Wkanl

Hoe je over een man die je niet mag

Bent u geïnteresseerd in iemand die duidelijk niet in je geïnteresseerd? Onuitgesproken of niet, afwijzing is geen pretje. Hier volgen enkele tips om u te helpen get over it.

Stappen

Hoe je over een man die je niet mag. Realiseer je dat alleen maar omdat hij niet graag doet je niet dat je onsympathiek bent.
Hoe je over een man die je niet mag. Realiseer je dat alleen maar omdat hij niet graag doet je niet dat je onsympathiek bent.
 1. 1
  Realiseer je dat alleen maar omdat hij niet graag doet je niet dat je onsympathiek bent. Je was je eigen unieke en interessante persoon lang voordat het advies van deze man ooit betekende een ding voor u, hoe meer u eraan denkt en handelt op dat, hoe sterker en aantrekkelijker je voelt. In feite, kan het helpen om terug te denken aan alle andere manieren waarop deze man toonde zijn slecht beoordelingsvermogen. Zijn zijn vrienden idiote? Waren zijn exen een puinhoop? Heeft hij altijd sokken met sandalen? Misschien de tekenen waren er al die tijd...
  • Als de man is iemand die je dagelijks ziet, zijn begrip en terug af. Niet alleen zal je doet jezelf een plezier door emotioneel losmaken, maar, want niets is meer vervelend dan ongewenste aandacht, zou je in staat om je vriendschap te redden met hem ook. Als je gewoon niet kan functioneren om hem heen, vinden (onopvallend) manieren om hem te vermijden totdat je voelt meer gecentreerd.
 2. 2
  Wees blij dat hij niet tot u op. Sommige jongens zullen ze pretenderen als een meisje, omdat ze niet het lef hebben om hen de waarheid te vertellen. (Of, erger nog, want ze hebben een paar trucjes achter de hand.) Je zou nu het gevoel gebroken hart, maar in ieder geval opgelucht dat hij niet actief bedriegen.
 3. 3
  Denk na over alle dingen die je niet leuk aan hem. Misschien kauwde hij met zijn mond open en nooit herinnerde je verjaardag. Misschien heeft hij voortdurend onderbroken u en gedroomd om een ​​taxidermist. Misschien heb je verliefd op de fantasie van deze man en niet de man zelf. Baggeren alle lelijke details zullen u helpen realiseren dat, heel misschien, hij doet u een groot plezier. Probeer het eens.
 4. 4
  Breng meer tijd met je vrienden. Natuurlijk kan je even alleen op het eerste nodig, maar verandert in een full-time kluizenaar is gewoon om je het gevoel dat hij de enige persoon in de wereld. Ga uit met je vrienden, hebben een girls 'night, en socialiseren zo veel mogelijk. Hoe meer je ergens anders aan uw emotionele behoeften, hoe minder invloed zijn afwezigheid zal hebben op je.
 5. 5
  Vernieuw jezelf. Zoek een nieuwe hobby, krijgen een ander kapsel, in vorm te krijgen, zich aanmelden voor een dansles, koken van een gastronomische maaltijd, of koop een paar kleren. Draaien van uw aandacht weer naar binnen is de beste manier om te stoppen met het verspillen van het op een verloren zaak.
 6. 6
  Move on! Zodra u uit uw verdriet oogkleppen, zul je beseffen dat er meer jongens die er zijn dan kunt u een stok te schudden - en een paar die u misschien niet eens willen. Op dit moment, er is een man die er zijn die willen dat hij iemand als jij zou kunnen ontmoeten. Verspil geen tijd broeden meer dan iemand die niet waarderen wat is voor hem.
  • Vergeet niet dat er altijd iemand voor u. De eenvoudigste manier om een ​​liefde te vergeten is een andere vinden. Ja, kan het zijn dat simpel. Gaan op een paar data of start verpleging van een nieuwe verliefdheid. Zet jezelf die er zijn en je zou verbaasd zijn door wat je tegenkomt. Als je er klaar voor bent, kunt u zelfs in staat zijn om een ​​nieuwe relatie te beginnen.
  • Heeft een rebound moloch niet geworden. Gebruik nooit of misbruiken iemand tijdens dit proces - inclusief uzelf - of je zal de cyclus van hartzeer bestendigen.
  • Als je de neiging te stuiteren van de ene relatie naar het volgende hebben, blijven enkel voor een tijdje! Besteed wat tijd om te werken aan jezelf en het ontwikkelen van een gevoel van zelfredzaamheid. Niet alleen zal dit worden ongelooflijk empowerment, maar het zal ook zorgen dat u beter toegerust voor toekomstige relaties. Immers, hoe kun je met iemand anders als je niet weet hoe om alleen te zijn?

Tips

 • Stoppen met denken over hem. Hoe meer je doet, hoe meer de oude gevoelens blijven terugkomen.
 • Zien dit als een kans om een ​​betere relatie te beginnen zal de ervaring minder van een ramp en meer van een avontuur te maken.

Waarschuwingen

 • Je zult in de verleiding om terug te gaan naar je wilde ganzen jagen op een gegeven moment: geef niet op! Vergeet niet dat er meer dan een miljard jongens die er zijn, en velen misschien beter dan die vent. Vergeet niet dat je een man die je waardeert om wie je bent verdient.
 • Het kan dagen, weken, maanden of zelfs jaren duren voor u om over de man. Er is niets mis met je, je mens bent en je viel voor iemand. Het is misschien het gevoel dat je "verliefd" is verpletterend je, maar uiteindelijk iets goeds zal gebeuren. Gewoon wachten.