Wkanl

Hoe je scène zijn zonder een poser

Dit is niet "hoe je ', maar hoe adequaat trekken uit de Scene look en houding zonder dat de presentatie van de scène label stereotype. Dit is hoe het niet om een ​​poser en hoe je nu eigenlijk uniek worden.

Stappen

Hoe je scène zijn zonder een poser. Kies wat voor soort haar je wilt.
Hoe je scène zijn zonder een poser. Kies wat voor soort haar je wilt.
 1. 1
  Kies wat voor soort haar je wilt. Kleurrijk met extensies is goed en ziet er scene. Als u typt in op photobucket de meerderheid van hen zijn kleurrijk met een goed kapsel.
 2. 2
  Krijg je haar knippen professioneel. Doe wat je wilt met het, maar houd in gedachten dat met het oog op "scene" look is het beste om razored, schokkerig, korte lagen krijgen op de top van je haar, zodat u kunt het plagen, of spike, of gel het toch je wilt. De typische gezwollen-top haar is wat veel scene meisjes streven te hebben. Dus houd een redelijk goede lengte, maar voegen veel lagen, ongeacht wat elke scène persoon die er is.
 3. 3
  Kleed het deel! Dragen skinny jeans. Hou ze vrij lang, maar zorg ervoor dat ze niet te strak. Wees niet bang om gek, willekeurig, lichte jeans te dragen! Krijg wat met prints op hen! Te vet! Hetzelfde geldt voor T-shirts. Scene kids staan ​​bekend als willekeurig en luid en voor het hebben van een Niet doen-give-a-onzin houding. Cartoons en personages zoals Hello Kitty zijn echt groot in de scene wereld, maar niet beperken.
 4. 4
  Denk buiten de doos: Draag spaghettibandjes, tank tops, gelaagde stukken. Houd ze eenvoudig up top hoor. Zijn aanvaardbaar voor korte shorts dragen! Zorg ervoor dat je het gevoel comfortabel dragen them.Be gekke en onverwachte
 5. 5
  Accessorize! Houd het simpel, maar als je gaat naar Accessorize laat het dan gordels, navel ringen, armbanden en leuke kettingen!
 6. 6
  Blijf jezelf schoon. Zorg goed voor je haar en huid en nagels. Verf je nagels verschillende kleuren, soms veelkleurig. Nogmaals, heldere en gewaagde zijn goede kleuren te proberen.
 7. 7
  Doe je make-up right! Beginnen met een goede, schone stichting, die overeenkomt met uw huid tone.The meer hoe beter. Sommige scene kinderen, zoals de bleke look, maar niet zo ver gaan je ziet eruit als een clown! Dragen zwarte eyeliner, of andere vreemde kleuren, op de boven-en onderkant oogleden, maar alleen maken de lijn ongeveer 3 mm dik op de top, en ongeveer 2mm dik op de bodem. Bedek de hoeken van je ogen, voor-en achterkant en eindigen met een kleine kat-oog. Oogschaduw is prima. Het is ook fijn om twee of meer kleuren te dragen in een keer en zijn koele te voegen weinig patronen zijn de rand van je ogen als een kleine ster of drie puntjes of iets dergelijks.
 8. 8
  Ze zeggen lipgloss, maar als je voor echt naakt gekleurde lipgloss is de beste, maar als iets gewoon lippenbalsem zal doen
 9. 9
  Alleen maar een myspace of facebook als je niet van plan om jezelf overal als kind scène plakken, zul je alleen maar zien als een poser. Als je dat doet, doe niet saai met domheid. Houd het simpel en persoonlijk. Ook, probeer niet te hard, want dit zal je lijkt een poser. U kunt ook proberen thescenekidz.webs.com. Als u besluit om een ​​aantal specifiek scène woorden (zoals uber, stellaire, legende, wild, rawr, of kind, of het toevoegen van extra brieven aan de uiteinden van de woorden ex: kidd) gebruiken niet overdrijven en niet beginnen met scène lingo net uit de lucht.
 10. 10
  Het beste ding om te doen is nooit ooit hardop zeggen je bent een scène kind dat net pissend ppl af.
 11. 11
  Tot slot, als je de volgende al deze stappen zult u niet uniek zijn, omdat de duizenden mensen voordat je dit ook doen om "uniek" de enige echte manier om uniek is om jezelf te zijn op alle mogelijke manieren te zijn. U bent de enige je daar. Unieke mensen zijn gewoon mensen die weten wie ze werkelijk zijn. De overgrote meerderheid van de mensen proberen te hard om uniek te zijn, zodat de overgrote meerderheid wordt de overgrote meerderheid. Vergeet nooit je kunt geweldig zijn als niet reeds.

Tips

 • Kleding of accessoires met leuke en coole cartoons zijn altijd een ja. (Dwz Hello Kitty, Gir, Gloomy Bear, enz.)
 • Wees gewoon jezelf.
 • Helder of wild patroon hoodies zijn ook cool.
 • Bright / neon leggings onder gescheurde jeans of korte broek ziet er cool en uniek.
 • Scene kids wie je inspiratie kunt nemen van: Katie Skadoske Brookelle Bones, Luke Nugent, Sam Llansing, Chris Dakota, Johnny Rockett, Zui Suicide, Raquel Reed, Sam Skeleton, Alex Acclaimed, Hanna Beth, Audrey Kitching, Jac Vanek, Charlotte Destiny Mel. hates.you. Sez Suiicide, Boxxy etc.
 • Wees aardig voor iedereen, ongeacht wat mensen zeggen is scene! Het is een stijl, geen persoonlijkheid.

Waarschuwingen

 • NIET kopiëren andere scene kids, omdat het hele punt van het zijn scene is om anders te zijn. U kunt delen van andere kinderen stijl te nemen, maar verandert het en maak het uniek!
 • Weet ideeën NIET stelen van andere mensen, zien wat andere mensen doen, maar maakt het anders.

Dingen die je nodig hebt

 • Helder, gewaagde kleding en schoenen.
 • Make up.
 • Haar
 • Een houding
 • Vertrouwen
 • Wat geld voor make-up