Wkanl

Hoe maak je een trend beginnen

Dus je wilt een trendsetter te zijn? Ga je! Jouw enthousiasme en gedrevenheid betekent dat je al goed op weg!

Er is altijd die persoon op school die weg kan komen met alles wat ze willen, en de meeste van de tijd, iedereen kopieert ze en denkt dat ze echt geweldig. Moe van die persoon? Nou, nu kun je hetzelfde doen! Trends zijn leuk, makkelijk, en het is cool om te zien dat iemand het dragen / gebruiken / iets dat u hebt gemaakt doet! Zodra u begint een trend, het is leuk om te zien waar het gaat. Misschien blijft rond voor een week, of als je geluk hebt, een heel jaar! Wie weet, kan je een wereldwijde trend revolutie beginnen.

Stappen

Hoe maak je een trend beginnen. Zorg ervoor dat uw rage is.
Hoe maak je een trend beginnen. Zorg ervoor dat uw rage is.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw rage is:
  • Originele Je wilt niet iets dat iedereen al aan het doen is te beginnen;. Dan ben je gewoon volgen langs. Kom met iets nieuws en spannend, en de mensen zullen aanslaan. Zorg ervoor dat uw nieuwe ding is iets wat je zou willen doen. Maken niet alleen iets omhoog enkel om te proberen en beginnen een trend - stel als het gevangen op, en dan heb je niet echt wilt doen? Zorg er ook voor uw idee is eigenzinnig, het soort ding dat maakt mensen gaan "oh, ja, wat een geweldig idee!" in hun hoofd.
  • Eenvoudig. Als de trend die u probeert te duwen is te ingewikkeld, dan zal het niet aanslaan. Mensen volgen eenvoudige en leuke dingen. Probeer het gebruik van een bekend object voor iets nieuws, zeg... met behulp van een riem als een tas bevestigen, of beenwarmers als arm warmers. Of mix ontwerpen - herinner me een paar jaar geleden was het echt cool om spots te dragen met strepen? Nu de top-ontwerpers zijn ze te mengen op kleding, mokken, noem maar op! Het zijn de kleine dingen die het helemaal te maken.
  • Betaalbaar. Als uw trend is te duur zullen de mensen niet volgen ook niet. Ze willen niet dat hun geld te blazen op iets dat is gewoon een voorbijgaande rage of trend. Proberen om het onder 115€ te houden.
 2. 2
  Stel de volgende vragen: Zullen mensen gaan met het? Zal uw schoolhoofd verbieden? Zal het sisser aflopen snel? Echt denken over deze dingen. Probeer en stel uw vrienden doen / dragen / zeggen je ding. Probeer de coolste mensen u dat het doen van te bedenken. Hebben ze kijken / klinken dom? Of werkt het? Want het is de dingen die werken wanneer ze werden minst verwacht dat zijn de grootste trends.
 3. 3
  Mix 'n' match. Probeer het mengen modes zoals gothic en prep, emo en jock, geek en punk.
 4. 4
  Kies uw trend; tentoonstelling vertrouwen elke keer je draagt, vertoning, uitdrukkelijke, of uitvoeren van uw trend, en volharden in het tentoonstellen van uw trend. Gebruik het vaak!
 5. 5
  Kondigen nooit dat je begint een trend. Dat zal alleen maar mensen denken dat je aandacht vragen of kinderachtig bent. Om een ​​trend te introduceren, te tonen op een dag dragen dat accessoire in een ongebruikelijke plaats - en gedragen zich op een volkomen normale manier. Niet anders handelen. Probeer niet om het te laten zien. Als je begint een zin trend dan gewoon slip in gesprek. Aandacht te vestigen op uw trend is slecht - je moet maken mensen zich af waarom ze nooit gezien of gedaan of het al eerder gezegd, niet geef ze een reden om te blijven niet te doen! Als je bent nonchalant over je trend, krijg je waarschijnlijk een compliment of twee van mensen die willen dat ze ervan eerst dacht en respect voor je!
 6. 6
  Hoeft niet al je vrienden proberen te coördineren en doen het op dezelfde dag. Niet alleen zal dit merk je als een groep mafkezen als het niet lukt, zal het ook afbreuk doen aan de koelte van de trend. Veel mensen doen iets nieuws in een keer maakt het een prop, geen revolutie in het algemeen. Op school, zijn trend revoluties gestart door mensen die durven te beginnen. Zoals jij!
 7. 7
  Als je alle pop out met het in een keer, zullen de mensen niet denken dat het cool is. Je moet je beste vrienden aan boord. Volg de bovenstaande regels tot mensen hebben gevangen op en denkt dat je cool bent. Als ze geloven dat je kijkt of klinkt geweldig, zullen de mensen buiten uw vriendschap groep te merken. En als je vrienden het doen, zullen ze hun andere goede vrienden join up, en ga zo maar door. Een wereldrevolutie!

Tips

 • Werk je stijl en je zult niets te vrezen hebben. Ooze vertrouwen. Lachen, en niet knoeien met of herhaal uw trend de hele dag elke dag! Maken het af en toe een wat je doet, dat anderen oppikken en denken is pretty awesome. Binnenkort zal iedereen denkt hetzelfde.
 • Trends niet beklijven over nacht. Wees niet ongeduldig! Het zou kunnen werken enkele maanden duren om het te krijgen aan de stok stevig genoeg om te worden beschouwd als een echte trend.
 • Vergeet niet dat vrienden hard kan zijn. Niet alle mensen zijn zo mooi als jij. Als iemand geeft je verdriet.... goed, heb je twee opties. Het aardige is om verder te gaan, negeer ze, probeer het opnieuw. De sluwe maar misschien meer tevreden is met een neutrale reactie over iets ongewoons ze hebben gedaan of gedragen of gezegd die kunnen worden geïnterpreteerd als een slechte zaak te maken. Woord zal verspreiden, geloof me.
 • Als u wilt een trend te starten, niet anderen en hun trends neergezet. Doe wat je zou gedaan worden door - dat betekent dat als je iemand anders iets ongewoons doen, niet lachen of roddelen of vragen te stellen. Zij kunnen starten van een trend als jij bent. Als het lijkt dom, zeg niets. Ze zullen het idee krijgen binnenkort. Als het er goed uitziet, gaan zeggen: "nice wat!" - Denken hoe geweldig dat zou je voelen!
 • Niet negeren andermans meningen: laat ze gewoon zien... complimenten zijn goed, de vragen zijn ook. Als mensen vragen waarom, zeg dan niet: "O ik dacht dat ik een trend te starten" - zie waarom je niet zou bovenstaande trends aan te kondigen. Vertel hem dat je dacht dat je iets anders zou doen. Of, gewoon zeggen "waarom niet?" Dat is de coolste mogelijk antwoord op de vraag waarom en zal onmiddellijk win je kudos!
 • Misschien kun je het wel aan om je vrienden te gaan dragen, en het zou aanslaan sneller.
 • Als het niet werkt de eerste keer, probeer dan iets anders. Hang niet sentimenteel aan ideeën die niet werkte. Blijven gaan!
 • Niet te hard proberen om een ​​trend te verspreiden. Als niemand aanslaat, geen big deal. Zie hierboven.

Waarschuwingen

 • Zorg er absoluut zeker van, of het is UW trend, dat u het krediet krijgt zodra het klaar is. Als iedereen houdt ervan, zorg ervoor dat JIJ degene bent die ze denken is cool. Niet dat andere persoon die ik al eerder zei - niet verdwijnen! Let hierbij ook op mensen die kopieert u niet probeert en passeren het idee af als hun eigen. Je hoort iedereen dat doet, je het woord dat ze VERKEERD verspreiden.
 • Ga niet te overboord gaan en doen veel dingen tegelijk. Je moet gewoon kijken als je probeert te hard om origineel te zijn. Niemand houdt van een aandacht zoeker.
 • Begin niet meteen denken dat het de next big thing, kan het uiteindelijk alleen wat de nerds willen. Introduceren het langzaam - als je vol op gaan meteen krijg je alle zonderlingen doet het, en iedereen die je hoopte dat het zou moeten doen zal je uitlachen en de zonderlingen elkaar, als groep. Vermijd deze situatie.