als u nog steeds hulp nodig hebt vraag dan een leraar of ouder student. Niet zweet het vinden van uw klassen te veel hoor. De eerste week van de school de leraren zal snijden je wat speling, omdat je niet bekend bent met de school en weet niet de snelste route.

Waarschuwingen

 • Niet slap aan huiswerk. U zult geen zorgen te maken te hebben. Doe gewoon je best en proberen om alles te doen.
 • Wanneer start kid's pik op je, als je een "geek" belt gewoon plagen langs en zeggen "hallo". Loop dan weg. Niemand kan je tegenhouden van de middelbare school vreugde!
 • Wees jezelf. Wat meer?
 • Blijf weg van pestkoppen en niet te gek maken! Meld pesten gedrag aan docenten of begeleiders.
 • Als je het gevoel dat je geen vrienden hebt, beginnen de toetreding clubs en teams, dan proberen om het uit te werken.
 • Als je gepest door de populaire girly-girl crew, dan weer iets zeggen. Er is niets te verliezen! Als ze blijven plukken op je dan gewoon negeren. Herinner jezelf eraan dat je een stuk beter dan hen en loop weg.

Dingen die je nodig hebt

 • Rugzak of boekentas
 • Potlood
 • Pen
 • Gom
 • Samenstelling boeken
 • Lunch / lunch geld / lunch tas
 • Notebooks / duo zeilvindoktersvissen
 • Binder
 • Rekenmachine
 • Tape / lijm / nietmachine
 • Papier