Wkanl

Hoe je moeiteloos stijlvol uit

Iedereen wil weten hoe te kleden schattig en kijk geschikt voor wat het leven brengt, dus als dat je dan blijven lezen.

Stappen

Hoe je moeiteloos stijlvol uit. Kies kleding die je vleien.
Hoe je moeiteloos stijlvol uit. Kies kleding die je vleien.
 1. 1
  Kies kleding die je vleien: ze moeten passen, en zijn netjes en schoon met een fris uiterlijk. Vraag een onpartijdige vriend of een sales assistant als je niet zeker bent dat een outfit bij u past.
 2. 2
  Hebben altijd een paar outfits van tevoren voorbereid. Op die manier zal je niet te veel tijd rifling besteden door je kast voor bepaalde gebeurtenissen.
 3. 3
  Kiezen wat je wilt. Als u genieten van dressing preppy, een poloshirt of twee zijn een must. Geniet van wat je draagt, kleding moet leuk zijn.
 4. 4
  Blijf op de hoogte van de laatste trends, zodat u weet wat de huidige en wat niet. Controleer modebladen en zet je eigen draai aan dingen! Houden ook een aantal leuke dingen die misschien niet nu in stijl, maar kon de kans behoorlijk trendy te zijn in een paar jaar te hebben. Maar zorg ervoor dat ze zullen passen.
 5. 5
  Voeg een paar accessoires - bijvoorbeeld een horloge, ketting, lint of riem.
 6. 6
  Weet dat een goede kwaliteit schoenen zijn een must. Draag iets dat past bij uw persoonlijke stijl, evenals de outfit die je draagt.
 7. 7
  Ga niet over de top (bijvoorbeeld niet dragen alle luipaardprint).
 8. 8
  Probeer niet nep te kijken, iets niet dragen als het je niet.
 9. 9
  Wees gedurfd en uniek! Als je van luipaard print, probeer dan te gaan voor een luipaard print hoofdband. Probeer interessante combinaties, zoals een vest met een rok of baggy tank top met hoog getailleerde skinny jeans.
 10. 10
  Ga voor variatie. Bijvoorbeeld, als je roze wilt, probeer verschillende tinten, niet alleen bubblegum roze, er is stoffig roze, baby roze, roze, etc.
 11. 11
  Koopt meer dan een spijkerbroek, een chic pair, een ongedwongen paar, een paar 'buiten' (vooral handig bij kamperen), en een 'thuis' pair. Jeans zijn redders, vooral op die dagen dat je niets om te dragen kan vinden. Probeer jeans met een top, een leuk paar schoenen, misschien een gordel, en daar ga je!
 12. 12
  Mix 'n' match van vorige seizoenen.
 13. 13
  Zwarte broek en denim zijn verplicht!
 14. 14
  Controleer spaarzaamheid winkels en discounts, mag stijl niet duur te zijn.
 15. 15
  Zorg ervoor dat je outfits: dat betekent kleren die goed gaan met elkaar.
 16. 16
  Soms is het beter om te gaan voor kwaliteit dan kwantiteit. Beter om een ​​outfit met echt geweldige kwaliteit dan twee outfits die uit elkaar vallen na een paar wasbeurten hebben.
 17. 17
  Niet betalen aandacht aan wat mensen zeggen is "stijlvol". Gewoon kleden hoe je denkt dat je zou moeten kleden, en het creëren van een eigen stijl.
 18. 18
  Draag geen make-up, dat is te donker voor uw huid toon. Het zal je kijkt alsof je een vies gezicht of maak je er gewoon onaantrekkelijk.
 19. 19
  Nagellak hoeft niet om je outfits passen op alle. Het is een gebied stijl zelf.
 20. 20
  Als je een outfit die je chic of extra stijlvol overwegen te dragen, je haar vast op een manier die net zo uniek is als de outfit zelf.
 21. 21
  Niet over doen, maar niet onder doen ook. Als het je stijl, go for it! Iedereen heeft zijn eigen stijl. Make up gaat meestal goed met de outfit, maar niet van toepassing te veel, of je zal zien als een pop.
 22. 22
  Niet te veel huid (zoals veel decollete of de achterkant) niet zien. Als je dat doet te veel, zullen de mensen denken dat je een persoon bent die niet schelen wat ze dragen.
 23. 23
  Ga niet naar de winkels waar de meeste mensen naar. Het maakt soms mensen er hetzelfde uitzien. Ga naar verschillende winkels, zelfs de kringloopwinkel indien nodig.
 24. 24
  Wees jezelf.

Tips

 • Vergeet niet, volgende trends niet altijd je stijlvol. Ware stijl is afhankelijk van het plukken en te kiezen - Je moet dragen wat je denkt flatteert u en past bij uw persoonlijkheid.
 • Wanneer je voelt dat je nodig hebt om je garderobe te werken een beetje, kijk door je kast en probeer een manier om iets wat je al anders hebt in plaats van meteen te gaan winkelen dragen vinden.
 • Laat nooit de kleren je draagt. Je persoonlijkheid is wat moet schijnen door, niet de persoonlijkheid van je kleren!
 • Ren naar de bargain bin! Je zult versteld staan ​​wat je vindt! Alleen maar omdat ze goedkoper zijn, betekent niet noodzakelijk dat ze ondraagbaar! Lees ook zending winkels en garage sales. U kunt vele leuke, unieke dingen te vinden voor een fractie van hun oorspronkelijke prijs!
 • Niet alleen gaan naar Hollister en Abercrombie, omdat iedereen dat doet. ze zijn niet de meest originele, en dus niet altijd kijken moeiteloos.
 • Je hoeft niet om kleding uit de nieuwste of heetste ontwerpers. Kijk voor de meer eenvoudige stukken uit lagere end warenhuizen, zoals eenvoudige t-shirts en blouses, en dan kleed ze aan met de soms duurdere accessoires en / of jassen.
 • Wanneer u gebruik maakt kettingen en / of toebehoren, gebruik ze in kleuren die in of ga met je outfit!
 • Maken met wat je hebt, mixen en matchen oude kleren, of herontwerp en oude spijkerbroek
 • Lees de mode-afdeling van een groot aantal tijdschriften, zoals Cosmopolitan en Glamour voor de meiden, en GQ voor de jongens. Verzamel tips; aandacht besteden aan wat je voorkeur en afkeer.
 • Deze is van een meisje net als u: het kan pijnlijk zijn, maar spaarzaamheid winkels zijn een must. Aero, Hollister en Abercrombie zijn allemaal hetzelfde, en iedereen draagt ​​ze. Vooral in rijke gebieden, kan spaarzaamheid winkels zijn echt handig.
 • Meer tips zijn te vinden op de stijl van dagboeken.

Waarschuwingen

 • Ga niet naakt, dragen wat kleren! Uitgaan in een laag uitgesneden topje en buit korte broek is niet stijlvol.
 • Wees niet trashy, als je liever zou sterven dan laat je ouders zien wat je draagt, dan draag het niet!
 • Wees trouw aan jezelf of je zal niet comfortabel voelt.
 • Niet kiezen voor kleren, alleen maar omdat andere mensen zoals zij. Laat uw eigen stijl, leven zoals je wilt.