Wkanl

Hoe kunt u uw oogkleur te veranderen natuurlijk

Er zijn slechts zo veel dingen die men kan doen om op natuurlijke oogkleur te veranderen. Voor het grootste deel, een persoon kan alleen gebruik maken van trucs verschillende pigmenten die al in het oog dat meestal sluimerend uit te brengen. Terwijl cosmetica en sieraden niet echt de kleur van je ogen veranderen, maken ze bepaalde kleuren er meer voor de hand, waardoor het uiterlijk van de verandering.

Stappen

Hoe kunt u uw oogkleur te veranderen natuurlijk. Gebruik paarse oogschaduw.
Hoe kunt u uw oogkleur te veranderen natuurlijk. Gebruik paarse oogschaduw.

Het draaien van uw ogen groen

 1. 1
  Gebruik paarse oogschaduw. De meeste kleuren paars zal trekken uit de groene tint in uw ogen, maar er zijn enkele nuances die beter zijn voor bepaalde soorten groen. Een diepere schaduw van paars, zoals bordeaux, is het beste voor het tekenen van licht geel-groen, terwijl een lichtere tint van paars, zoals lavendel, zal beter werken als je wilt trekken uit diepe turquoise-groene tinten.
 2. 2
  Breng een bordeaux of pruim eyeliner. In het algemeen, je wilt een donkere tint eyeliner ongeacht wat schaduw van groen u wilt tekenen uit te kiezen. Licht paars dat kader het oog zal de groene uitstraling in plaats van levendige vervaagd, waardoor het minder voor de hand. Een donkerdere tint van paars zoals pruimen, daarentegen, maakt groene pigment pop, vooral wanneer boven de bovenste lide toegepast. Aangetrokken in de richting lichtere tinten van paars als je wilt diep groene pigmenten en donkere tinten van paars voor lichte groene pigmenten uit te brengen.

Het draaien van je ogen blauw

 1. 1
  Probeer een bruine oogschaduw. Een koperen toon geveegd over het gehele ooglid van het oog is een uitstekende keuze te trekken uit zowel diepe blues en baby blues. Voor een meer subtiele keuze, kunt u kiezen voor een bruine schaduw toegepast op de vouw van je oog. Lichter bruin betere keuzes maken wanneer het proberen te trekken uit diepe blauw pigment, terwijl rijkere bruin neiging om beter te werken wanneer het proberen om uw ogen te laten lijken lichtblauw. Hoe dan ook, deze warme tinten werken goed te trekken uit blauwe pigmentatie.
 2. 2
  Gebruik donkerblauwe oogschaduw en eyeliner. Het toevoegen van blauw cosmetica om je ogen zal de blauwe pigmenten dieper lijken, maar te veel blauwe make-up kan eigenlijk blauwe pigmentatie te onderdrukken. Breng een marineblauwe eyeliner rond het bovenste ooglid van het oog aan het blauw in je ogen weerspiegelen. U kunt ook proberen het toepassen van een donkerblauwe schaduw in de vouw van je oog of een lichtblauwe schaduw langs het voorhoofd of in de binnenhoek van het oog te openen en weerspiegelen de blauwe daar beter.
 3. 3
  Speel de gouden en koperen sieraden. Samen met koperen oogschaduw, koperen sieraden is een geweldige manier om te trekken uit het blauwe pigment in je ogen. Dit geldt vooral als gedragen in de buurt van het gezicht als oorbellen of kettingen. Gouden sieraden werkt ook, tot op zekere hoogte, maar zilveren sieraden heeft niet hetzelfde effect hebben.
 4. 4
  Checken in gespecialiseerde oogchirurgie. In de afgelopen jaren, heeft een speciale behandeling ontdekt dat daadwerkelijk kan draaien bruine ogen blauw. Een computer scant de iris en maakt gebruik van een laser om de bruine pigmentatie in uw ogen beschadigen. Blauwe pigmentatie ligt altijd achter bruine pigmentatie, wat resulteert in ogen die lijken blauwer. Meer onderzoek moet worden uitgevoerd om te bepalen of een dergelijke ingreep veroorzaakt langdurige schade aan de ogen, dat wel.

Het draaien van je ogen bruin

 1. 1
  Stok met neutrale tinten. Brown is een sterke, veelzijdige schaduw, maar als er groene pigmenten in je ogen, kunnen ze concurreren met de bruine en verdrinken de brown out. Om echt de bruine te maken in je ogen opvallen, kiezen voor neutrale tinten van bruin. Als er geen groene pigmenten in je ogen, kun je paars of taupe gebruiken om de bruine kijken rijker, maar als je wel groene pigmenten concurreren om de aandacht, stok met chocolade bruin en tans.
 2. 2
  Laag op het oog cosmetica. Een andere truc om het tekenen van bruine pigmentatie is te laag en mengen verschillende tinten van bruin. Door lagen de schaduwen in plaats van het toepassen van een solide schaduw over de ogen, de illusie van diepte te creëren u. Hoe dieper je ogen kijken, de meer voor de hand een diepe bruine tinten in je ogen zal zien.
 3. 3
  Trekken uit hazelaar tinten met zachte roze en metallic kleuren. Als de bruine tinten in je ogen dichter bij een hazelaar schaduw, kiezen voor neutrale kleuren met een roze ondertoon. U kunt zelfs vegen een zachte roze schaduw over het deksel om de hazelaar pigmenten sterker lijken. Voor een bolder look, kan metallic kleuren zoals goud ook gebruikt worden om te tekenen uit hazelaar tonen.
 4. 4
  Dragen gouden sieraden. Oorbellen en kettingen gedragen in de buurt van het gezicht zijn vooral effectief bij het tekenen van hazelaar tinten en licht bruine pigmenten. Goud tinten het beste werken voor bruine pigmentatie, hoewel, in plaats van zilveren sieraden.

Algemene tips

 1. 1
  Get happy-of boos. Emoties veranderen pupilgrootte. Wanneer een persoon krijgt boos of opgewonden, de pupil vergroot, het comprimeren van de iris en het veranderen van de kleur. Daardoor wordt het natuurlijke pigment gewoonlijk enkele tinten donkerder. Voor sommige individuen, kunnen emoties de oogkleur zelf veranderen. Dit geldt vooral voor mensen met bruine ogen.
 2. 2
  Verander je omgeving. Verschillende soorten verlichting kan invloed hebben op oogkleur op verschillende manieren. TL-licht heeft de neiging om oogkleur te kijken saaier of meer vervaagd, maar natuurlijk licht maakt meestal de natuurlijke schaduw van iemands oogkleur levendiger lijken. Voor de ogen bestaat uit verschillende pigmenten, zijn minder dominant tinten gemakkelijker naar buiten gebracht in natuurlijk licht.
 3. 3
  Afwachten wat de natuur in petto heeft. De schaduw van de ogen af ​​en verandert met de leeftijd. In ongeveer 10 tot 15 procent van de blanke bevolking, oogkleur verandert als men nadert middelbare leeftijd of hogere burgerij. Meestal is de kleur vervaagt, maar soms is het donkerder wordt. Dramatische veranderingen kunnen wijzen op ziekte, echter, dus je moet voorzichtig zijn met eventuele extreme verschillen in tint.

Tips

 • U kunt ook proberen gekleurde contacten. Als u glazen op sterkte, vraag dan uw oogarts over het krijgen van gekleurde versies. Als u niet glazen op sterkte nodig hebben, zorg ervoor om helder glas of zonder recept lenzen die nog goedgekeurd voor gebruik door optometristen krijgen.
 • Chirurgie is ook een optie, maar vrij prijzig.

Dingen die je nodig hebt

 • Schoonheidsmiddelen
 • Sieraden en andere accessoires