Wkanl

Hoe om te doen alsof je uit een rijke familie

Sommige mensen zich graag portretteren als rijk en in de hogere klasse, zelfs als ze niet zijn. Er is niets mis te streven naar een beter leven en verbeter jezelf. Let wel, is de onderstaande adviezen niet gebruikt voor bedrieglijke of frauduleuze doeleinden. Je hoeft niet te liegen en zeggen dat je uit een rijke familie, maar als niemand je vraagt, is er geen noodzaak om duidelijk te maken dat je uit een nederige.

Stappen

Hoe om te doen alsof je uit een rijke familie. Frequente boekhandels en cafes, gezien het lezen van een boek toont een teken van klasse.
Hoe om te doen alsof je uit een rijke familie. Frequente boekhandels en cafes, gezien het lezen van een boek toont een teken van klasse.
 1. 1
  Nooit liegen. Je kunt op vertoon van uw onwetendheid en verlegenheid jezelf. Bijvoorbeeld, wanneer u aangeboden een glas wijn of een delicatesse die u nog nooit eerder geproefd en vervolgens wordt gevraagd wat je er van vonden, Just say "Very Good." en dan lachen zoet.
 2. 2
  Frequente boekhandels en cafes, gezien het lezen van een boek toont een teken van klasse. Het hebben van een kopje koffie of thee bij de hand maakt je rijk kijken.
 3. 3
  Altijd leuk om te knechten, obers, chauffeurs, enz.. Being onbeleefd om hen maakt je nouveau riche kijken. Maar wees niet overdreven vriendelijk. Vermijd doet alsof je meer thuis met de 'hulp' meer dan met je nieuwe vrienden voelen.
 4. 4
  Zijn nooit gierig als het gaat om tips want dit maakt je kijkt, goed, gierig. Maar geef niet op uit tips die te groot zijn, ofwel, of je zal beschamend nouveau riche of clueless kijken.
 5. 5
  Weet wat lekker eten is. Zo cliche als het klinkt, leren over wijnen en kazen. Leer hoe je woorden als bechamelsaus en Beaujolais uitspreken. En leer goede tafelmanieren. Anders zal je eruit zien als een complete idioot rond etenstijd. Lees etiquetteboeken.
 6. 6
  Wanneer u kleding en accessoires te kopen, nooit iets kopen met een enorme logo. Bijvoorbeeld, als je koopt t-shirts van Christian Dior, niet kopen die welke 'DIOR' zeggen. Als het de real deal, zal uw welgestelde vrienden kunnen vertellen in een oogopslag welk merk het item is. Het is ook waar dat rijke mensen zijn niet zozeer bezig met merknamen. Velen van hen dragen Lands End of kleding Gap rechts langs met hoogwaardige producten van exclusieve ontwerpers dat de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Als u wilt er geweldig uit, items kopen met meer subtiele ontwerpen en te sturen in de richting van Europese merken. Denk klassieke kleding die je past echt goed.
 7. 7
  Draag geen te veel sieraden, noch dragen wat flashy en grote. Als je dat doet, je kijkt wanhopig om te pronken. Voor een casual game van tennis, bijvoorbeeld, niet armbanden en kettingen te dragen. Gewoon dragen een Franck Muller horloge en een paar 3-karaats diamanten oorbellen.
 8. 8
  Roemen nooit over je dure nieuwe handtassen, juwelen, horloges, enz. Draag hen. De meeste van je vrienden zal je nieuwe attributen opmerken zonder dat ze opgemerkt. Als ze niet in de gaten, de meeste kans dat ze niet schelen en zou toch niet onder de indruk. Als complimenteerde, glimlachen en zeggen "dank u."
 9. 9
  Doe niet alsof je nooit eet fastfood helemaal. In feite, een verrassend groot aantal rijke mensen zoals fast food. Fast food smaakt goed, maakt niet uit hoe ongezond het is. Echter, eet geen fast food heel vaak. Rijke mensen zich kunnen veroorloven om te eten in mooiere plaatsen en meestal ze doen. Ook blijkt dat u inderdaad bezig met de ongezonde aspecten van fast food. De meeste rijke mensen zetten de nadruk op een gezonde levensstijl, en het is een goed idee om gezondheid bewust te zijn om meer dan een reden.
 10. 10
  Doe niet alsof je kieskeurig over elk klein aspect van alles zijn. Rijke mensen kunnen veroorloven om kieskeurig te zijn (of 'selectieve', zoals ze waarschijnlijk zouden zeggen), maar als je klagen over elk klein ding dat je gewoon lijken pretentieus en vervelend. Kies een paar items die je echt bent selectief over. Bijvoorbeeld, de meeste rijke mensen het niet erg het dragen van kleding van Gap, omdat iedereen weet dat ze zich kunnen veroorloven merkkleding. Echter, bijvoorbeeld, veel rijke meiden nooit zal gebruiken goedkope make-up. De meeste dragen zeer weinig make-up de voorkeur van de natuurlijke uitstraling. Ze zullen zeggen dat het zal de huid ruïneren en ze hebben gelijk. Ze zullen ook niet gierig op de kwestie van schoeisel, omdat een betere kwaliteit schoeisel vormt zich naar de voet voor het grootste comfort, en zij zijn de hogere kwaliteit. Wees kieskeurig over dingen die ertoe doen.
 11. 11
  Rijke mensen klagen dat dingen zijn duur op keer. Echter, gebruik dit woord voorzichtig. Bijvoorbeeld, zeg dan niet een maaltijd bij een Michelin drie sterren chef-kok is duur omdat dergelijke maaltijden zijn bedoeld om duur te zijn. Echter, als je een vreemd land te bezoeken en een fles water is 5€ Amerikaanse dollars op de luchthaven, zal zelfs zeer rijke mensen klagen. Rijke mensen hebben de neiging om de term 'dure' niet zo in hoe hoog de prijs is, maar eerder, of het ding is zijn prijs waard.
 12. 12
  Om te laten zien dat je echt rijk zijn, vraag je ouders om je geld geven en neem je vrienden uit om een duur restaurant... maar geen geld te bespreken.
 13. 13
  Ken het verschil tussen uit oud geld en nouveau riche. Bijvoorbeeld, het kopen van een Louis Vuitton tas zal niet niet zien dat je rijk zijn, omdat veel, veel mensen dragen ze. Het is trendy meer dan wat dan ook, wat betekent dat je moet ook weten het verschil tussen klassieke en trendy. De echt rijken zullen denken dat er niets van je Dooney & Burke of Louis Vuitton tassen, als hun eerste gedachte was niet dat je opzichtig waren.
 14. 14
  Perfect de kunst van sprezzatura. Kennen de definitie van sprezzatura.
 15. 15
  Worden goed thuis in de geesteswetenschappen, met name kunstgeschiedenis en literatuur. Het zal laten zien dat je goed opgeleide en goed-te-doen omdat u besteed uw opleiding leren over luxe in plaats van leren hoe te werken.
 16. 16
  Hebben collecties van een onderwerp dat u wilt. Het hoeft niet te cliche dingen zoals kunst of historische voorwerpen te zijn, kan het zijn dingen die je belangen in, zoals boeken te nemen. Houd ze goed en ze weer te geven op passende wijze, bijvoorbeeld boeken zien er goed op hout, terwijl je misschien wilt versieringen op glas.

Tips

 • De meeste rijke mensen rijk geworden door het opslaan en goed beleggen. Besparen zo veel geld als je kunt per hoeveelheid verdiend en zeker om te zoeken naar goedkope en toch kwalitatief hoogwaardige artikelen.
 • Verblijf in goed gezelschap, goede mensen.
 • Louis Vuitton tassen krijgt meer populair door wat celebrity draagt ​​die stijl. Maar als je er een, en vasthouden aan het en draag het een stuk kan uw "alledaagse" of "wanneer" zak te zijn. Laat je niet mensen je vertellen ze over geschat. Een echte Louis Vuitton tas kunt u de laatste 40 jaar, dus, voor altijd.
 • Tatoeages kijken over als niet-stijlvol en trashy als je kunt krijgen. Als je een kleine ster of hart in een prive-plek prima, maar groten, en degenen waar je kunt zien ze er afschuwelijk.
 • Dragen een zakdoek. Ze maken je ziet er veel meer als je uit een rijke familie zo rijk zijn altijd goed voorbereid en hebben ze de neiging om de elegantie van de zakdoek verkiezen boven de afhankelijkheid van andere mensen om hen te voorzien van weefsels (die blik trashier doen) op openbare plaatsen.
 • Luister naar oldies muziek uit de jaren '40, '50, '60 en '70. Jazz en Klassieke muziek ook. U kunt ook kiezen voor Indie of Alternative als je onder de jongeren.

Waarschuwingen

 • Het is niet goed te zijn bedrieglijk. Toegeven aan die uit een nederige achtergrond wanneer gevraagd, maar neem de bovenstaande aanbevelingen zijn gezicht te redden voor nieuwe vrienden.
 • Doe niet zo een pijn. Rijke mensen houden niet van het niet beter dan iemand anders.