Wkanl

Hoe om te gaan met een jongen als gewoon een vriend

Veel meisjes hebben een mannelijke vriend van sommige soorten! Maar het oproepen van een jongen vriend te zeggen... gaan een film zien, is niet zo eenvoudig als bellen naar een van je vriendinnen. In de achterkant van zijn hoofd, hij kan denken... 'Heeft ze vragen me gewoon op een date?' Er is een fijne lijn tussen een date en gewoon vrienden, hopelijk, deze wiki hoe zal u helpen om ervoor te zorgen dat de datum is strikt platonisch, alias... gewoon vrienden!

Stappen

Hoe om te gaan met een jongen als gewoon een vriend. Elimineer alle gekte of conflicten.
Hoe om te gaan met een jongen als gewoon een vriend. Elimineer alle gekte of conflicten.
 1. 1
  Elimineer alle gekte of conflicten. Ten eerste, zorg ervoor dat je goed genoeg vrienden met deze kerel dat het niet zal klinken als een datum. Als je net begonnen opknoping uit met deze man voor een paar weken dan zal het waarschijnlijk klinken als een date met hem. Maar, als je vrienden geweest voor een paar jaar, dan moet het geen probleem zijn. Als je vriend is niet een enkele (of als u niet enkel) zorg ervoor dat je vriendje en zijn vriendin weten dat het platonisch.
 2. 2
  Maak plannen. Niet alleen outta de blauwe vraag je vriend om te gaan met u in een uur. Bel hem als je weet dat hij zal naar huis worden of zal de telefoon te beantwoorden en vraag hem minstens 2 of 3 dagen van tevoren. Als je weet dat hij niet kan gaan met u, dan niet vragen! Wanneer u belt een idee hebt van wat je wilt doen. Heb de hele zaak niet van plan zonder hem echter, zorg ervoor dat je hem vraagt ​​wat tijd, enz. zou goed voor hem zijn.
 3. 3
  Hoe te plannen houden. Het houden van plannen met een man kan soms moeilijk zijn, maar je moet flexibel zijn. In je gedachten, hebben twee back-up plan voor het geval dat. En vergeet niet dat dit geen date, dus als hij annuleert op je --- niet al te verbogen! Sta open voor het idee van andere mensen met je mee. Niet van plan een double date of probeer om zelfs uit het speelveld. Als twee van zijn vrienden uiteindelijk komen en u bent het enige meisje, maak het niet lijken als een big deal. Je bent vrienden, zodat je comfortabel om hen heen moeten voelen en niet nodig om zelfs het speelveld.
 4. 4
  Zorg ervoor dat je betaalt voor jezelf, of hebben een overeenkomst uitgewerkt van tevoren over wie betaalt voor wat. Het is geen date dus niet verwachten hem te halen de tab! Zelfs zo, jij was degene die hem vroeg uit. Op een datum, degene die betaalt vraagt, dus verwacht hem te betalen zou niet eerlijk toch. Omdat dit geen date al moet je betalen elk je eigen weg, of maak een afspraak op voorhand.
 5. 5
  Leg hem uit waarom je wilde om te hangen, je beste vriend was druk en hij was de enige die rond? Hebt u al elkaar niet meer gezien in een tijdje? Heeft hij u verschuldigd bent? Etc. Zorg ervoor dat hij weet dat het niet een datum.
 6. 6
  Maken het lijkt alsof u een leven. Ik weet zeker dat je wel een leven, maar zorg ervoor dat hij dat weet! Wees niet onbeleefd zijn, maar het is niet een datum dus daarom je hoeft niet om hem te bellen en hem bedanken. Je hoeft niet naar hem kunt mailen! Gewoon volgende keer dat je hem ziet zeg: "Ja dank, dat veel plezier was!" Of wat dan ook. Maar niet zeggen: "We moeten het nog eens doen!" Dat is een cheesy lijn. Ja, je vrienden, zodat je waarschijnlijk weer rondhangen bent, geen behoefte om het te zeggen - net van plan het!
 7. 7
  Hoe je je relatie platonisch blijven. Een relatie is niet noodzakelijk seksueel, gepassioneerd, of romantisch. Weet niet teveel tijd doorbrengen met je vriend, en niet uit te gaan met hem te vaak. Besteden gelijke hoeveelheden van de tijd met al je vrienden! Vermijd te veel contact. Je hoeft niet te bellen, tekst, e-mail of IM hem de hele tijd. Hij waarschijnlijk niet willen dat er veel met je praten! Alle dingen zijn goed met mate...

Tips

 • Uitleggen aan vader en moeder die jongens goede vrienden te kunnen zijn! Ze zouden geen probleem hebben als Danielle ging naar de bioscoop met je, dus waarom zouden ze schelen als Steven gaat met u?
 • Vermijd te vertellen te veel vrienden over uitgaan met je man vriend. Mensen kunnen en zullen praten, dus als je het te houden onder wraps, dan hoef je niet zo veel drama te behandelen. Maak het niet een grotere deal dan het zou moeten zijn!
 • Verwacht niet dat dingen te "veranderen" in iets anders, dit is voor JUST FRIENDS, niet voor hoe je een date te krijgen of vraag een man op een datum. Zeg het met me... PLA-TON-IC. Platonisch.
 • Zorg ervoor dat als je een vriendje of hij heeft een vriendin, ze begrijpen het is NIET een date! Het is net als vrienden!
 • Hebben gewoon plezier.... maar niet te veel plezier!

Waarschuwingen

 • Hoeft hem niet te veel aanraken. Flirten is heel natuurlijk en het is leuk, maar nogmaals - vergeet je niet op een date dus constant tackelen, duwen, hand in hand, knuffels, enz. zijn niet echt geschikt!