Wkanl

Hoe kunt u uw haar zoals Vanessa Hudgens curl

Om je haar krullen te laten uitzien als Vanessa Hudgens, moet u 1 1/2 inch krulspelden. Je haar moet lang en gelaagd zijn en het moet dik en vol volume aan de beste effecten te zien zijn.

Stappen

Hoe kunt u uw haar zoals Vanessa Hudgens curl. neem een douche de nacht vóór en niet borstel je haar en slapen met het nat en rommelig.
Hoe kunt u uw haar zoals Vanessa Hudgens curl. neem een douche de nacht vóór en niet borstel je haar en slapen met het nat en rommelig.
 1. 1
  neem een douche de nacht vóór en niet borstel je haar en slapen met het nat en rommelig. Ook altijd hangt, als u zeer krullend haar borstel het en in de ochtend strijk het glad, of zet rollers erin en laat het aan de lucht drogen of gebruik een föhn.
 2. 2
  Verhit de krultangen wanneer u wakker wordt moet het een een inch en een half dikke van een krultang te zijn, dit helpt want als je een grote krultang gebruiken zal het niet vertrouwen werken me probeerde het vóór het resultaat goed enkel doel op grote golven die je zal niet eens merken dat je werkte op hen.
 3. 3
  als je wakker wordt in de ochtend je haar gaat om een puinhoop te zijn, maar maak je geen zorgen gewoon je haar te scheiden in de helft recht in het midden en houd de ene kant met een haar clip terwijl de andere kant je je haar snijden in drie secties, afhankelijk van hoeveel haar je bevatten. onderaan beginnen en de andere bezit een haarklem.
 4. 4
  Gebruik wat haar olie of haar polijstmachine, wat je maar wilt noemen, op elke haar deel begin je op. u kunt kopen het overal kopen wat bij Walgreens, zal dit helpen van uw haar te beschadigen, plus dit zal de kroes houden en maak je haar zacht
 5. 5
  dan krijg je een tussen dik naar dun klonteren of stam van haar en tollen rond de krultang starten vanaf de wortel tot de punt van het haar. niet in het bezit van de haren super strak en laat het op er voor 2-4 minuten, afhankelijk van de dikte van de stam van haar je gescheiden
 6. 6
  afmaken met een zeer kleine hoeveelheid hairspray, als u gebruiken om veel van deze dan zal je dat niet leuk stroming in je haar, dat maakt het er de natuur te krijgen. gebruik gewoon een beetje vast te houden.
 7. 7
  Het is een goed idee om het niet te doen, terwijl je haar nat is
 8. 8
  Als het niet perfect hoeft niet gek te kijken, haar foto's zijn bewerkt en haar haar wordt gedaan door professionals.

Tips

 • Het zetten van uw haar in secties zou een stuk helpen.
 • Gebruik conditioner zorgt ervoor dat je haar van het krijgen van statisch haar en houdt het lekker zacht.

Waarschuwingen

 • De krultangen erg heet, dus wees voorzichtig want je kunt jezelf te branden.
 • Er is een mogelijkheid om je haar te krijgen van gespleten haarpunten of uitdrogen. Zorg ervoor dat u een warmte-beschermer serum gebruiken.
 • Als je haar gebeurt om gespleten haarpunten te krijgen, gebruik een instant smelten masque. Dit herstelt schade aan het haar in enkele seconden!

Dingen die je nodig hebt

 • hair serum
 • haarspray
 • blowdryer
 • borstelen
 • krulspelden of cilindrische borstel