Wkanl

Hoe om te accepteren dat je geliefde je niet mag

Minstens een keer in je leven, zul je iemand die je hebt sterke gevoelens voor vinden, en helaas, ze zullen niet altijd hetzelfde gevoel. Ontdek hoe dit te accepteren en verder te gaan met je leven.

Stappen

Hoe om te accepteren dat je geliefde je niet mag. Noteer alle dingen die je niet leuk aan hem / haar.
Hoe om te accepteren dat je geliefde je niet mag. Noteer alle dingen die je niet leuk aan hem / haar.
 1. 1
  Noteer alle dingen die je niet leuk aan hem / haar. Bewonderen en verlangen naar hen niet zal helpen beter te voelen, het zal je nog meer het gevoel wanhopig om aardig gevonden worden door hen, en dit kan leiden tot verliefdheid en depressie, als het al niet. Een opsomming van alle slechte punten zal een val te brengen op de bewondering je voor hen voelt.
 2. 2
  Lijst van uw hobby's, vrienden, familie, waar je hoopt te worden in de toekomst. Op het einde, alles wat je hebt is jezelf. Je kunt niet je hele leven wensen je iemand anders had, en afhankelijk van hen met al uw macht. Denk na over toekomstige loopbaan, en onthoud: je hoeft niet die ene persoon voor u om succesvol te zijn, zullen er anderen.
 3. 3
  Geen contact met deze persoon. De contactpersoon zal u wilt nog dichterbij worden getrokken, en als je niet geliefd bij deze persoon, zul je nog meer kapot te krijgen. Accepteer dat deze persoon niet de terugkeer van de gevoelens voor u, om welke reden. Maar er zal altijd iemand zijn die dat doet.
 4. 4
  Als je een sociaal netwerk, kijk niet naar hun profiel.
 5. 5
  Een lijst van alle dingen die je graag over jezelf. En weet niets schrijven! Vraag vrienden en familie hoe ze jou zouden omschrijven, en bouwen vanaf dat. Er is slechts een van u in de hele wereld en iedereen blind niet te realiseren zou zijn.
 6. 6
  Laat ze zien hoe veel beter je bent zonder hen. Als ze niet willen dat je zoveel als je ze leuk vind, het is hun verlies. Je moet het meer superieur persoon te zijn want je bent YOU. Laat hem / haar wat ze mist op. En 99,9% van de tijd, zullen ze terug zijn.
 7. 7
  Houd jezelf bezig. Kniezen rond in je donkere kamer in bed lost niets op. Ga naar buiten en wat frisse lucht, een goed boek lezen, tijd doorbrengen met vrienden. Het is je eigen leven en je een kans om het leven te verdienen. Laat niet een bekrompen persoon krijg je naar beneden. Hoe actiever je blijft, hoe meer je tot het besef gekomen dat er een hele wereld die er zijn, en dat wordt niet gedomineerd door die ene persoon.
 8. 8
  Verwijderen van hun nummer. Wissen hun e-mail. Duw ze uit je leven volledig. Het is hard, maar het is de enige manier om over hen te krijgen. De pijn kwetst meer zonder ze op het eerste, maar stel je de pijn het zou zijn als je voor een verblijf in uw geïsoleerde staat. Stuur een stille afscheid en ga verder met je leven groeien.
 9. 9
  Vergeet niet dat er meer mensen in de wereld. Ook al is dat een persoon niet beantwoorden je gevoelens, betekent niet dat andere mensen niet. Liefde niet haasten.

Tips

 • Wees niet onbeleefd om deze persoon. Normaal en prettig, doen alsof je niet lastig gevallen, ze zijn gewoon een andere persoon als iedereen.
 • als deze persoon gaat naar je school, het is ok om te praten gewoon niet bevestigd krijgen om hen en ongemakkelijk voelen. Fungeren terloops, alsof er niets gebeurd is en je bent verhuisd.
 • Als je ooit het gevoel een drang om in de buurt te krijgen op deze persoon, zorg ervoor dat je jezelf te stoppen. Als u iemand wilt praten, praten met vrienden.
 • het is niet alsof dit is ware liefde, vergeet niet dat je iemand anders kunt vinden.
 • Eigenlijk praten met vrienden en familie over je geliefde. Het houden van het probleem opgekropte binnenin je het kon erger. Een gedeeld probleem is een probleem gehalveerd.