Wkanl

Hoe je een man vertellen u niet bevalt hem terug

Dit is een van de moeilijkste dingen om te doen, vooral als je niet het soort meisje die graag verbreken van een relatie of voelt de pijn die hij zou kunnen gaan door. Vertel iemand die je niet terug willen hen is iets wat je zal gaan door ten minste een keer in je leven! Om te voorkomen dat hij de verkeerde signalen, waardoor een argument of het maken van het gesprek onhandig. Hopelijk nadat u het advies te nemen van dit artikel moet je in staat zijn om vrienden en niets meer zijn.

Stappen

Hoe je een man vertellen u niet bevalt hem terug. Ten eerste moet je de situatie te beoordelen.
Hoe je een man vertellen u niet bevalt hem terug. Ten eerste moet je de situatie te beoordelen.
 1. 1
  Ten eerste moet je de situatie te beoordelen. Ga zitten, alleen, en denk na over de volgende things.Don 't luisteren naar uw friends.This gaat over jou, niet hen, en je niet wilt dat iemand te duwen je in iets wat je niet wilt doen.
  • Weet je dat hij je leuk vindt? Of doe je gewoon DENKT hij doet? Als het de voormalige dan moet je wel iets aan doen, maar zo niet dan ben je best om de situatie te laten en gewoon te vermijden leidt hem op.
  • Weet u zeker dat u niets te gebeuren tussen u wilt. U zult het betreuren als je duw hem weg en dan besef je wilt zijn met hem. Zodra u zeker weet dat de dingen nooit uit zou werken tussen de twee van u, dan is het tijd om hem te praten
 2. 2
  Bepaal wat je wilt zeggen, dingen die gaan om zijn gevoelens te kwetsen als hij gaat boos worden zonder enige beledigingen opgenomen voorkomen. Noteer de problemen die je hebt met het zijn in een relatie met hem en uit te werken die dingen die je denkt waard zijn opvoeding om voor hem om beter te begrijpen wat er mis ging. Het is niet eerlijk om hem te laten gaan zonder een idee van wat er is gebeurd. Denk ook over problemen met jezelf in plaats van alleen dingen die hij heeft misdaan, bijvoorbeeld bent u klaar voor een relatie? Ben je ouder dan je ex? Hoeft niet verzinnen, zult u alleen gepakt uit en dan zal hij het gevoel verraden, wees eerlijk.
 3. 3
  Kies de juiste plek. Zodra u zeker weet dat u niet wilt zijn met hem dan moet je uitzoeken een tijd waarin de twee van u in staat om persoonlijk te spreken zal zijn. Probeer hem te vragen om je te ontmoeten voor een kopje koffie, of knallen naar zijn huis. Ga niet voor een maaltijd of iets dat zou kunnen worden verward als romantisch als je nodig hebt om te voorkomen dat misleidend.
  • Je moet alleen met hem praten. Als er sprake is van zijn of je vrienden rond dan zal hij vertrekken gevoel vernederd. Ook als er andere oren om je heen misschien niet krijgen kans om te praten over de situatie en uw gevoelens op.
 4. 4
  Begin het gesprek voorzichtig. Probeer iets zoals: "Ik heb veel nagedacht, en ik denk niet dat het een goed idee voor ons om iets meer dan vrienden zijn", in plaats van, "Ik hou niet van je". Op deze manier kun je hem overtuigen dat het voor de beste plaats van hem te verlaten met gekwetste gevoelens. Door overtuigen hem rond tot dezelfde mening als u, kunt u een wederzijdse overeenkomst eerder dan je hem gewoon vertellen hoe het is te bereiken. Ook moet je niet omheen draaien, maar meteen aan toe: nee, "uhm... nou... uhm... Ik denk niet dat...." Het sleept gewoon de situatie uit.
 5. 5
  Vermelden de kwesties die je nagedacht over eerder. Vertel hem waarom je niet wilt zijn met hem. Vraag hem niet te onderbreken totdat je zo klaar bent dat je bij alles wat je nodig hebt om te krijgen zonder een zijspoor te zeggen. Wees voorzichtig maar stevig met wat je zegt. Noemen een aantal gebreken over jezelf als goed, zodat hij niet het gevoel te slecht over zichzelf, na alles wat er waarschijnlijk een probleem met jezelf, die ook van invloed is op dingen.
  • Wees consistent. Geen backtracking, geen heroverweging. Stevig zijn. Als je hem niet wilt, dan dat is gewoon hoe het is. Als hij probeert om je gedachten te veranderen dan hoeft u alleen maar uw grond staan ​​en vertel hem dat hij niet gaat om je gedachten te veranderen, omdat je weet dat je niet zou werken als een koppel. Als u begint met de dingen die hij zegt hem te overtuigen te overwegen, dan ben je hem alleen maar leiden op en hem gewoon opbouwen om hem te breken. Psychologie laat zien dat de beste manier om er overtuigend is in overeenstemming met uw betoog te blijven.
 6. 6
  Luister naar zijn kant. Nadat hij gesproken kan je je realiseert dat hij slecht is genomen het en kan het nodig zijn om met hem verder te praten. Te kalmeren hem hem vertellen van de goede punten over zichzelf; "Je bent een knappe kerel, kunt u elk meisje krijgen die je wilt, je hebt mij niet nodig 'of' Je hebt een geweldige persoonlijkheid, en een heleboel gaat voor je, ik ben gewoon nog niet klaar voor ". Dit zal hem helpen van zijn vertrouwen verliest of kritiek op zichzelf te hard.
 7. 7
  Als u wilt proberen en zijn vrienden met hem: Noem het op hetzelfde moment als hem te vertellen je niet van hem, door iets te zeggen zoals "Ik ding je bent een geweldige vent om vrienden te zijn met, maar wij niet zou ' t een goed koppel ", maar niet duwen het hem aan. Laat het een paar dagen tot een week en stuur hem een ​​tekst of IM te vragen hoe hij is in een ongedwongen toon vervolgens. Als hij grappig erover en wil weten waarom je nog steeds met hem te praten, hem dat je vrienden wilt zijn gewoon vertellen omdat je op goed. Het zal enige tijd duren, en je moet oppassen niet om hem op te leiden, maar soms is je beste vrienden kunnen zijn ex vriendjes of iemand die gebruikt om je zin, na alles wat je op goed voor hem moeten hebben gekregen om je in de eerste plaats.
 8. 8
  Hem te leren kennen voordat je hem zeggen: Je zou je beslist als hem, Of als je dat niet doet zul je zijn persoonlijkheid kennen, zodat je weet wat je moet zeggen (en het zal niet hard klinken).

Tips

 • Maak hem niet te leiden op (als je wilt dat hij weet dat je niet van hem niet flirten of het lijkt alsof je gewoon aan het spelen moeilijk te krijgen...) *-Oefen je de lijnen van de dag ervoor.
 • -Op de dag dat je deze man vertellen dat je geen interesse in hem, er zeker van zijn.
 • Je zou niet willen vast te zitten in tussen woorden, dus het is best om te beoordelen op wat u wilt zeggen. Vermijden, "Ik hou niet van je, sorry. Ga weg,". Het zal maken de man voelen haatte, en hij denkt misschien dat je onbeleefd bent en hij zou het woord te verspreiden. Een rustgevende "Het spijt me, ik voel me niet op dezelfde manier over jou" is een goed voorbeeld van wat je moet zeggen.
 • Laat je niet in een haast. Het zal vervagen alle woorden, zal je nodig hebt om opnieuw te beginnen met een meer angstig gevoel.
 • Voeg een beetje van de glimlach en genegenheid, maar niet te veel, want hij gemengde signalen krijgt van je.
 • Dit is de tijd om spontaan te zijn. Leg uit waarom je niet van hem, recht uit het hart. Als je ziet dat hij krijgt een beetje pijn, zeggen dat je liever zijn vrienden (als je het echt zou doen). Het zal de spanning te verminderen.
 • Een goede locatie is de sleutel.
 • De man zal denken dat je geen haat tegen hem. Het geeft hem een ​​goed gevoel om te weten dat het meisje dat hij leuk vindt is mooi en dat hij iemand als je kon vinden en hopelijk op te hangen aan haar, maar op een manier dat hij haar leuk vindt want ze doet hem denken aan jullie.

Waarschuwingen

 • Je gaat om zijn gevoelens te kwetsen, er is niets wat je kunt doen dat anders dan te proberen om het een beetje meer zacht te maken.
 • Als je hem hebt geleid, verwacht dat hij boos.
 • Doet het in het openbaar is veiliger als hij minder kans om gewelddadig te krijgen.